Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 194
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, може ли един малко тъп въпрос - от къде мога да си купя безшевно бюстие с дебели презрамки? Аз и преди бях с голееми гърди,  Embarassedама сега като забременях бюста ми стана огрооомен и тежък Shocked и не мога да стоя в къщи без нищо, а кожата ми е станала страшно чувствителна и не понася никакви сутиени. Ужасна работа! Sad

# 211
nip1977, въпроса ти изобщо не е тъп. И аз имам същия проблем. Не съм си купила безшевно бюстие, но ползвам сутиен с мека чашка и съм много доволна. Хем поддържа гърдите, хем закалява зърната. А можеби и маста ми помогна донякъде, защото откакто се мажа с нея, кожата ми се чувства значително по-добре, съответно и гърдите  Peace

# 212
И аз нося само безшевни сутиени,но тези които имам в момента си ги купувах мин.година от Щатите , 100%памук са и ги имаше в разл.размери.Тук не съм виждала подобни-всички са с ликра и много ми стягат.А иначе ги има по всички магазини за бельо по 4-6 лв.

# 213
  • София
Добро утро и от мен  Grinning
Аз, като пиша по-нарядко (макар че иначе чета редовно), не успявам навсякъде да се отчета, където успея Simple Smile
Видях нови попълнения - Добре дошли!
Много хубави бебета показвате, големи сладури Simple Smile Хубаво е, че си имаме и от двата пола, ама чак отсега да се сватоствате... много отрано ще се намразите  Mr. Green Майтапя се, де Simple Smile
Майра, много хубава брондзата си имаш! Впрочем и количката много ми хареса. Радвам се от сърце, че шефът ти е реагирал по този начин, когато си му съобщила за бременността - моят също има 2 деца (според офисните клюките) и се държа много мило, направо се разтопих! На всичкото отгоре преразглеждаха заплатите в офиса и не са ме подминали, ама хич даже  Blush
За пазаруването за бебето: още нищо не съм купила, заглеждам се и даже влизам в детските магазини, ама все не си харесвам, много чудно! Ако си харесам нещо, е подчертано момичешко и подминавам - още не знаем пола Wink Нищо, по-нататък.
За космите: поначало използвах епилатор за краката, а слабините оформях със самобръсначка. Откакто забременях обаче краката също ги бръсна (при това, да си призная - рядко го правя!), но мисля да започна пак да ги епилирам - мъжО се оплаква, че го БОДА, моля ви се!!! Впрочем наистина космите по-бавно растат и при мен.
За секса: Пърл, много ме впечатли, че и други мами, направо сте космически години пред мен в момента - хич ме няма... Никакво, ама никакво желание. Веднъж ми се прищя и пробвахме, но мъжът ми много се страхува да не "повреди" бебето. Аз пък забелязах, че веднага след безуспешния опит ми се увеличи течението и си казах: "Я да си мирувам, остава някаква инфекция да си лепна" и нито ми се иска, нито убеждавам съпруга, че няма нищо страшно.
За сутиените не мога да помогна със съвет на Aelia i nip1977 - както се шегувам: Преди бях с миниатюрен бюст, сега съм с малък!  Mr. Green Минах 1 размер по-горе още преди 2 месеца, сега и тези ми стягат, но се побирам в стандартните "крепила". Сутиените за кърмачки дали няма да ви свършат работа?  newsm78

# 214
Нип, аз си взех от Данет сутиен за бременни - с широки презрамки, с памучни чашки и е достатъчно еластичен Peace. Изобщо не го усещам, когато е на мен, а в същото време много добре поддържа гърдите. На мен също ми станаха много чувствителни в последно време.
Да ви се оплача - и аз получих разни брадавици и лишей, но не по лицето, а по корема и под гърдите Sad. Много е ужасно, освен това сърбят, а като ги почеша започват да болят #Crazy. И аз бях чувала за махането с течен азот, но си мислех, че не може по време на бременност. Сега като ви прочетох мисля да се консултирам с дерматолог и ако даде зелена светлина, да се отърва от тях. Препоръчайте ми читав дерматолог в София.

