Спамо- чат темичка (4- 10.2`08)- айде да дъръбъраме...3

• 45 597
  • 4 516
  •   1
Отговори
# 60

ЛЕЙДИИИи] , кога ще си върнеш стария ник? Thinking

МЪНКИИИИ Heart Eyes

# 61
Лейди,а матрак имате ли? Laughing

Лео,май е не принципа ''няма не искам''.Имаш,нямаш комп и нет,записването трябваше да е онлайн.Сега обаче подозирам,че хората рязко ще си зарежат ангажиментите и ще хукнат към градините.Ще стане хаос. Tired

Божо,представям си го колегата ти.Аз се опитвам да запиша на две приятелки децата. Crazy

# 62
ООО Милейди  Hug що с ток да ги тепаме бе после ше ги лежиме като за хора  Laughing аз предлагам лек побой с тръби винкели или торбета с песък  Mr. Green

# 63

Лео,май е не принципа ''няма не искам''.Имаш,нямаш комп и нет,записването трябваше да е онлайн.Сега обаче подозирам,че хората рязко ще си зарежат ангажиментите и ще хукнат към градините.Ще стане хаос. Tired

Много тъпо се получи наистина ooooh!

# 64
ООО Милейди  Hug що с ток да ги тепаме бе после ше ги лежиме като за хора  Laughing аз предлагам лек побой с тръби винкели или торбета с песък  Mr. Green
Тръбите трябва да увити във вестник,за заблуда.Инак ще побегнат. Mr. Green

# 65
# 66
Божооо,едната ми приятелка е успяла току що да пусне молба в едната градина - давай. Peace

# 67

за кво ми е бе......чаршаФ с пирони само метам един и цяла нощ медитация....няма да се разпускаме се я Wink Joy

# 68
Божооо,едната ми приятелка е успяла току що да пусне молба в едната градина - давай. Peace

Явно по-търпеливите ще успеят  Mr. Green

# 69

Много тъпо се получи наистина ooooh!

Ма те снощи казаха хората бе,кой е безкомпютърен или иска може пак на място.Кво се тюфкате толкова Rolling Eyes Wink

# 70
абе--нови квартали се построиха--като Манастирски ливади,витоша ,в старата част на овча купел--и тн
блокове се строят ,но място за градини и училища--не се предвижда
пълна отврат е в тая София--направо!!!
мръсотия,простотия гъчканица--и скъпотия

# 71
мръсотия,простотия гъчканица--и скъпотия

За жалост по-зле става Tired

МЪНКИИИИИИии много си готина с новия аватар  Crazy Crazy Flutter Flutter

# 72

за кво ми е бе......чаршаФ с пирони само метам един и цяла нощ медитация....няма да се разпускаме се я Wink Joy
Бе на тебе ако ти влезе някой пирон,няма лошо.Ама бачо Котан ич нема да е доволен да се опирони. Mr. Green Wink Heart Eyes
 Питам,щот матраците струват почти колкото леглата. Crazy

# 73
нали Embarassed Rolling Eyes

и твоя картинка използвах за подпис Hug Hug Hug Hug

# 74
Така и така киснеме и чакаме -я по едно кафенце а  newsm78

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт