Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 104
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Mонтана
bega4ki, да не би да си учила в ГПЧЕ?Позната ми изглеждаш.А до полицията от скоро ли живееш?Извинявай за любопитството, но нали знаеш как е като не можеш да се сетиш нещо. Grinning
да в ГП4Е-то съм у4ила,а срещу полицията живея от 2 години и половина,откакто съм омъжена.Ина4е преди живеех в блока над виенската сладкарница

# 166
 1datingЧестит Св.Валентин на всички txtloves  loveuuu

# 167
Честит празник на всички!Желая ви здраве,повече усмивки,щастие и много любов! newsm51 txtloves lovekiss Kissing Heart kiss smile3525

# 168
Честито на всички влюбени и загубени  newsm51  luvbed

# 169
Честит Свети Валентин на всички влюбени!!!

Щастие, любов и късмет на всички!!!  Two Hearts txtloves Heart Eyes

# 170
  • Монтана
Дайте ми хубаво пожелание(спомен) за Св.Валентин
Благодаря

# 171
  • гр. Козлодуй
poliral, тъкмо получих поздравление за празника - валентинка от фирмата Simple Smile. Хареса ми:
"Когато слънцето залязва
и губи вече свойта мощ,
помни, че то от мен ти казва,
целувам те и лека нощ!"

# 172
  • Монтана
Благодаря ти-наистина е хубаво
Честит празник на всички  newsm51

# 173
 ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН!
Желая ти всеки час по една усмивка,
всяка минута по една прегръдка,
всяка секунда по една целувка...
и безкрайно много ЛЮБОВ непрекъснато само за теб!   Hug   

# 174
Честит Свети Валентин!Повече усмивки на лицето,парички в портмонето и Любов в сърцето!   txtloves   newsm51    Kissing Heart   Two Hearts   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.      Весело изкарване

# 175
  • София , Монтана
Честит празник и от мен.На всички влюбени,зарязващи и именници.Весело изкарване на празника. txtloves Heart Eyes 1dating newsm51 baloni

# 176
zdraceite nai posle i ot mene.
4estit praznik na paterici.  bouquet
ve4e 6te si se vkli4vam 4esto Grinning Hug Peace
tolko mnogo sam propusnala 4e..................... Embarassed
aide do polse

# 177
 Hug Е така след снощното празнуване днес нещо ви няма никъде.... smile3507

# 178
да в ГП4Е-то съм у4ила,а срещу полицията живея от 2 години и половина,откакто съм омъжена.Ина4е преди живеех в блока над виенската сладкарница
Е, значи от там си ми позната.Ние даже май сме били един випуск с тебе. http://images13.snimka.bg/002093821.jpg

# 179
  • Mонтана
Е, значи от там си ми позната.Ние даже май сме били един випуск с тебе. http://images13.snimka.bg/002093821.jpg
да,аз бях  в ,,б,,паралелка.Ти си идвала и в магазина.Е приятно ми е името ми е Силвия.Много благо детенце имаш.

Общи условия

Активация на акаунт