АПРИЛ вече наближава, тати креватчето на бебчо сглобява!

• 13 260
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Hello Nellymax, добре дошла в отбора:)

# 196
Благодаря Vanyivan.Можеш ли да ми кажеш къде да си направя такава лентичка за бебче и как да си я прикача към профила....Благодаря предварително  Praynig

# 197
Здравейте момичета   bouquet
Малката Дари е много сладка-нашето слънчице е тя. baby_neutral Heart Eyes Hug
Добре дошла на новата мама!
Вчера ходих на туб.диспансер за тази кашлица, гледаха ме 100 часа, имала съм секрет от предишна инфекция, които трябвало да изхвърля, иначе всичко е ок, а и бебка ми притиска дробовете и едва ли ще мога да изхрача целия секрет, ама важното е че не е нещо страшно  ooooh! Предписаха ми някакви отхрачващи хапченца, като хранителна добавка.
Обаче с тия ентеробактерии съм до никъде, доки ме праща на нефролог, колкото се може по-бързо да ме прегледа за да хванем инфекцията, обаче там където ме прати във ВМА, могат да ме прегледат чаак в сряда, а до тогава е опасно да се чака.
Направо незнам какво ще правя, това ходене по доктори е ад, добре че като видят че съм с тумбак и ми дават предимство, въпреки това днес ми прилоша малко пред кабинета, ама карай. Сега търся нефролози, работещи със здравната каса.
Бяхме и на преглед за бебка, 1,700кг е вече нашата малка дунда  Heart Eyes, всичко и е ок за сега, тоновете също. На преглед съм чаак на 29,02 не  е ли късно, не трябва ли през 2 седмици да ходя на преглед  newsm78
Луднах момичета всеки ден на лекар, направо ги сънувам вече  Sad

# 198
Nellymax кликни върху линийката и тя ще те отведе в сайта от който съм си я изтеглила.

Aquarel, мила, пожелавам ти бързо да се справиш и с ентеробактериите. Не мога само да разбера, как така като те видят, че си бременна не могат да те прегледат, а те оставят да чакаш една седмица!!!Дано да намериш друг доктор, стискам палци!
За посещенията при ЖК, не съм запозната от кога трябва да са по 2 пъти?!

# 199

За ЖК -  на мен докторът ми каза, че от 32ра седмица се ходи всяка седмица за тонове  Peace

# 200
Здравейте , момичета !!!
Искам да ви пожелая леко изкарване на бременността и здрави бебчета през април !!!
Това е последният ми пост ( надявам се някой да го прочете ).
Много ми е мъчно , но не виждам смисъл да пиша повече .
Регистрирах се с този форум , за да споделям с вас своите неволи , радости , болежки и да си обменяме опит през бременността.
За съжаление на почти никой мой въпрос не ми бе отговорено.За тези 6 месеца откакто сме заедно , може би само на 1-2 поста забелязвах , че някой ме чете. Толкова много исках да си споделям с вас !!   Не виждам смисъл от монолози !!
Може и да не съм права , съжалявам.
Извинете за моята     откровеност , но така чувствам нещата , сигурно е от хормоните.
Желая ви всичко най-хубаво   bouquet
Хайде , че намокрих клавиатурата.

# 201
според мен това за ЖК зависи от лекаря аз съм супер възмутена от моя ходих за изследвания на 10.01 и ми каза да отида на 20 02  #2gunfireа аз си мислех, че вече трябва да ходя на 2 седмици , а то се оказва, че сега ходя по рядко от преди.
Добре дошла на новата мама. Hug
milenag много съжелявам, за твоето решение, но този форум ще продължи и след като родим и тогава ще пишем за всичко свързано с нашите бебчовци.Дано размислиш

# 202
Здравейте,
 Aquariel радвам се ,че си тук  Hug стискам по-бързо да се оправят нещата и хич да не чакаш до другата сряда( да им се невиди и доктори  #2gunfire )
 Привет на новите мами,добре дошли  Grinning
Моята кашлица почти изчезна,сега само вечер подкашлям,ама и продължавам с чайовете и витамините,ох от тия чайчета ми се проми стомаха,хич не обичам да пия  ooooh! -ама няма избор.
 за Жк по два пъти в месец се пада да се ходи в 9 и 10месец по някакви техни изчисления,според мен това са последните 8 седмици ние трябва да ходим през седмица,т.е. 4 пъти,което би трябвало да значи от 32г.с до 40 през седмица .Искам да кажа ,че не съм 100% убедена в това което написах,ама в таблицата ,която имам пише ,че се ходи в 9-10м по два пъти( ако бременноста е 40седмици - и всеки месец за тях да е по 4 седмици -значи 9 и 10месец са 8 седмици преди термин)ама как го обясних  ooooh! дано да разбере някой newsm78. и дано да съм била полезна  Heart Eyes

