Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 152
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • here, there, everywhere
Благодаря ви момичета. Радвам се, че сте с мен в борбата. Защото наистина става въпрос за преборване със себе си.
Аз също имам проблем със студа. Когато е по-топло нещата се получават доста по-лесно. Като е студено все се оглеждам какво да си хапна.
Сигурна съм, че с ваша помощ този път ще успея. Кураж на всички Hug

# 151
  • София
.... (важното е, че си влизам в най-тесните дрешки, който си купих, като свалих). Цел - за 8-ми март 59 кг.
..................

Hug Аз съм по същия начин! Много съм доволна от себе си... Blush  И също целта ми е до 8 март да съм в 5-ците. Wink

Хайде заедно напреееед!  running dancing

lideto70 , мерси за кафенцето!  bouquet  Е , с тези рокли на монитора ,няма ка кде не сме мотивирани! Аз отдавна ви разправям да си сложите "тапети" по мониторите , с такива роклички ... Laughing Мен лично страшно ме мотивират.

anna.veli  smile3501

Тарталета , успех! newsm10

margooo , Kaлa  Hug

TedyV , стягай сееее!  Wink

През почивните дни не се хранех по режимите,но явно съм си създала вече навик и внимавам с количествата храна.  Вчерашния ден мога да го броя като въглехидратен, така че днешното меню ми е :
(Прескочих 8,00  Confused)
10,00 грейпфрут + чай
12,00 бъркани яйца /натюр/ + домати/ съвсем малко сол, без мазнина/
16,00 грейпрфрут + чай
20,00 / защото съм на спорт довечера и не мога по-рано/ може би варено яйце + салата  домат.

Някакси по този начин ще се храня тези дни. Пък седемдневния режим  може да го приложа в края на седмицата...Скоро ще е . Laughing

Успешна и страхотна седмица!

Пак ще пиша. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 12:30 от StaM

# 152
Здравейте момичета ,
изчетох цялата ви темичка и реших от днес и аз де се присъединя към вас !
Боря се (от незнам колко време )с 20 кила и не мога да надвия себе си .Все сме на маса или на гости или на заведение и определено ми липсва воля.
Но реших от днес започвам с диета 1 .
Надявам се вече да постигна желания резултат с вашата подкрепа . Hug

# 153
  • София
cica , добре дошла!  welcome Имаш подкрепата от нас! Hug Успешно сваляне на килограми!  newsm10 И да знаеш , че в нашата Страхотна компания  е по-лесно и с подкрепата на Страхотните момичета щом аз се удържам що годе в режима значи няма човек , който да не успее. Joy А началото е трудно, но както писах малко по-нагоре - свиква се. Аз вече и в дни които съм решила да са свободни спазвам приблизително същия начин на хранене.
StaM   Hug ех тази цел за мен е още доста далече, но със сигурност няма да се отказвам преди 55 кг/нищо че на лентата ми пише 60 за цел - просто като ми изпише колко имам за сваляне и ми изглежда отчайващо но като стигна при шестиците  Joy Joy  ще дръпна целта по-надоло.  Peace
Kaлa Hug няма такова нещо няма да се справя , че нали следващата тема с бански ще е!  Peace

# 154
  • София
cica , добре дошла при Страхотните

Подкрепата на 100% от нас, волята от вас/теб!  Grinning   УСПЕХ! Peace

# 155
Здравейте страхотни мацки  Hug

Не съм ви писала от няколко дни и ужасно ми липсвате. И аз бях в мц и кантара не мърда и не мърда. Много несправедливо е това - хем гладуваме, хем сме подути. Вече почвам да си мисля, че е добре в този период да не се измъчваме..... и без това само шоколади са ми в главата през това време.....Само декадентски мисли са това - споко  Mr. Green
Тази седмица ще си довърша режима по план и от другата мисля да направя отново Диета №1, защото тя като че ли е най-лесна за издържане и най-много се сваля от нея.
Лиденце, страхотни роклички за страхотни мадами. Сивата ще ми отива много - запази ми една, най-малкия размер  Laughing......хехехе.......мечтите са безплатни  Heart Eyes
TedyV , ще успеем мила - всичките ще се вталим - обещавам ти. Когато нарушиш, най-важното е да продължиш после. Аз бавно и сигурно, тук със вас си настройвам мозъка да работи на вълна - храната ми е нужна за да оцелея и следва да е в количества за оцеляване, а не за удоволствие. Удоволствията ще си ги вземам по друга линия!!! Знам, че е трудно, знам че е бавно, но знам че е напълно възможно.  Peace

