Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Че ти от къде й знаеш фамилията?  newsm78

# 166
Пишеше "Галя от Сатен" Laughing

# 167
Уф, не ми говорете за ядене, че сутринта две манджи правих, защото и мъжа ми е болен и си е у нас, трябва да има храна Twisted Evil
И като знам утре вече няма нищо да има Crossing Arms

Съчувствам ти  Hug дано твоя поне не мрънка, че моя като се разболееееее ...все едно ще мре  Laughing

Аз пък да ви обадя ... Дани-бонбона е влязла, ама сигурно  smile3529

# 168

ахахаххаха Simple Smile

и Виолета Асенова от Нова тв е бременна, обаче не знам от кого.

# 169
Ами Галя може да пише при нас Grinning
Шада, ти си, щото само ти не си пускала твоя снимка Crazy Шегувам се, да не се обидиш  bouquet
Моя мъж си трае, добричък е, обаче не мога да го вдигна от компютъра, едва се добрах сега, да не се чудите къде съм Laughing

# 170

ахахаххаха Simple Smile

и Виолета Асенова от Нова тв е бременна, обаче не знам от кого.

абе важното е, че и ние сме бременни ,но знаем от кого  Joy  Joy  Joy

# 171
Шада , тук съм бе мила , но само ви чета а  не пиша . От събота до вчера бяхме във Варна и там ме болеше едно гърло и ми беше запушен носа , но вчера като се прибрахме вече ме тръшна , грип ли е що е не знам , но днес вече съм и с температура -37,5 . Дано да се оправя бързо че никак не ми се боледува , а и ме е страх да не вдигна  по-висока температура и да не стане по- сложно заради бебчо . Иначе понеделник ходих във Варна при доц. Балев на преглед . Човека огледа всичко на бебо и каза че е наред , но ми измести термина за 19-ти юни , каза че по размери на бебето , околоплодна течнист и обиколка на корема  отговарям на 20,4 седмици , а не както по аменорея 18,4 седмици . Също така каза че след 20-ти юни може да се смята че преносвам . Каза че съм забременяла по-рано и аз се пошегувах с мъжа ми че е станало точно на сватбеното пътешествие и питах доктора възможно ли е след като тогава не съм била в овулация / поне уринния тест за овулация показа че съм била по-късно / и той каза че при такива обстоятелства и от настройката понякога се получавало нещо от рода на предизвикана овулация , кото може да е по-рано или по- късно от нормалния период . Много не ми стана ясно , но това е положението - вече съм в средата на 5-ти месец . Grinning  Ноооооооооооо , не си мислете че така лесно ще се отървете от мен , нямам намерение да изоставям темичката !!! Шада малко да ми светне и пак почвам с глупостите  Laughing Дуци , с Ивоната нито сме се виждали , нито сме се напивали , честна дума  , пък и като не можем да пием алкохол от боза трудно ще хванем махмурлук  Laughing  
Някой който вече преболедува,моля  да ми каже , има ли проблем да се завивам да се изпотявам и да се преобличам . Аз днес си мислих и не намерих логика да има , но все пак да питам . Ако от температурата ми дойде на ум още някои идиотски въпрос , пак ще се включа да питам .
Лека вечер на всички  Hug

Ох голяма патка съм , забравих да ви кажа най -важното . В неделя усетих бебчо за първи път със сигурност , малкия направо се обърна в корема ми , нещо се наместваше май  Laughing от неделя не съм го усещала пак или може би 2 пъти , но много слабо и пак не съм сигурна . Голям кеф е !!!

# 172
Дани, според мен термина до края още ще ти се измести, щом по размерите на бебето го определят. Сега расте по-бързо, после може да се изравни с това, което ти се пада по седмици Thinking
А за пола кво рече?
Хайде, бързо оздравяване Hug

# 173
  • София
Ама какви вкусни теми сте захванали, мернах спанак ... и така ми се дояде, аз от известно време по заведенията само това консумирам.  Mr. Green
Днес цял ден се опитвам да пиша, но форума много бавно ми зареждаше, или изобщо не го правеше.
Видях и темата за секса пак сте засегнали. Вече много ми липсва това чудо, но пустият му страх мира не ми дава.
Дуци, видях ти и красавицата, голям е бонбон.   bouquet

# 174
 Дуци за пола беше категоричен и даже го написа отдолу на изследването - пол мъжки !!! Като гледах снимките на принцесата ти може и аз да кандидатствам да ти ставам сватя  Laughing Много сладка беба ще си имаш , да знаеш  Laughing  bouquet  Hug
 И аз питах доктора не е ли възможно бебо да расте просто по-голям и той ми отговори че на този етап всички бебета растат почти еднакво и разликата в размерите идва от това че не всички имаме овулация по едно и също време на месечния си цикъл и дори 2 жени по аменорея да имат еднакъв термин това не означава че са забременяли по едно и също време , а тази дата е само предполагаема . Малко сложно го обясних , но ще ме разберете .Това 19-ти юни което ми написа също е предполагаема дата на раждане . Също така ми обясни че разликите в големината на бебетата / това че някой стават по-големи , а други по- малки / става в последния триместър .
Мерси за пожеланията за оздравяване , дано да е скоро че аз съм голяма кекла , като се разболея и се суркам така сумати време , а до петък трябва да съм на линия мислим да ходим на Хисаря за 3 дни .

# 175
Обсъдихме секса, не всеки си каза Laughing Кой по много, кой по малко, кой хич. А с епилацията как сте? Мен на 3ъгълника мн ме боли бе, направо не ми се прави вече....Иначе останалите много бавно и малко растат.

# 176
  • София
... А с епилацията как сте? Мен на 3ъгълника мн ме боли бе, направо не ми се прави вече....Иначе останалите много бавно и малко растат.

Аз съм с бръснача, не мога да се мъча толкова и без това съм станала доста чувствителна във всяка една форма.

# 177
rita_zita и аз имах проблеми с форума редовно!

Явно зелената треска е обхванала всеки...без дори да предполагам за вашите супички във форума купих спанак и се чудех супа ли да сгорвя или ориз, но мъжо кажа, че като се прибере от работа ще го направи със свинско бон филе и лимони  #Crazy

Все още се епилирам с епилатор, вкл. триъгълника и мишниците. Епилирам се в продължение на няколко дни за да разсроча болката. Някъде четох, че така мога да си предизвикам контракции Shocked

# 178
да бе, как няма да седна да си обсъждам секса по форумите  Joy

данибон, да не излезе, че си забременяла преди последния си мензис Simple Smile първото ми бебе си вървеше през цялото време 7-10 дни напред. И си растеше равномерно, не е дърпало напред в последния триместър.
Аз още не съм убедена в правилността на смяна на термина при точен цикъл.

# 179
  • София
Katinche, приготви спанака както на теб ти се иска, и хич не го слушай мъжо...  Thinking . Егоистчета бре, хмммм.

Общи условия

Активация на акаунт