Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 094
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
      bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Петя                                                                                                                       Желаем ти цялото щастие на земята,много здраве и късмет! newsm51 newsm51 newsm51

# 151
Честит Рожден Ден ПЕТЯ желая ти много здраве-то винаги е нужно,много щастие-то никога не стига,море от любов и бряг,на които винаги да те чака някой.   newsm59    smile3525   bdbaloni bdbaloni    ura    bigdance2 весело изкарване

# 152
ЧРД и от мен! baloni nbirthday newsm67

# 153
Ч   bouquet Р   bouquet Д   bouquet Петя!Да си жива  и здрава и много щастлива Hug

# 154
Честит Рожден Ден, Петя!Пожелавам ти всичко, което ти си пожелаеш!

# 155
  • Mонтана
хеи здравеите мили мами,и аз живея на цар борис Simple Smile)то4но срещу полицията.Та аз пиша не за това а да ви отклоня малко от темата за боклуците,кмета и несъвършенствата в нашия град,а за да ви попитам дали някоя от вас е посещавала спа студиото,,сатен,,моля да споделите за резултати,аз все се каня да ида да се поглезя,и то наи ве4е лицето 4е то ми е мн проблемно.
     само в ''Релакс'' съм ходила (за по4истване на лице),а за спа студиото все се каня и аз  Peace ама няма на кои да  оставя малката  Crossing Arms с 300 зора я оставям на таткото 1 път месе4но за да си по4истя лицето за 1 4ас  ooooh!  а я ти кажи каде си ходила и за какви процедури и доволна ли си  Peace
ами аз съм ходила 2 пъти в релакс за по4истване ,и така ме бяха настискали 4е ходих 3 дена с 4ервени петна по лицето,бях някакаъв ужас,и по4наха да ми излизат яко папки,пове4е няма да стапя там,а за спа,,сатен,,един ден при мен в магазина (работя в козмети4ен магазин)беше дошла масажистката им и я поразпитах,но те тъкмо го бяха отворили та още нямаше впе4атления,а ми каза 4е там ти по4истват с някаква нова машина:)която не оставяла следи.

# 156
на мен 4ервените петна ми стояха до ве4ерта и из4езнаха  Rolling Eyes мн съм доволна и козмети4ката е мн готина  Peace - на вси4ките ми въпроси отговори ,бе6е много мила и мн внимателно работи  Peace само маникюристката е някаква...  Sick   

bega4ki_ я кажи каде работи6  Flutter ако не е таина де  Mr. Green

# 157
  • Mонтана
Петя-защо и под нашите снимки не изпишеш имената ни,така ще знаем коя коя е?
Bega4ka-ти къде живееш,разкажи повече за себе си?
ами..аз живея то4но срещу полицията,напре4ната на цар борис,на 21год.омъжена ,без деца за сега:((,нещо не става:((,работя в козмети4ния магазин на светофарите от 1 година и .....2 месеца.
пс:в подписа ми има снимка.

# 158
          а тук ходила ли си

# 159
  • Mонтана
а тук някои ходил ли е  newsm78   http://www.v-bulgaria.info/montana/data/uslugi/krasota/domtanq/01.jpg    
          а тук ходила ли си
аз не ,някои беше питал къде се намира:намира се до 3-то и 4-то у4илище,всъщост срещу детската градина,,калинка,,срещу бялата къща с камерите.
пс:4ула съм 4е има мн добър фризъор:)))-маи геи

# 160
bega4ki, да не би да си учила в ГПЧЕ?Позната ми изглеждаш.А до полицията от скоро ли живееш?Извинявай за любопитството, но нали знаеш как е като не можеш да се сетиш нещо. Grinning

# 161
каво ще подарите на вашите половинки утре за празника и какво вие очаквате или искате да получите

# 162
каво ще подарите на вашите половинки утре за празника и какво вие очаквате или искате да получите

Нямам никаква идея, ние по принцип излизаме заедно и си избираме общ подарък, обаче сега покрай малкия не сме излизали отдавна, а и няма кой да го гледа поне за два-три часа утре за да се поразходим.

# 163
Аз бях забравила за празника. Даже се изложих страшно като попитах за какъв празник е утре в една друга тема.

# 164
  • София , Монтана
Здравейте момичета.Много ви благодаря за поздравите и за отговорите.Извинете ме но нямам време сега да ви отговоря.Някои от отговорите ми съвпадат с вашите.

Общи условия

Активация на акаунт