ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 146
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Момичета имам едно питане, ако може някой да ми отговори, от няколко дни се опитвам д асе свържа с НОИ, но не става. Интересувам се, дали мога да прехвърля майчинството ми на мои близък, който е бил регистриран в бюрото по труда, а вече му е изтекъл срока от там и сега пак си е безработен. Ще съм благодарна, ако може да ми кажете, че на обед ще ходя до фирмата и да знам какво да им кажа. А тия от НОИ, ако имам възможност да се домъкна до там ще ги  #2gunfire

# 76
  • СОФИЯ
lia25 аз мисля,че не може. Човекът на който може да се прехвърли майчинството трябва да е на трудов договор. Не съм 100% сигурна,но мисля,че е така.

# 77
Моето детенце днес проходи! newsm56 Много съм щастлива! newsm44 Черпя и давам доказателства за събитието:

Първи стъпки

# 78
Честито на Вики и на мама също.много е готина малката принцеска. пу пу пу

# 79
Привет Hug
Бравооо на ВикитоSimple Smile..Честито!!!:)...и ние вече ходим много стабилно и все по-често не иска да я държа за ръчичкаSimple Smile
В петък (08.02) съм компенсация от работата newsm44, та по този случай дали има желаещи да си спретнем една срещичка в SKY ситито Hug
Много ще се радвам да се видим Hug
Моето предложение е между 12:30 -13:00 да се чакаме пред детския кът Hug
Ние с Елена (дано котка не ни мине път и да сме живи и здрави до петък) ще бъдем там Peace

# 80
  • София
lia25 аз мисля,че не може. Човекът на който може да се прехвърли майчинството трябва да е на трудов договор. Не съм 100% сигурна,но мисля,че е така.
Точно така е Peace
Честити ходещи крачета на Вики, мн е сладка и как точно на 5то число си проходи, браво Heart Eyes
Диде аз съм готова за срещичка, ако всичко е наред в петък сме в Скай, хайде и другите комшийки да се включат Wink

# 81
това за срещичката е добре.ако искате да водим дечицата на детски клуб,бих предложила един в близост до Скай Сити.Освен,че е много просторен и нов има 3 отделения,където могат да потичкат децата и цяли купища с играчки и всичките от хубавите.А за майките има кафе,където през прозорец можеш да наблюдаваш-какво става с детето ти.
Понтес ако се включи може и тя да ви похвали клубчето.Цената за 1 ч. е 4 лв.,за 2ч.7лв.,за 3ч.9лв и и така нататък.

# 82
  • София
tini-mini, честито ви проходило момиче! Много е сладка как пристъпва Heart Eyes

macko, имам подозрения, че си хакнала системата, и по новините казаха Laughing

Ние в петък привечер ще пътуваме, така че не знам дали ще успеем, може би ако е по-раничко, от 13.30 - 14.00 часа примерно newsm78 Какво ще кажете? Иначе клубчето, за което говори Инка е страхотно - ако сте навити, може и там!

# 83
  • Vaudreuil Canada
Честито прохождане на Вики!
Нас ни затрупа наново сняг ... май пролетта се отлага Simple Smile

# 84
Хей здравейте!
Аз не знам какво толкова правих през последните дни, но така и не стигнах до компютъра. Гледам имам си доста домашно за четене  Grinning Ние със Зори сме добре (пу-пу-пу), тя се чуди от коя беля на коя по-напред да отиде и така. Ще пиша повечко като изчета какво сте писали за да вляза в час  Grinning Прегръдки от нас  Hug

# 85
  • София
И аз искам да го видя това клубче, че напоследък големи домошари станахме Embarassed
За часа на мен ми е удобен 12-13ч.
Понтес то ако го бях хакнала сайта нямаше да ми се случи да сме първи по закона на каръка Joy
С нетърпение очакваме да вземат адекватно решение дали ще се повтаря записването или не newsm78

# 86
  ConfusedНе е ли рано да записвате за детска сладурите? Не сме ли малки за там?! Аз знам, че от три годишна възраст са за детска. И догодина януари трябва да ги запиша. Не знам за кои ваксини говорите, защото ние сме с отложено ваксиниране и сега трябва да ни бият третата противохепатитна. Мисля, че няма нищо страшно ако се отложи някоя ваксина. Относно агресията при нас се проявява само между двамата. По точно Георги скубе Горанчо и го приема, като игра, защото му забранявам. А за него всичко забранено е интересно. Докато Горанчо само, когато трябва да си защити играчките, които брат му постоянно взима, надава шамари. Прясно мляко още не съм давала, само в кремчета и др. Ние сме на детска кухня, но Горански отново спря да яде, каквото и да било, само НАН. Интересно откакто откриха, че хемуглобина му е нисък яде само, когато има спанак. Wink Утре ще ни  бият противохепатитната и ще взимат на Горанчо отново кръв да видят как е хемуглобина отново. Дано да не е нещо сериозно Praynig Съжалявам, че не мога да ходя на срещите, защото аз съм постоянно, почти, на работа. Много ни беше приятно, като се срещнахме с Лорка и с нейното приятелче Grinning     

# 87
Здравейте!
Честити ходещи краченца на Вики!Смело да крачи в живота и пожелавам Hug
Шемет, Дуца, благодаряза отговорите за ваксината Peace
Магеста, благодаря и на теб!Ще покърмя още известно време и ще видим, че то е едно пристрастяване ви казвам ужас.Ако не и дам изпада в истерия направо и то само нощем така Shocked
Срещички си уреждате.... Rolling Eyesмалко ни е далечко на нас Sad
Сега се сетих да ви питам, някой ходил ли е в това клубче дето го откриха на НДК на мястото на Мултиплекса?Аз там живея, но все забравям да проверя как е като се разхождаме Sunglasses

# 88
 Heart EyesЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛАТА ГОСПОЖИЦА Heart Eyes
Здравейте,
приемате ли малко закъснели мадами при вас.
Аз имам дъщеричка,която се роди на 13.12.2006.-3,600 кг. и 51 см.
Вълнуват ни същите неща,които вълнуват и вас.
Ще ни включите ли във вашата група?

# 89
  • София
Heart EyesЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛАТА ГОСПОЖИЦА Heart Eyes
Здравейте,
приемате ли малко закъснели мадами при вас.
Аз имам дъщеричка,която се роди на 13.12.2006.-3,600 кг. и 51 см.
Вълнуват ни същите неща,които вълнуват и вас.
Ще ни включите ли във вашата група?

Zori.13, добре дошла  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт