Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 232
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Днес темичката ни е доста позамряла....и вие ли като мен сте в кофти настроение  Tired и слънце няма...аз ще хапна нещо и заминавам на разходка, че ако постоя още малко в къщи съвсем ще се депресирам  ooooh!

# 76
Дуци, голяма сладурана ще си имаш! На татко й, дупе да му е яко - няма да се оттърве от ухажори на щерка му (живот и здраве)  Laughing

Момичета - МОНТИРАТ НИ КУХНЯТА!!!!! А от утре ще си имаме и гардероб!!

# 77
Днес много ме мързи, а мислех че ще кипя от енергия  Sad вчера цял ден спах  Confused не знам какво ми беше, ама не е нормално да спя 20 часа и на сутринта да се събудя като парцал и пак да ми се спи...

Aз съм така от два дни. Направо незнам какво ми става - чувствам се като парцал!

Момичета - МОНТИРАТ НИ КУХНЯТА!!!!! А от утре ще си имаме и гардероб!!

Супер, много се радвам за теб  Joy Знам какво щастие е!
На нас миналата седмица ни се прецака хладилника и всичко стои на терасата  #Crazy Утре очакваме да дойдат от сервиза и сега се моля да го опраят още същия ден - незнам какво му е, ползван е само няколко месеца.

# 78
Здравейте и от мен Hug

Дуци, много, ама много е сладка малката ти принцеска, пу-пу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Татко й правилно е решил за оградата Peace. Аз с моите двама мъже ще се редя на опашка за мацки hahaha. Не мен пък Марков не успя да ми направи снимки, защото бебо си беше заровил лицето в матката ми и така и не си го показа добре Confused. Дебнахме го, но не се получи. На 14 март съм на втора ФМ и се надявам тогава вече да му направим снимчици.

Саксофонче, и аз се присъединявам към отбора на непиещите витамини. И с Алекс не съм пила, а се роди голям и здрав, така че ми се струва излишно.

Коколина, Елен, стискам ви палци Praynig. Пишете после какво е станало с регистрацията. Дано се класирате Peace

Душичката, оправяй се бързо и не се отчайвай Hug.

За водната аеробика - и аз се отказах миналия уикенд, че покрай тези шарки съвсем се бях ошашкала и все си мислех, че може да се разболея и ако отида се страхувах да не заразя някой. Сега обаче съм по-спокойна и си дадох сметка, че съм преувеличила многократно риска да се заразя. Следващата събота, живот и здаве, мисля да ходя. И на мен ми се спортува, не ми се иска да вляза да раждам 90 кг, а май натам са тръгнали нещата Embarassed.

# 79
Аз защо незнам нищо за тази среща??? Искам и аз.
Ами предния път като се видяхме направо се уговорихме за 5.02,обаче май не всички ще успеят да дойдат и не знам дали все пак ще се състои.

# 80
Майра, забравих да напиша, дъщеричката ти е невероятна чаровница Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. На мен изобщо не ми мина през ум, че втората снимка на количката е твоя ooooh!. Помислих си, че е от някой рекламен сайт на количката. Толкова успешна снимка с усмихнато красиво бебе, много добре избран фон и всичко останало, направо страхотно Peace. Само не разбрах защо е bronzata, не ми прави впечатление да е мургава, особено за италианския стадарт Wink.

# 81
  • Варна
Днес пак съм тъжна..защото се теглих. Ще изхвърля кантара защото ме депресира .. Crossing Arms Обядвам с пуканки , защото съм наказана за килограмите.Още съм в болничен, в сряда съм на консултация сутринта и на работа след това..Ама така не ми се ходи. Нещо ми е кеф в къщи .. CrazyЩе видим как ще я карам ..

# 82
Днес пак съм тъжна..защото се теглих. Ще изхвърля кантара защото ме депресира .. Crossing Arms Обядвам с пуканки , защото съм наказана за килограмите.Още съм в болничен, в сряда съм на консултация сутринта и на работа след това..Ама така не ми се ходи. Нещо ми е кеф в къщи .. CrazyЩе видим как ще я карам ..

По-добре яж салати, отколкото пуканки Peace

Астарта, ами бронзата, защото си личеше, че е много почерняла. Прз април бяхме там ама се случи към 20-25гр и това беше резултата от хайманосването по цял ден. Ама какво да прави милата като е случила на толкова луди родители Mr. Green

# 83
Само аз ли останах в отбора на гадещите им се и повръщащите? Искам вече да отпадна от този отбор Tired

И аз повръщам почти всеки ден! Confused
Не си сама!
Хубав ден на всички мами!  newsm51

# 84
  • Варна

По-добре яж салати, отколкото пуканки Peace

2 дни ям само домати и краставици на обяд и ве4е ми писнаха яко .. Crazy

# 85
Веси,зимните краставици и домати по-добре хич не ги яж,защото са оранжерийни и пълни с химикали. Аз унищожавам огромни количества ябълки,а отскоро атакувам и на свекъра компотите Mr. Green Направо не мога да се позная-никога не съм обичала плодове.

# 86
   Толкова съм 6тастлива_най_накрая намерих в Германия кисели крастави4ки,а не мариновани  Grinning
 Имам една ОГРОМНА молба към мамите,4иито деца полzва6 биберон4ета_zнаете ли къде има кау4укови биберони на 4ико(беz пластмасова 4аст_целите да са от кау4ук)?Майка ми никъде не може да намери.Каzали са И ,4е са спрели внасянето им,но все пак може някъде да има 06те.Трябва ни най_големият раzмер . Дано някои да zнае  Praynig

# 87
  • София
Веси,зимните краставици и домати по-добре хич не ги яж,защото са оранжерийни и пълни с химикали. Аз унищожавам огромни количества ябълки,
А то щото ябълките не са Joy Освен ако не си ги брала от двора на свекъра, забрави да няма химикали Simple Smile

# 88
Момичета, храната която ядем е пълна с химикали, консерванти и почти всеки (да не кажа всеки) хранителен продукт е генно модифициран. Въздухът който дишаме (специялно в София) през последните години е наколко пъти над допустимите норми на замърсяване. Работим в отвратителни условия и водим заседнал начин на живот (повечето от нас). Не че искам да се меся на някоя бъдеща мама, но личното ми мнение е, че каквато и колкото храна да поемаме не може организмът сам да набави всичко, което му е необходимо, особено през един такъв период, какъвто е бременността.
Аз съм за приема на хранителни добавки Laughing!

Vеssi според мен не му е време да правиш дръстични диети. Хапвай сега пък после ще му мислиш  Hug

# 89
  • Варна
Аз се качвам на кантара само 1 път в седмицата. Вече съм качила 5 кг, но спрях да ги мисля. Преди бях много слаба. Ям каквото ми се доиска. Предпочитам да ми проличи най- накрая, че съм бременнна.

Аз пия витамини, но не всеки ден. И плодове ям.

Ако има среща и ми обясните аз ще дойда с удоволствие.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 15:22 от inka 26

Общи условия

Активация на акаунт