# 215
Aelia, ако не е тайна от къде го взе този сутиен и каква марка е?
Би ли ми разказала по-подробно за маста? Каква трябва да е и как се действа с нея? Много хора ми хвалят маста, ама аз не знам как се процедира. Всякаква ли мас става, или трябва да е специална? newsm78
Астарта, аз ги разгледах тези в Данет, но не знам към кой модел да се ориентирам. Ти от кои си взе?

# 216
  • Варна
Здравейте,
Някоя мацка от Варна да си е правила БХС в Терапията ??? Трябва да отида до петък, защото днес ми дадаха документ. Ама записват ли се часове??Ако някой знае дали сутрин започват в 7.30??Мога ли да вися да чакам ..

# 217
Здравейте,
Някоя мацка от Варна да си е правила БХС в Терапията ??? Трябва да отида до петък, защото днес ми дадаха документ. Ама записват ли се часове??Ако някой знае дали сутрин започват в 7.30??Мога ли да вися да чакам ..

Часове няма.Започват някъде към 08.30 иначе работното им време е от 08.00 до 15.00.Стая 215

# 218
Пък аз не мога да повярвам, че повечето мами с първа бременност вече си усещат бебетата, а аз, дето ми е второ, още нищо Sad Голям съм пън явно Close
И аз съм пън тогава Laughing
Питах Марков защо не усещам, каза ми че е рано. Маленов също така рече. Споко Hug

# 219
И аз не го усещам още... Rolling Eyes

# 220
Пък аз не мога да повярвам, че повечето мами с първа бременност вече си усещат бебетата, а аз, дето ми е второ, още нищо Sad Голям съм пън явно Close
Питах Марков защо не усещам, каза ми че е рано. Маленов също така рече. Споко Hug

Моята докторка казшаше, че при втора бременност към 18-19 седмица.

Леле сега като гледам от утре започвам 20та седмица - кога мина това време и се преполови чакането Laughing

# 221
Здравейте, като се спомена шопинга се сетих и аз, че днес най-сетне реших да отида да разгледам какви дрешки се предлагат в магазините за бременни, но останах много разочарована, защото и 2-та магазина, които знаех вече ги няма. А съм на работа и нямам много време да ходя безцелно да обикалям и да търся къде има други. Затова ще помоля варненските мами, които вече ходили на пазар - можете ли да ми кажете къде има такива магазини. Много ви благодаря.  Hug
Във Варна намерих един магазин, казва се Рени и се намира на генерал Колев срещу окръжна болница, близо до Санита. Има много тъпи неща, нищо не си харесах. Сега ходя със старите дрехи и едва се вмествам в тях. Ще се радвам някой ако знае и други магазини.

# 222
  • София
Моята докторка казшаше, че при втора бременност към 18-19 седмица.

Леле сега като гледам от утре започвам 20та седмица - кога мина това време и се преполови чакането Laughing

И аз това си мислех вчера, че то половината бременност вече минала  Laughing А ми предстои после местене (има ли нужда да казвам, включително чистене и нареждане)... Дано докато съм с по-малък корем смогнем с половинката!
Момичета, излишно е да казвам, че няма защо да се притеснявате, че не сте усетили още малките Simple Smile Онзи ден рових в една тема, там повечето мами (дори и с втора, трета бременност) бяха споделили, че към края на 4, началото на 5 месец са почувствали бебетата. А някои даже 6 месец!
Снаха ми също се притесняваше, че още не е усетла бебето, а всички други мами от нейния месец вече са. Ама да знаете какво мила, послушна и сладка племенница имам сега!  Heart Eyes Така че спокойно - може да им се почива повечко на дребните в момента и да се готвят тайно за успешен старт в живота!  Laughing

# 223

И аз съм при Маленов. Препоръчаха ми го като много добър. Аз съм доволна до сега . В петък съм на преглед .  Rolling Eyes

# 224
и аз не го усещам бебо още! Cry

Общи условия

Активация на акаунт