Ей , тамЪн днес това си мислех .... защото ми са черни нещо последните 2 дни

Всичко много хубаво, ама с нищо не си жертвам компанията в София, ако от мен зависеше

Липсват ми много, ама много ми липсват социалните контакти тук
Даже точно бях решила да питам .... моля споделете : срещате ли дечицата с техни връстници редовно

То при тези от вас с по няколко деца - ясно
.... ама другите ?Ние бяхме свикнали преди почти постоянно да се виждаме с деца, а сега - йок
... от раз и то във възрастта , дето още повече младежта се ослушва за такива 
Милия ми син се зазяпва и заслушва по тинейджърите тук в градинката, като излязат в междучасие .... направо го съжалявам

Добре дошла на Zori.13

Добре дошла и на зимата в Монреалско
... Шемет, какво направи климата при вас .... тук птички пропяха Тини мини, честити първи стъпки на Викито !

Той и Георги днес направи първите си стъпки
, ..... ама с обувките на баща си
Извинявам се предварително за лошото качество на клипа / е ясно се вижда ако не друго, то поне корема който е отпрал моя синковец
ето го и него
Освен това зимата ни е просто в разгара си ... дано пък скоро вземе да си иде. Жижо има страшни чепици и доста добре се чувства в тях май. А за социалните контакти мнооооооооого ти съчувствам 

-а като се говори,че и в Бургас от догодина може да стане с електронно записванеТо е ясно-Тошето да се стяга за градинка на есен!Поздрави на всички!Ведро и спокойно изкарване на остатъка от деня,въпреки мрачното време/Поне мъгла няма при нас,де/
Моите приятелки от София само така са успели да влязат..... Та нищо чудно живот и здраве Шемет, Весито и другите по чужбинско да се наложи да помагате.....