Успешна нова седмица на всички страхотни момичета!  Heart Eyes

# 156
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!
Аз пак съм на линия, вчера следобяд малко си наруших диетата, но то беше съвсем умишлено - поради мц имах нужда от нещо по-калорично, доста зле се чувствах. Днес кантара е благосклонен към мен - вчерашния плюс го няма и съм си на 78,5 , почти на линийката.
За днес съм си приготвила кисело мляко и ябълки.
Пожелавам ви лек и успешен ден! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 157
  • при моите деца .....
Здравейте, страхотни!
Аз вчера съвсем успешно приключих деня!
Само пийнах 1/2 чаша червено вино за компания на съпруга, но пък устоях на мезето! А ухаеше......
Днес белтъчен ден, а за плод реших портокали, че тази година покрай диетите не съм яла портокали.
Още се колебая омлети или пилешко филе да хапвам.
Успешен ден на всички!
Зарибила съм всички, като ме видят и всички ме питат как съм отслабнала (в малък град съм) и вече 5 пъти съм разпечатала и подарила режима!
Просто наистина е очевидна разликата при мен, но аз искам още малко!
Успех на всички, когато ви отчайва кантара, забравете го, аз дори не си купих, а няколко пъти си обещавах!
Слънчево настроение!

PS В някоя от старите теми също имаше публикуван седемдневен режим по Байкова от вестник, ще се поразтърся и ще я пусна пак, а после можем да ги включим в началото! Аз не съм много наясно с пускането на нова тема.

# 158
  • при моите деца .....
Намерих обещания режим на Байкова от тема 1 - статията от Новинар

статия от в-к Новинар от 14.08.2003 г.

"С кисело мляко и зеленчуци "дялкате" 3 килограма седмично   
[ 2003-08-14 ] Тоталното гладуване е нездравословно   
   Доц. д-р Донка БАЙКОВА

Доц. д-р Донка Байкова е сред най-известните български специалисти по балансирано хранене. За контакт: 0888 370 922.

Аз съм противник на тоталното гладуване, смятам го за нездравословно. Предлагам в летните жеги 7-дневен хранителен режим на база нискомаслено кисело мляко със зеленчуци или плодове, който ще разтовари организма от излишните килограми, отпадните продукти на белтъчната и мастната обмяна и др. Ефектът от тази съвсем лека диета е намаляване на телесното тегло средно с 3 кг седмично.
    ПЪРВИ ДЕН
    5 пъти в денонощието - в 8, 10, 12, 16 и 19 часа - се консумират нискомаслено кисело мляко (общото количество за 24 часа да е до 2 кг) и зеленчуци (около 1 кг за 1 денонощие - краставици, зеле, моркови, домати). Втори вариант: до 2 кг кисело мляко плюс 1 кг праскови. Сместа може да се подслади с малко пчелен мед - максимум 1 супена лъжица за цялото количество. Препоръчвам да се пие билков чай (може и студен) по желание с лимон и малко мед. Междинно при дискомфорт от глад хапвайте черен сухар със зеленчук или така наречения зеленчуков сандвич (1-2 филийки пълнозърнест хляб за 1 денонощие със зеленчук, лютеница или кьопоолу). Внимание: приеманият зеленчук или плод да е един и същ през целия ден.
    ВТОРИ ДЕН
    В 8, 10 и 16 часа пийте билков чай и хапвайте плод. Засищайте глада междинно със зеленчуков сандвич. В 12 и 19 часа консумирайте зеленчукова салата с 1 голямо парче бяла риба. Ако рибата е по-тлъста, изпечете я, за да се отдели мазнината. Вечерята непременно трябва да е еднаква с обяда. Внимание: приеманите зеленчук и плод да са едни и същи през целия ден.
    ТРЕТИ ДЕН
    Процедира се както през първия ден.
    ЧЕТВЪРТИ ДЕН
    В 8, 10 и 16 часа пийте билков чай и хапвайте плод. Ако ви измъчва глад, заситете го със зеленчуков сандвич. В 12 и 19 часа пак пийте билков чай и хапнете 1 голямо блюдо пълнозърнест неолющен кафяв ориз със зеленчук. Вечерята непременно трябва да е еднаква с обяда. Внимание: приеманите зеленчук и плод да са едни и същи през целия ден.
    ПЕТИ ДЕН
    Процедира се както през първия ден.
    ШЕСТИ ДЕН
    В 8, 10 и 16 ч пийте билков чай и хапвайте плод. Междинно засищайте глада със зеленчуков сандвич. В 12 и 19 часа пак пийте билков чай и хапнете голяма зеленчукова салата и печено пиле (само бялото месо, без кожата и тлъстините). Пилешкото може да замените с 2 варени яйца. Вечерята непременно трябва да е еднаква с обяда. Внимание: приеманите зеленчук и плод да са едни и същи през целия ден. Менюто в 12 ч е еднакво с това в 19 ч.
    СЕДМИ ДЕН
    Процедира се както през първия ден."

