АПРИЛ вече наближава, тати креватчето на бебчо сглобява!

• 13 281
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
ritka 160/120 е много високо за бременна Rolling Eyes Пази се и ако се налага болнични Peace

Ясмина аз май бях сложила снимки на количката в албума newsm78 защо ги няма???Пак ще сложа една-две да я видиш Peace

# 151
Здравейте и благодаря за поздравите! И на мен ми се искаше да дойда на срещата в Годзила, но детенце е болно и стоим вкъщи се гледаме. Опасявам се да не ме хване и мен грипа и си взех профилактично оксилококцинум. И не исках да ви нося вирусчета Confused
Благодаря на Ясмина, включила ме е в списъка Simple Smile
На Сладка мама много кураж и вяра, а на Дари: само така newsm10

# 152
  • Бургас
Сладка Дари става все по-голяма хубавица с всеки изминал ден Heart Eyes Ще бъде прекрасна госпожица.
Аз получих втора поръчка от Редут и пуснах даже снимките вече Laughing Отново съм много доволна, най-вече от якенцето за изписването, просто е страхотно Grinning
За креватчето - купихме го от "Хиполенд" - 339лв. Когато го харесах, бях убедена, че е модел "Тренд" на Бертони, но на едната табла имаше лепнат етикет "Дибо". В тази връзка не знам всъщност каква марка е Embarassed В "Метро" го имаше абсолютно същото 320лв., но само в цвят череша, който нямаше да стои добре в нашата спалня, а и разликата между цветовете на креватчето и решетката не ми хареса изобщо. Затова решихме да вземем цвят бук; той ще подхожда и в детската стая, когато преместим креватчето.

# 153
малее Голди очичките ми останаха по това якенце - страшно е!!!

# 154
  • При моето съкровище
Здравейте момичета  Laughing

Голди, якенцето верно е страхотно и аз нещо се запалих да пазаря от френския сайт.

Сладка Мама, да ти е живо и здраво момиченцето - и все така да ни радвате с хубави новини  Hug

Момичета, има ли някоя от вас да живее в квартал Дианабат? Напролет може да се засичаме по градинките - не че останаха много. В нашата градинка зад блока планират да строят блок, та наскоро даже и подписка имаше, за да си я запазим... #2gunfire Място не остана човек да си разходи детето. Та ако има и други мами от квартала ще се радвам да се запознаем  Laughing

И още нещо да ви питам вас по колко пъти ви викат на преглед - сега като влизаме в 8 месец не трябва ли да ходим на две седмици, а после в девети - всяка седмица. На мен така ми бяха казали, но........утре съм на ЖК и ще видим какво ще измислят

Поздрави от нас, а на болните мами - да се оправяте

# 155
Здравейте момичета!   Hug
Влизам да се отчета от прегледа. Хемоглобин 127, но бебенцето не е много голямо около 1 кг. е. Плацентата си сто все така на изхода на влагалището и шансовете за нормално раждане са пак нулеви. Този път взех на прегледа и дъщеря ми, която за случая беше нарисувала рисунка на д-рката. Остана доста впечатлена като си видя братчето на ехографа и най-вече като му чу сърчицето. С кг. съм +8 и май е добре, но жалкото е, че не съм ги сложила на корем, а там, където не трябва.
Byni, питах Шишкова за раждането в ЕСКУЛАП и тя ми каза, че цената на нормалното и секциото е 1000 лв. ако искаш нормално с обезболяващи разбира се иначе е 800 лв. Режима на свижданията е свободен и не е необходимо да носиш нищо. Не е необходима някаква особена предварителна уговорка за нормално раждане - щом те почнат болките й се обждаш и тя веднага отива в ЕСКУЛАП и те чака. Работи в екип с определен анестезиолог и педиатър. Ами това е, което се сещам. Като отидеш на преглед при нея, моля те сподели и ти.
Приятна вечер, момичета и се пазете smile3503

# 156
С Даная много се радваме , че новините за Дари стават все по добри Hug Ама тя вече си е и по оформена,и е много сладка Hug

# 157
Здравейте мами

Да ви се оплача май се разболявам. Една колежка в офиса дойде болна днес с този гадния грип, още вчера е усетила че се рабзболява. Аз си тръгнах по обяд, защото тя остана да си работи. Оф, дано да не е било късно и да се отърва. Сега пия чай с мед и лимон, и смуча прополки и се надявам да ми се размине. Стискайте палци.
А с Акварел какво ли става? Днес трябваше да пише след прегледа.

Сладка мама
, радвам се за хубавите новини. Голямо сладурче е Дарина и все по-сладка ще става  Two Hearts

Goldie, и аз съм влюбена в това якенце  newsm76
А същото креватче като твоето и ние сме си харесали. Първо го видяхме в Метро, а след това и в Пигис Хаус беше на същата цена. Но мисля че не е на Дибо, обаче не си спомням фирмата  newsm78
Дано да съм била полезна на мамите от София , които питаха за него. В Пигис Хаус го имаше и в двата цвята.

# 158
  • София
Здравейте и от мен   bouquet

anabana, количката на Musito е Peg Perego Uno. Много е хубава на външен вид, но отзивите за нея не са много добри.

Да ви кажа аз съм се побъркала вече с тия колички, по цял ден за тях чета, а и през нощта ги сънувам, луда работа  ooooh!

Последно харесахме Peg Perego Venezia, ама хич не ми се дават 600 лв за количка, та сега проучвам Dayana или Victoria на Cangaroo. Абе, не знам вече, ако някой може нещо да препоръча, моляяяя  Laughing

А да ви питам и за сгъваемите кошарки - дали платът може да се сваля и да се пере. Аз много искам такава кошарка, защото ми изглежда много практична, но се притеснявам да не задържа прах  newsm78

# 159
Да ви кажа аз съм се побъркала вече с тия колички, по цял ден за тях чета, а и през нощта ги сънувам, луда работа  ooooh!

Същата работа бях и аз  ooooh!
Накрая си харесах количка на Хаук, която покрива всичките и изисквания,  и съм щастлива  Grinning Капарирах я, сега нямам търпение да си я взема  Grinning

# 160
Здравейте априлски мами!Аз съм Цвети Grinning От София съм,на 22 години.На 5 април ще ставам за първи път мама на момиченце(така мисля поне Simple Smile)
Много се радвам,че от днес ще съм една от вас.Леко бременеене на всички и здрави и красиви априлски бебоци baby_neutral

# 161
Здравейте,

Днес Дари е вече 1150 гр. и кръвните изследвания са и добре и като приключи курса с антибиотиците тази седмица ще и спрат системите. Grinning

Приятна вечер  Hug

# 162
  • София
СЛАДКА МАМА страхотни новини за сладката беба Simple Smile браво много се радвам  Hug Hug Hug нека стават все по - добри и скоро да се гушкате  Praynig

# 163
  • в илюзия
Браво много хубави новини за Дари HugДано все така да е и скоро да си  я приберете. Praynig

# 164
Много се радвам на добрите новини 3а Дарето Hug
Дано да е добре детенцето и скоро се прибере у дома при мама и тате Praynig

Общи условия

Активация на акаунт