Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява портбебетът?
Какви са функциите на твърдите кошове, меките чанти и портбебетo при количките?
Какви са основните характеристики на комбинираните колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява портбебетът?
Портбебетът е удобен аксесоар, който позволява на родителите да носят бебето си близо до тях, като го поставят в специален кош, който може да бъде прикрепен към количката или използван самостоятелно. Това осигурява комфорт и практичност, тъй като позволява на родителите да бъдат близо до бебето си по време на разходка или у дома.
-
Какви са функциите на твърдите кошове, меките чанти и портбебетo при количките?
Твърдите кошове и меките чанти служат като част от бебешката количка, осигурявайки комфорт и безопасност за транспортиране на бебето. Портбебетo е аксесоар, който позволява на родителите да носят бебето си близо до тях в специален кош, който може да бъде прикрепен към количката или използван самостоятелно.
-
Какви са основните характеристики на комбинираните колички?
-
Какви са предимствата на количките с помпащи гуми?
-
Какво представлява тортата от пелени и как се прави?
maimunka2 - 21г. Бургас, първа бременност 

Момиче или момче, открийте го сами! Гаранция 50 на 50!:

ИМЕНА,НОМЕРОЛОГИЯ,АСТРОЛОГИЯ

ДОКТОРИ 

Това ме разсмя. Споки, добре си е

, но продължавам да се надявам до ФМ на 18ти.И другата ми лекарка не посмя на 100% да потвърди, като бях при нея на 11.01.А аз цяла нощ се въртях в леглото от нетърпение.Хубавото е, че бебо е добре и даже е доста по- голям за седмиците си, но бил на границата
. Утешителното беше, че направих една разходка из центъра за около 5 часа и то по магазини за бременни и бебешки на оглед.И реших да открия бутик за бременни, защото има отвратителни дрехи в ужасни цветове 
Аз днес бях на ЖК и не ми го казаха. Сега ме е яд, че и не попитах.

(бяхме на гости на свекитата) и се опънах едно хубаво и изведнъж усетих нещо като някакво мехурче от вътрешната страна, което сякаш се движеше...... и това се повтори още няколко пъти. Беше много вълнуващо най-накрая и аз да го усетя, искам пак 
В4ера бях ЖК,но доки не ме гледа на ехографа,каза на25-ти,4е тогава можело да се види пола,сега още бил недоразвит и може само да ни заблуди.Бях много разо4арована,защото все се надявах да разбера.Ина4е днес бях на работа и да ви кажа,май ще се отказвам и ще си остана в къщи да по4ивам.Цял ден на крак и като ме заболя кръста(тя болката е под кръста),болката тръгна към крака,едвам изкарах работния ден до края.На вси4кото отгоре като се прибрах легнах да по4ина и вдигнах пък температура 
Аз ще правя такава за снахичката, вече започнах с покупките