Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№2

• 16 025
  • 425
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Още от сега започвайте да се почесвате по раменцата, щото като откажете цигарките, ще вземете да станете непорочни ангелчета и много ще ви сърбят Joy Joy Joy

# 76
.........ей ся ща сръфам,щот не си права за кривенето Mr. Green

аре, светкай ме, че да знам вече  Crazy

Аааааа, днес не ми е ден за обяснения,ся за цигари си дърдорим и виж някой ден на кво ще заприличам Joy

# 77
кво друго за цигарите  smile3502

# 78
Още от сега започвайте да се почесвате по раменцата, щото като откажете цигарките, ще вземете да станете непорочни ангелчета и много ще ви сърбят Joy Joy Joy

бабче, къде ходиш цЕла вечер бе душа   animal037

# 79
  • София
Еееее, писах, писах и накрая го изтрих #2gunfire Без да искам, разбира се.
Къде ходя - цял следобяд вися на разни опашки при някакви медицински светила, щото бабата я боли главата, вие и се свят, трещят и ушите и незнам какви други оплаквания. Тя не че се хвали от нещо, ама....и не, че не и вярвам, ама май множко ми идва.
На всичкото отгоре и на мен започва да ми се вие свят, да ми трещи главата от разни тарифи, такси, консумативи и пр. парични постъпления в болнични заведения или в частни джобове. И си мисля - идва при мен клиент, ако му хареса ще си купи, ако му изнася цената също, ако ли пък не, магазини колкото искаш. А  при докторите няма такъв случай, имам предвид титулуваните....?
Нещо почнах да пиша глупости, ами като не искам няма да давам,  ама няма и да получа и после може и да ми ходите бавно, с букетче в ръка Stop

# 80
Аз мога да ти кажа де ходи, колко плащаш newsm53?
Вики и мама нема да ти позволим да стигнеш тоз хал, за 70-ия рожден ден ша ти подарим епилатор, ща са скубеш, няма да са оставяш.
Бабет повторението баща на затъпяването, шъ знаеш smile3532
Странна работа даде ми , че бабчето е публикувала 3 пъти едно и също , връщам се един път, ще спирам първо алкохола после цигарите, тройното виждане newsm78 казвай Вики и мама кво значи.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 21:45 от ajeliya

# 81
.........ей ся ща сръфам,щот не си права за кривенето Mr. Green

аре, светкай ме, че да знам вече  Crazy

Аааааа, днес не ми е ден за обяснения,ся за цигари си дърдорим и виж някой ден на кво ще заприличам Joy
oффффффффф, това вече  е страшно......

# 82
казвай Вики и мама кво значи.
Мммм да, готова съм с диагнозата- алкохолно опиянение newsm53

# 83
  • София
Абе, що ме стряскате #2gunfire #2gunfire
Викам си - не може да бъде да публикувам три пъти, още не съм чак толкоз изтрещяла!!!
 Пък тя се била напила smile3532

# 84
# 85
  • София
Еййй, моме !!! Ще докараш бейби до инфаркт hahaha

# 86
  • София
Е, сега имам въпрос към всички  вас newsm78 щот сте много отворени ooooh!
Хрушти ми тиквата, като си я обърна - наляво , надясно все същия звук???????????
Очаквам отговор Laughing

# 87
  • София
Еййй , отписахте бабетката newsm78 И аз да попитам що ... нещо....и няма кой съвет да даде #2gunfire

# 88
  • София
Мммм, да  newsm78
Въпроса ми  още е без отговор  smile3518

# 89
Мммм, да  newsm78
Въпроса ми  още е без отговор  smile3518
Е чакай де,ние да не спим с компа Mr. Green
Па и нали децата ни са леко специални та сутрин се почва с тренировките,после идва час форум Wink
Та какво........хрущи ти врата ааааааа-ми кво да ти кажа,от ЕГНто ша да е,па и си забравила прозореца отворен през ноща май hahaha Joy-уцелих ли newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт