Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви артикули са необходими за бебето?
Може ли да се определи полът на бебето по някакви по-ранни признаци?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви артикули са необходими за бебето?
За бебето е необходимо да се закупят основни артикули като легло, скрин, спално бельо, пелени, бодита, ританки, комплект за къпане, чорапи, шапки , термометри , биберони , бебешко масло , сапун за тяло , шампоан за коса на бебето , препарат за пране на бебешки дрехи , клечки за уши, крем против подсичане, помпа за кърма и аксесоари като хавлия за кърмачки, сутиен за кърмачки и стирилзиатор. Освен това е добре да проучите различните варианти на колички, легла, пелени , кошчета и други големи покупки.
-
Може ли да се определи полът на бебето по някакви по-ранни признаци?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Какво е мнението за пазаруването по време на ранна бременност?
-
Какви са преживяванията с мигрена по време на бременност?
А снощи като го сънувах това и сънувах, че виждам как ме режат - секцио - ама не от където е предишното , аме много по-нагоре и доста се стреснах! Вярно, че и аз от 2-3седмици сънувам всяка нощ, но не се бях замисляла, че е от бремеността!
ама... така големичко ми се вижда
питам аз колко тежи 3050 гр 
незнам явно е от хормоните

.
.

.....ама нейсе
от когото трябва 
Луда работа!