Днешния филм си има герой "АПРИЛЧЕТО" кратко нарича се той!

• 11 942
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
  • Boston, MA
А, ето къде сте били - в новата тема! Благодаря, Роди!

Юлче, това звучи точно като нощния "ужас" - ето, ако искаш да четеш: http://www.babycenter.com/0_sleep-concerns-night-terrors_7626.bc

# 31
Честит празник на рожденичките, да са ни живи и здрави и все така мили съфорумки, много любов и топлина им желая   bouquet

Много хора липсват нещо  newsm78 Джинджър, Нуни, Мимка, Петето и др. Ако четете, драснете някой ред де  Crossing Arms

Образ  hahaha Joy Петето е писала малко преди теб  Mr. Green

Оф, какъв съм заплес  ooooh! То, ако е за въпрос, аз и рождениците прегледах вчера, ама кво от това  Crazy

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 09:05 от Nadeto

# 32
Добро утро!

Новото майчинство от 220 лв. доколкото знам е за новите мами, а за нас е постарому, но може и да бъркам!? Thinking

ВанчеHug Hug на Юлето и на теб!

# 33
Данче, разби ме от смях  Joy Другия път като ти е нервно давай на моята поща и после ще гопокажа тук и дано ти поолеква  hahaha
Аз разбрах, че е 220 лв за всички, ама и това го разбрах преди една седмица де  Mr. Green

# 34
  • София
Добро утро!

Мойто ясленче е в лазарета при баба си, защото е с ужасна хрема.

Вени, браво на вас, направо сте си вътре.
Ванче, бързо оздравяване на Юли. ти искаш да сменяш яслата ли? затова ли подаваш наново?

# 35
Коригирам се - според нашата счетоводителка, 220 лв. е и за нас, т.е. наполовина за работещите.

# 36
  • София
Сега си видях фиша от заплатата . Имам 110 лв. майчинство, следователно майчинството и за нас е 220 лв.

# 37
Взимате ли отделни пантофи за ДЯ, защото при нас някои родители си носят тези от вкъщи  newsm78

# 38
Здравейте момичета, аз сега я открих тази тема и идвам да се запиша. Синыт ми е априлче и се казва Виктор Simple Smile.

# 39
  • София
Привет!

Добра дошла на новата мама! Разкажи ни повече за Виктор!

Минималната заплата след 1.01.2008 г. е 220 лева, толкова е и майчинството, а за работещите - 110!

Рени, вътре, ама не е сигурно! Може да ни изместят тези с предимство!

# 40
Юлче, това звучи точно като нощния "ужас" - ето, ако искаш да четеш: http://www.babycenter.com/0_sleep-concerns-night-terrors_7626.bc

Много благодаря, отговори ми на всичките въпроси  Hug Поне ще знаем какво да не правим, ако пак се случи.

Ванче, Юли има ли астма? Т.е. диагностициран ли е специално или просто, защото боледува често от бронхит?

Илче, здравей, добре дошла при нас  Hug

# 41
  • София
Честит празник на рожденичките ни!   bouquet

Ние и тримата сме с ужасна хрема и сме си вкъщи.  Sad Нямам сили да пиша толкова съм отпаднала, а и си ги пазя за Реа, че тя и болничка не спира да търчи в нас.

А за кандидатстването нямам думи, добре, че не разчитахме на него!

Илче, добре дошла при нас!  Hug

# 42
Привет от мен  Hug

Е*ати мъглата дето е тук  #2gunfire

Всички болнички  Hug  Praynig

Наде, ние купихме пантофи, защото е по-удобно, те си стоят там, а и е част от ритуала там - да си ги извади, после да си ги прибере  Mr. Green

Бубка, благодаря и аз за линка, онази вечер беше почти същото и при нас, но след това спа непробудно, случвало ни си е 5-6 пъти досега  ooooh!

Илче, добре дошла!   bouquet

# 43
Благодаря момичета,

Вени - Виктор е много палав и много сладык.  Heart Eyes Роден е на 26.04.2006 . Комбинация от голям пакостник  и малык гушлыо - обожава да се гушка и глези, а после докато го усетим, е изкачил стылбите и разлепил половината тапети в спалнята  (след което преградихме стылбите) Simple Smile.

Роден е в Холандия (тук и живеем), но честичко си идваме в БГ. Понастоящем цялото семейство се борим с грипове от цели 3 седмици, като от вчера Виктор е доста по-добре, така че ще оцелеем и този пыт надявам се  Praynig Peace

# 44
Ил4е, добре доШла   bouquet  Радвам се, 4е 4ужбинския отбор се увели4ава, намирам го zа интересно да си сверим 4асовниците zа практиката в раzли4ните страни  Wink  Пък и в Холандия май са оЩе по драсти4ни  Mr. Green  Ти в болница ли си раждала, или у дома? Раzкажи малко zа вас, и на снимки няма да се сърдим  Wink

Има ли други отка4алки? Милена напоследък е, меко каzано, нетърпима. В4ера оЩе сутринта ми иzляzоха 8 бели косми от нея, и то zа 30 минути  Twisted Evil  Иска едно, давам й го, вика НЯМАААА, бяга, пла4е много и не се успокоява дълго. И така с вси4ко неЩо, яденето, обли4ане, памперс, игри, спане, а бе вси4ко. В 4удо се виждам  Crazy  Просто няма угодия. Раzбирам тя да иска неЩо и да пла4е zаЩото не го полу4ава, но обратния вариант?  newsm78  ooooh!  Днес, да 4укна на дърво, е добри4ка, поне zасега  Whistling Днес трябва да дойде една книга zа бебеШкия пубертет, дано там намеря отговори на някои въпроси. Но нерви от къде да намеря?  newsm78

Ох сноЩи работих до след полуноЩ, едвам гледам  Tired

Ван4е, много съжалявам zа малкия принц  Sad  Дано съвсем скоро се оправи и да не се раzболява ве4е толкова  Hug

Болни4ките  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт