ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 184
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Искам и аз срещичкаа-а-а ....  smile3518
Ей , тамЪн днес това си мислех .... защото ми са черни нещо последните 2 дни   Sad
Всичко много хубаво, ама с нищо не си жертвам компанията в София, ако от мен зависеше  Peace
Липсват ми много, ама много ми липсват социалните контакти тук  Confused
Даже точно бях решила да питам  .... моля споделете : срещате ли дечицата с техни връстници редовно  newsm78
То при тези от вас с по няколко деца - ясно  Hug .... ама другите ?
Ние бяхме свикнали преди  почти постоянно да се виждаме с деца, а сега - йок  Naughty ... от раз и то във възрастта , дето още повече младежта се ослушва за такива  Thinking
Милия ми син се зазяпва и заслушва по тинейджърите тук в градинката, като излязат в междучасие .... направо го съжалявам  Tired
Добре дошла на Zori.13 Peace
Добре дошла и на зимата в Монреалско  Wink ... Шемет, какво направи климата при вас .... тук птички пропяха  Laughing
Тини мини, честити първи стъпки на Викито !  Heart Eyes Peace
Той и Георги днес направи първите си стъпки
 , ..... ама с обувките на баща си 
Извинявам се предварително за лошото качество на клипа / е ясно се вижда ако не друго, то поне корема който е отпрал моя синковец  Mr. Green ( няма на кой ) ....   
ето го и него 

# 91
Добре дошла Зори!
Шемет, честита ви зима, днес видях цъфнали кокиченца по дворовете... май тук вече мирише на пролет...
Честито прохождане на Вики -то, да са пъргави крачетата!
Дуце, все се каня да те питам  - лежала ли си в Тина Киркова по време на бремеността? Имаше една мама там, колкото мен бременна с близнаци...
Маджеста, голям образ е твоя юнак!
Мойта мома, всеки ден ме изненадва с нови постижения - днес и казвам - хайде да отидем в хола, а тя си взима търлъците и ми ги подава да я обуя- демек там се ходи с тях... после се наакала и ми казва аууу - както аз на нея като усетя миризмата...ей вълнува се като че за пръв път ми е!
Момичета, за легълцето дето ви питах - днес се е родил прекрасника Божидар, обаче все още си няма креватче, моля питайте по приятели и роднини - дали някой няма излишно такова...

# 92
  • Vaudreuil Canada
Magesta не злорадствай, че да не Ви пратя малко сняг Simple Smile Освен това зимата ни е просто в разгара си ... дано пък скоро вземе да си иде. Жижо има страшни чепици и доста добре се чувства в тях май. А за социалните контакти мнооооооооого ти съчувствам  Hug - и ние сме на същото дередже, така че не мога да помогна особено - мисля скоро да го водя дребния на детски клуб - иначе много се заглежда по други деца.

Zori.13, добре дошла - как се казва дъщеричката ти?

# 93
Добре дошла на Zori.13 Hug.Мойта мома също е родена на 13.12. - дано да им върви на децата с тази дата.
Искам да ви питам ако има някое детенце с диагноза като нашата - атопичен дерматит да споделите малко опит,защото изчетох много неща в нета и макар че кожната лекарка ми е приятелка и твърди, че не е толкоз страшно, аз определено си се притеснявам.
Благодаря ви и за понеделнишката подкрепа в първия ми работен ден.Всичко минава на толкоз бързи обороти, че нямам много време да страдам по детето и добре че е така.
Усмихнат ден на всички майки и бебоци! newsm10

# 94
мерси за отговора, е няма верно кака да стане, ще си взимам 50% от майчинството и това е.
А иначе и на мен ми се идва на срещата в петък, но тя вече спи на обед и няма как. В кой клуб  мислите да ходите?

# 95
Лийче,този е нов от декември месец е отворен.Името му е Funny клуб.И ние обикновенно спим по това време,но ако се разберем може да  поспи с 1 ч. закъснение.

Добре дошла на Зори13,ще се радвам по често да пишеш и да си сред нас. Hug

# 96
  • София
Привет, мами! Няма ме от сто години, даже и името ми не е същото - вече не съм Мадам Мим, търся си виртуалната идентичност. Не пиша, защото нямам вдъхновение, нещо ми е кофти, може би пред-пролетна умора, не знам. Отделно таткото и баткото са болни и май и малките са тръгнали да се сополивят, та хептен ми е криво.
Обаче слънцето се показва, и ще се стегна скоро.
Вече видях какво е да извеждаш на разходка ходещи самостоятелно близнаци. Двама души минимум са задължителните извеждащи. И ако може - да имат очи и на гърба си - не е излишно Laughing
Честито на проходилата Вики, както и на всички други проходили, които съм пропуснала. И рожденици, и именници...  bouquet
Обещавам, че като музата трайно се върне при мен, ще пиша по-често!
Сега - приятна вечер на всички Hug

# 97
Heart EyesЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛАТА ГОСПОЖИЦА Heart Eyes
Здравейте,
приемате ли малко закъснели мадами при вас.
Аз имам дъщеричка,която се роди на 13.12.2006.-3,600 кг. и 51 см.
Вълнуват ни същите неща,които вълнуват и вас.
Ще ни включите ли във вашата група?

Здравей Зори и моето детенце е родено на 13.12 и съм от Варна, хубаво ще е да се запознаем като се пооправи времето. А ето ти линк и към варненската темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261319.new;topicseen#new

Теди от няколко дни не яде (днес е пила за закуска 20гр. АМ+3 лъжички попара+половин бисквитка и за обяд 60 гр. мляко) просто полудявам, а уж трябваше да засилим храната. Купих и някакви водорасли, но не ги пие. Сега съм взела коластра, но с първия опит не се справих. Това доведе естествено кум връщане на нощното хранене, та съм и недоспала и изтормозена вече (не че не се буди по 100 000 пъти отделно за вода или биберон). От вчера сме и с екстра - кашлица. Ох извинете, че така се наоплаках, но ми дойде в повече.

# 98
Heart EyesЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛАТА ГОСПОЖИЦА Heart Eyes
Здравейте,
приемате ли малко закъснели мадами при вас.
Аз имам дъщеричка,която се роди на 13.12.2006.-3,600 кг. и 51 см.
Вълнуват ни същите неща,които вълнуват и вас.
Ще ни включите ли във вашата група?

Здравей Зори и моето детенце е родено на 13.12 и съм от Варна, хубаво ще е да се запознаем като се пооправи времето. А ето ти линк и към варненската темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261319.new;topicseen#new

Теди от няколко дни не яде (днес е пила за закуска 20гр. АМ+3 лъжички попара+половин бисквитка и за обяд 60 гр. мляко) просто полудявам, а уж трябваше да засилим храната. Купих и някакви водорасли, но не ги пие. Сега съм взела коластра, но с първия опит не се справих. Това доведе естествено кум връщане на нощното хранене, та съм и недоспала и изтормозена вече (не че не се буди по 100 000 пъти отделно за вода или биберон). От вчера сме и с екстра - кашлица. Ох извинете, че така се наоплаках, но ми дойде в повече.

# 99
Може ли някоя мама да ми даде рецепта за нейната питката за прощъпулника newsm78

Питката аз ще си я правя и ми се иска да се консултирам и с вашите реципти Hug  bouquet

# 100
Уж трябвало да бъде содена питка. Аз също май ще меса питка тази събота, та и мен ме интересува рецептата.

# 101
здравейте,момичета Hugкато гледам има и други от нередовните,та да не ме е срам толкова Joyhri2672 ние сме с подобниобривчета на бузките.Да питам от колко време са при вас и как и поставиха диагнозата?
Ники,  това кремче лекар ли ви го препоръча и за кви обриви по-точно е?Тini-mini[/color],честити проходили крачета от тук нататък започва голямата веселба Laughing
А относно детските градини ние подадохме молба още миналата година пролетта и го записахме за 09.2008.Та сега въобще не се учудвам на големите напливи ooooh!-а като се говори,че и в Бургас от догодина може да стане с електронно записванеТо е ясно-Тошето да се стяга за градинка на есен!Поздрави на всички!Ведро и спокойно изкарване на остатъка от деня,въпреки мрачното време/Поне мъгла няма при нас,де/ Peaceа относно питката,Ние взехме от Била и не съм компетентна по въпроса  chef

# 102
  • Бургас
Първо Маги да кажа, че Пеш има пъпки като вашите /вече говорих за това/, но няма поставена диагноза атопичен дерматит  Naughty В смисъл, че съм виждала доста бебета с грапави бузки, като нашите, но това не означава непременно атопичен дерматит. Диагнозата се поставя от дерматолог, не просто от педиатъра..... Peace Кремчето не ми го е изписвал лекар, то е за суха и атопична кожа, ще пробвам първо с него. Препоръча ми го позната, със същия проблем, но гледам, че и майки, чиито деца страдат от това заболяване го ползват.

Искам да ви питам ако има някое детенце с диагноза като нашата - атопичен дерматит да споделите малко опит,защото изчетох много неща в нета и макар че кожната лекарка ми е приятелка и твърди, че не е толкоз страшно, аз определено си се притеснявам.
hri2672 ето тук е темата по твоя проблем : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73363.0
Мисля, че тук ще срещнеш най-голяма подкрепа и разбиране, защото всички майки имат същите притеснения, като твоите.

Zori.13  bouquet Кажи как се казва дъщеричката и ми прати снимка, ако искаш да ви добавя на първа страница

Аз ходих вчера да записвам Пеш за детска градина /яслата, ако има начин ще я прескочим/, но директорката ми каза, че се приемат молби само за родените през 2005. И каза януари 2009 с акта за раждане да заповядам да го запиша - тогава почва прима за набор 2006. Другата година обаче най-вероятно и тук ще има електронен прием, та подготвям колегите на таткото и всички наши познати сис админи да се въоражи всеки с по един чужд сървър и да регистрирва, щото...... #2gunfire Моите приятелки от София само така са успели да влязат..... Та нищо чудно живот  и здраве Шемет, Весито и другите по чужбинско да се наложи да помагате.....

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 15:59 от Никки

# 103
Дидето, не съм самата компетенция  Wink , но доколкото знам когато проходи детенце, в първите дни майката замесва въпросната содена питка и раздава от нея на близки и познати за здраве.
Ако пък правите прощъпулка, вече е друго .... на нас ни казаха, че трябва да е сладка / козуначена мисля/ погача .... поръчахме си я от една пекарна .  Peace

# 104
  • Бургас
Диде точно както Магеста ти е казала - когато направи първите си стъпки детето се прави содена питка. А когато вече проходи стабилно се прави прощъпулник и за него питката трябва да е сладка. Рецепта нямам щото нашата я поръчахме.....

Общи условия

Активация на акаунт