# 159
Ето ме и мен  Flutter

Сиса, добре дошла  Hug  bouquet с колко килограма се бориш ако не е тайна?

Аз вчера не удържах....падна ми кръвното и бързо се калоризирах  Crazy ,но нямаше как.....май първите 1-2 дни от мц ще ги пиша свободни  Rolling Eyes

Б_иванова,режима е приятен  Peace може да се включи и в блога,не знам дали тук няма да ни порицаят за много дълъг постинг или 2 ще се пускат в началото  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 160
  • София
Добро утро, Страхотни! Heart Eyes

.....Зарибила съм всички, като ме видят и всички ме питат как съм отслабнала (в малък град съм) и вече 5 пъти съм разпечатала и подарила режима!
Просто наистина е очевидна разликата при мен, но аз искам още малко!
......

Хехеехееех, пак ще се повторя, но ситуацията при мен е идентична, b_ivanova Hug Heart Eyes
С тази разлика, че аз вече изгубих бройката на разпечатките, които направих. Но явно на хората им се струва трудно и все още никой не е докарал докрай, нито една от диетите. В това число и майка ми... newsm66
Големият ми син вчера ме пита: "Мамо, ти все носиш разни разпечатки и раздаваш, а никой не се е променил като теб, защо така? " 
Между другото и аз правех така - видя у някого резултат ,решава ми аз да направя същото, но нямах достатъчно убеждение вътре в себе си и се провалях.
И аз искам още малко...какво са все пак 5 килца на фона на 12кг/ които свалих досега/. newsm56 Wink

Момичета, благодаря ви от сърце, че всички сте тук и се подкрепяме взаемно!!! Hug Heart Eyes Без тази тема нямаше да успея!
И мерси за режимите!
От днес съм на 7-дневния!
Исках да питам за 4-я ден от него.Пише ,че за 5-те хранения се изяждат 5 яйца.... Rolling Eyes Да няма някаква грешка? Не е ли много ?

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 10:28 от StaM

# 161
  • София
lideto70 , мила, мерси за кафето! А как го правиш този каймак...ммммм  Wink

Kaлa, caffeine    Peace Hug

Както вече казах, от днес съм на 7-дневния режим.
Закусих с чай и грепфрут.
За обяд съм си взела от вкъщи задушени зеленчуци.
Имам 2 грейпфрута за следобяд.

Вечерта съм на рожден ден в една пицария и ще видим колко съм волева или не. Blush
Но аз вече така свикнах с тези режими, че не ми прави особено впечаление. Ще си взема пак зеленчуци . Ако менюто е предварително подготвено, ще хапна салата.Така мисля... Thinking

Страхотен, слънчев ден, мили момичета!

# 162
  • Mediterraneo
Здравейте, драги!
Оцелях след вчерашния млечен ден  Crazy По едно време започна да ми призлява и си хапнах 1 филийка Бонус. Не смятам, че съм в голямо прегрешение. Не можах да издържа съвсем без нищо друго, освен таратор  Blush
Днес ще хапна заешко печено. Че идва утре и не ми се мисли как ще изкарам на кисело мляко и ябълки  #Crazy

# 163
  • София
Тарталета , не мисли отсега за утрешния таратор. В никакъв случай. Това ще те отчайва и демотивира . Наслади се на днешния ден! Hug

# 164
  • София
 b_ivanova  Hug разпечатих си и двата режима и след като мина първите три ще ги направя и тях. Голямо мерси! newsm51
Тарталета ,  Hug някъде в старите теми имаше нещо от рода, че при глад може филийка бонус, така че не си прегрешила.
StaM ,  Hug и аз вече разпечатих на няколко колежки , но още никоя не се е променила видимо , но аз съм сигурна че и никоя от тях не е започнала режимите. Но и аз така - докато се настроя да започна и се откажа. Но тук със вас ми е много по-лесно ! Hug
Kaлa  Hug и аз вчера поради същата причина се калоризирах съвсем умишлено , днес засега удържам на кис.мляко и ябълки, но следобяд ще преценявам според състоянието ми. В тия дни наистина не е много подходящо гладуването , така че дай си някой свободен ден , но не прекалено свободен! Joy

Общи условия

Активация на акаунт