# 203
  • в илюзия
Здравейте
Аквариел дано се оправиш  Hug
Миленаг недей така , надявам се да размислиш.
За консултациите на ЖК аз на 15 този месец си взимам болничния май , защото в ЖК ме водят с термин 1 април и от тогава трябва да ходя по два пъти на месец. Трябваше да отида сега в понеделник , но не може защото има грипна епидемия. Дано до петък да я смъкнат , че кръста нещо ме наболява не както друг път .
Имам следната болежка като стоя много време права и ме заболява ниско долу , ама така ме заболява , че ми се доплаква и когато седна ми минава. При някоя от вас случва ли се?  newsm78
Ася честит ти валентински подарък.

# 204
milenag, няма защо така да се разочароваш - нищо не е станало - това че някои път въпросите ни остават във въздуха е нормално.
 Може би се ядоса, че никой не ти отговори на този въпрос:
Цитат
Имам въпрос , първия път никой не ми отговори . Може ли някой да ми препоръча педиатър в Бели брези , Гоце Делчев ,Стрелбище или Красно село ??
Ами нормално е може би никоя от нас няма тази информация, незнам - хайде да не се анализираме - ако има нещо извинявай!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Понякога тука е такава какафония и за 1 ден се изписва цяла тема почти, не се изслушваме много, ама сме си отбор, нали така!!!
Просто е кофти така да ни напускаш...

# 205
 milenag  недей така ,все пак сме тук за да споделяме кой как се чувства ,какво е преживял,да споделяме  опит ,как се развиват бебоците,ако никои никои не четеше как толкова бързо щяхме да изписваме темите,напротив.Аз съм сигурна ,че сега наистина е от хормоните  Hug Всеки е имал такъв въпрос на който не му е било отговорено,ама не трябва да го приемаш така,никой не би имал нищо лично според мен спрямо другия,защото първо много малко са тези ,които се познават лично,за да имат против  Hug

# 206
Здравейте , момичета !!!
Искам да ви пожелая леко изкарване на бременността и здрави бебчета през април !!!
Това е последният ми пост ( надявам се някой да го прочете ).
Много ми е мъчно , но не виждам смисъл да пиша повече .
Регистрирах се с този форум , за да споделям с вас своите неволи , радости , болежки и да си обменяме опит през бременността.
За съжаление на почти никой мой въпрос не ми бе отговорено.За тези 6 месеца откакто сме заедно , може би само на 1-2 поста забелязвах , че някой ме чете. Толкова много исках да си споделям с вас !!   Не виждам смисъл от монолози !!
Може и да не съм права , съжалявам.
Извинете за моята     откровеност , но така чувствам нещата , сигурно е от хормоните.
Желая ви всичко най-хубаво   bouquet
Хайде , че намокрих клавиатурата.
Милена, не си сама, просто някои мами са по-общителни от нас и затова!
И аз се чувствам на моменти като теб,но не смятам,че трябва да се предаваме ,нали ! 
bouquet

# 207
milenag, съжалявам че се чувстваш така. Дано размислиш. Аз също на моменти си мисля, че никой не чете постовете ми, ама нали съм си и много чувствителна, бременна му работа. Пък от друга страна не на всички въпроси може някой да ми отговори. Понякога се чувствам добре просто само като си излея мъката или радостта във форума.

Aquariel, хайде много скоро да минава този проблем с кашлицата и бързо да ги овладеете тези бактерии. Успех с търсенето на нефролог.
Добре че ни следвате с тези 1700 гр. (ние сме 1900), защото си мислех вече че тези ехографи не показват правилно предвид теглото което казват другите мами. А аз се шегувам като казвам на тати дебеланката, защото той е по-едър от мен, не че е дебел де. Знаете ли какво се сетих, в началото някой беше пуснал един смешен линк, пишеш имената на родителите и ти излиза снимка как ще изглежда бъдещото ви бебе. Нашето излезе като малко сумисче  Joy

# 208
Имам следната болежка като стоя много време права и ме заболява ниско долу , ама така ме заболява , че ми се доплаква и когато седна ми минава. При някоя от вас случва ли се?  newsm78
arodoet2 - имам абсолютно същия проблем и незнам какво д аправя - вече никъде няма да излизам - вчера ми се случи на опашката в магазина - така зверски ми се стегна корема и ме заболя и клекнах и взех да пъшкам и всички ме гледаха странно !!!    #Crazy #Crazy #Crazy

# 209
А - я го дайте пак тоя смешния линк!!!

Общи условия

Активация на акаунт