Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№2

• 16 007
  • 425
  •   1
Отговори
# 345
щом сте с нас  и силно ще ни стискате палци вярвам ,че новините ще са само хубави Praynig Praynig Praynig

точно така  Peace

# 346
щом сте с нас  и силно ще ни стискате палци вярвам ,че новините ще са само хубави Praynig Praynig Praynig

точно така  Peace
lovekiss lovekiss lovekiss

# 347
Бабчето е на бачкане и днес сте на пост и молитва  Joy Joy Joy
Бабче в неделя се почива Crossing Arms, искам си мекиците, майн....на дупето.
Сладко от арония също не съм опитвала само сок съм пила и много си го обичам с водка и 2 кубчета лед Mr. Green

# 348
  • София
Бабчето още е на работа и после ще хайманосва  smile3533
Така, че ме чакайте по ракиено време  Joy Joy Joy

# 349
Ракиено време значи...ще ми барнеш ли едни сармички...гладна съм бабче и само за храна си мисля.

# 350
бабче внимавай вятъра да не те отвее на hahaha някъде далечееееееееееее Mr. Greenче много силно духа на вън

# 351
Чакайте да изклюкам бабчето къде ходи в неделя Mr. Green- на бинго бе Joy Joy Joy
Айде да я бъзикаме като се включи,ама то ще е към 19,00 ч. Mr. Green

Нели,в колко излита самолета утре newsm78

# 352
15.10ч.

# 353
# 354
Момичета незнам дали мога тук да задам въпроса си,дано не ви се стори тъп.  EmbarassedНа моето Вики в четвъртък ще и гледат очните дъна.Във връзка с това, да разберем дали има напрежение в черепа,което мозъка  евентуално упражнява.Това е един от начините,ако има повишено налягане да се диагностицира.Сигурно знаете това.Невролога е писал:"..за към офталмолог за застойни папили."Искам да ви питам какво е точно изследването? newsm78Знам,че не сложно и май става бързо.Но все пак се притеснявам,защото знам,че най-вероятно ще е под анестезия за да не мърда и т. н.Кажете ми ако сте правили такова.Знам,че не бива да се шашкам, Embarassedно си ми е  притенено,макар да признавам-повече от резултата,отколкото от самото изследване.

# 355
zlatina_ZZ,няма страшно,ще огледат очното дъно,в частност папилите/което е главата на зрителния нерв/.Предполагам ще е под упойка,най много 5 минути,защото огледа е обикновен,с разширени зеници,ще търсят промени в границите и оцветяването на папилите и евентуално промени в съдовата мрежа на същите ,както и на ретината,което ще определи дали има краниостеноза или не.Но ти сигурно знаеш това,а и съм сигурна че всичко ще е наред и ще стискам палци и за вас.После очаквам да пишеш и при нас Hug

# 356
 Джулияна СТИСКАМ ПАЛЦИ!Още веднъж УСПЕХ! fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

# 357
  • София
Чакайте да изклюкам бабчето къде ходи в неделя Mr. Green- на бинго бе Joy Joy Joy

Гаднярка, що ма издаваш ма, няма да имам авторитет пред мометата вече, то па нали го имах досега Joy Joy Joy
Хули си е хули, ша я видим от утре къв ша го яде bowuu
Аре някой да почерпи, ракиено време е . А сърмичките на Аджелия още вчера ги направих, имайки предвид днешното ми похождение smile3534

# 358

Гаднярка, що ма издаваш ма, няма да имам авторитет пред мометата вече, то па нали го имах досега Joy Joy Joy
Хули си е хули, ша я видим от утре къв ша го яде bowuu
Аре някой да почерпи, ракиено време е . А сърмичките на Аджелия още вчера ги направих, имайки предвид днешното ми похождение smile3534
gydi

# 359
аиде аз черпя

Общи условия

Активация на акаунт