АПРИЛ вече наближава, тати креватчето на бебчо сглобява!

• 13 288
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добро утро!

Варненската среща вчера беше много приятна, по-късно ще пусна и аз моите снимки.

sisee благодаря за размерите. Явно количката ти е по-широка от Дакотата, а и дължината й е доста добра. (а къде изчезнаха снимките на количката от албума  newsm78 )

Добре дошла isane   bouquet

Sladka mama - радвам се, че новините за Дари стават от ден на ден все по-хубави. Браво на малкото априлче-януарче!

На всички болни желая бързо оздравяване!

# 136
Аз ходих вчера на преглед, но имало грипна епидемия и доки не можа да ми пусне изследвания. Обаче ми предписа Гинипрал, за да стои бебчо вътре и да не се стяга корема толкова много, чееее.........
Вчера бях на работа цял ден и едвам издържах, вече само в къщи ще си стоя, че с тия боки и това втвърдяване на корема за никъде не съм.  Tired Tired Tired

# 137
Добро утро и от мене!
А някой знае ли каква е количката на Musito,защото я видях в албума и ми хареса на външен вид.Но мисля,че тази мама не се е включвала скоро. newsm78
Isane, добре дошла!
Сладка мамаbouquet и   bouquet за прекрасната Дари!
Приятен ден на всички Hug

# 138
  • варна
Здравейте!Влизам само да погледна какво изтървам.Аз от няколко дни съм болна,затова и не дойдох на срещата,за което се извинявам.Честито на всички с хубави новини,а на мамите с неразположения и болежки-скорошно оправяне.  bouquet

# 139
Добро утро  от мен..
Варненската среща наистина беше много приятна и надявам се няма да е последна ,а по-скоро да е многобройна...
По този повод добре дошла на Isane.С теб ,ако не греша варненки ставаме 11,които сме посочили град.
Ще разгледам снимките и може да кача моите, ако допълват....
За четвъртък коя от мамите мисли да се присъедини към лекциите на 9 месеца във Варна?

Браво на малката борбена Дари и нейната мама...всичко ще е ОК...

На болните и с болежки не се предавайте много мина мъничко остана....айде бързо да оздравявате....

# 140
Здравейте.

Вчера Боби ме занима с други работи и забравих да кача снимките ,но вече са в албума.

Чао до после.

# 141
Zaki и аз пия феро фолгама, защото хемоглобина ми е под нормата, а бебчо расте с пълна сила сега и ако не приемам желязо допълнително, хемоглобина ми ще продължи да пада - така ми каза доки. Но колко ми е точно в моемента не мога да ти кажа.

# 142
Ето ме и мен Simple Smile

Ами момичета, вчера както си бях на работа ми стана много лошо. Завлякох се до една аптека и се оказа че съм с кръвно 160/120 и пулс 130. Честно казано имах чувството че ще се пръсна. На бебока също явно не му беше комфортно, защото мърдаше непрекъснато, блъскаше. Десетина минути по-късно кръвното вече ми беше 130/90, пулса 115. И така до късната вечер когато спадна до 105/80 при пулс 100. Подозирам че нервите в работата, това че следобед е много задушно в стаята, преумората, всичко си е казало думата. Ако се повтори това изпълнение просто излизам в заслужена почивка.

Но вчера много много се уплаших.

Сега ходя с апарат за кръвно на работа и го следя по 4 пъти на ден.

Сладка мама, страхотни новини за Дари, сега ще ида да я видя на снимките малката госпожица  Hug

Момичета пазете се  Hug

# 143
Здравейте,
при нас нищо ново
 Много се радвам ,че малката Сладка бебка се развива добре,сега и гледах снимките,голяма мадама ще стане ,а Сладка мама аз разбирам ,че ти си си у дома или не?.Не стои ли мамата при бебето в болницата докато е в кувиозче то? newsm78
 Леле ритка пази си нервите, че с това кръвно,аз така миналата седмица и от тая кашлица ,видях голям зор една вечер-толкова кръв през носа никога не ми беше текло,иначе съм с нормално кръвно ,но пулсът ми винаги си е бил ускорен-  над 100.Абе всичко е толкова относително . Rolling Eyes
 Браво на варненките -от 11 общо 4 са отишли на срещата,а софиянки - от 56 - 5 бяхме  newsm78 много сме несериозни  Grinning
 Ваня и аз съм в потрес от мойта ЖК -мразя я  #2gunfire ,трябва с ченгел да и вадя думите да му се невиди,да не говорим за изследвания и т.н. Иначе хемоглобина ми е 116 и и двамата доктори (ЖК и частния) казват че е добре и не пия желязо. А някои знае ли нещо за албумина-измерват ли ви го,казват ли ви нещо,знам че е важно,аз си ограничавам солта ама нито един от док нищо не ми казва..
 И последно Голди страшно много ми хареса креватчето,кажи малко повече -откаде го взе ,колко парички.Ох и аз искам такова  Laughing Всичко даже цвета ми хареса-всичкоооо.
Добре дошла на новата мама  Hug

# 144
Дидиморче, албумина всъщност се открива в обикновенната урина. Виж си изследванията за урина и там където пише белтък трябва да има минусче или да пише негатив. Нещо от рода. Ако на белтък пише опал. или има + или повече +, това означава че имаш албумин в урината  Hug

# 145
Мерси Ритка  Hug ,ще искам да си взема копия от Жк на изследванията,ама идея си нямах,пък знам че не трябва да се яде много солено,кисело и т.н ,знам за албумина че трябва да се следи ама нали ви казвам тая мойта вика само всичко е наред всичко е наред и нищо не съм виждала(с изкл.а хемоглобина-защото питах извънредно).  ooooh!

# 146
Ето ме и мен Simple Smile

Ами момичета, вчера както си бях на работа ми стана много лошо. Завлякох се до една аптека и се оказа че съм с кръвно 160/120 и пулс 130. Честно казано имах чувството че ще се пръсна. На бебока също явно не му беше комфортно, защото мърдаше непрекъснато, блъскаше. Десетина минути по-късно кръвното вече ми беше 130/90, пулса 115. И така до късната вечер когато спадна до 105/80 при пулс 100. Подозирам че нервите в работата, това че следобед е много задушно в стаята, преумората, всичко си е казало думата. Ако се повтори това изпълнение просто излизам в заслужена почивка.

Но вчера много много се уплаших.

Сега ходя с апарат за кръвно на работа и го следя по 4 пъти на ден.

Сладка мама, страхотни новини за Дари, сега ще ида да я видя на снимките малката госпожица  Hug

Момичета пазете се  Hug

ритка, една от причините да си взимам болнични от месец и половина , беше тази.В стаята, в която работя се задушавах и често колабирах.молех колегите да отварят прозорците , а те взеха да ме гледат странно, защото ми е все задушно.Така , че вкъщи по-добре.Вземи си болничен.Трябва да си спокойна.

На всички мами с неразположения-бързо да се оправят. А тези , които могат да си стоят вкъщи.

Сладка мама , поздрави на Дари.

Ася , записала съм си твоя телефон за вестителка.

Имам въпрос , първия път никой не ми отговори . Може ли някой да ми препоръча педиатър в Бели брези , Гоце Делчев ,Стрелбище или Красно село ??

# 147
Goldi креватчето страшно много ми хареса ;ще може ли да ми кажеш дали има някакво име и дали може да се види във сайт  за повече информация.благодаря ти предварително.

# 148
 Здравейте момичета!  Hug
 Не съм се включвала отдавна и сега се включвам само за малко и набързо. Изкарах 10-тина дни при мъж ми в Гърция и решихме да съм си при него. За съжаление там нямаме интернет и ще се включвам само като си идваме за уикенда в БГ. Искам да ви кажа, че ми беше много приятно с вас. Ако има нещо ме извинете. Много ще се радвам ако не ме изключвате от АПРИЛският отбор. Записала съм си няколко телефона на нашите вестителки и ще пиша ако има нещо и когато, живи и здрави бебо се роди.
 Благодаря ви много момичета и ви желая много късмет и леко бременеене. Не остана много. Стискам палци на всички.
 Малката ни Дари е много хубава. Пу..пу, ще стане голяма красавица. Много е сладка миличката...

# 149
Хриси-писи, недей така сега с тази аквааеробика.... взех да се шашкам. Аз ходя чат-пат - надявам се да не лепна нищо! Rolling Eyes

Vercho, това го написах, за успокоение, че няма страшно  Hug  Аз като тръгнах тогава и всички приятелки ме обявиха за луда... Но си ходих поне два месеца, по два пъти седмично. Плюс това там си е частна клиника, където държат на хигиената и тия неща. Така че споко  Peace

За кварталите - аз съм в Лагера.

Общи условия

Активация на акаунт