СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 893
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Шейли, брой го като обещание Hug Само дето Вечерницата вече няма как да си я доставим до БГ, че скоро ще спре да лети Grinning Иначе като роди и нея ти я обещавам на снимка Hug
Аз все по-малко кашлям Praynig Дано отмине вече и да се почувствам нормален човек Praynig
Между другото наистина сме отчетната тема с най-много трети бременности Heart Eyes Нори, току-виж излязло момиченце Heart Eyes Ако това ви е желанието ви го пожелавам от сърце. Нали знаете, че Господ работи по желание на клиента, но по истинското желание, не по предполагаемото. Така че бъдете сигурни, че бебето ще е точно такова, каквото сте си го поискали Hug
Аз съм с кафеви очи и мъжът ми също. И двамата сме тъмнокоси. Дъщеря ни е руса и зеленоока Heart Eyes Изби рецесивен ген през две поколения. Тъй че - всичко е възможно Grinning

# 226
А така Асенце. Не можеш да избягаш сега. А албумче ще си правим ли?

_nora така излезе че ние многодетните сме много сексуални по Коледа Wink

# 227
Здравейте   bouquet
как сте днес? денят изглежда слънчев и аз мисля да се възползвам

little_sweet_didka много ти е хубавичко бебето  Hug
аз ходих на първоначален преглед в Щерев и мисля там да си се запиша да ме следят. Изглежда ми добре, доволна съм от докторката-доста, чисто е и има паркинг Simple Smile

мистана, стискам ти палци бебенцето да си пораства нормално и всичко да е наред

мнооооого усмивки за висчки  Hug

# 228
  • София
Момичета,

Имам спешно питане. Както ви казах, ще летя в сряда сутринта. Понеже досега не съм летяла бременна, имам следното важно питане. Какма бележка трябва да се предостави на властите, за да не минавам през скенера на летището? (знам, че е вредно).
Всъщност вредно ли е наистина или да не се занимавам с това?
Благодаря ви предварително! Hug

# 229
irinaradeva, скенера за метални обекти не е опасен - то е на принцип магнет а не x-ray. Ако летиш до Лондон обаче, ако те дръпнат на страна и те карат да те минават през специален нов скенер, той използва x-ray и там им кажи че си бременна и отказваш.

# 230
irinaradeva аз летях и въобще не се сетих за това,дано не е станало нещо.
Sheila аз летях за Лондон но не са ме дърпали на страна,дали съм минала през този нов скенер за който говориш

# 231
  • София
irinaradeva, скенера за метални обекти не е опасен - то е на принцип магнет а не x-ray. Ако летиш до Лондон обаче, ако те дръпнат на страна и те карат да те минават през специален нов скенер, той използва x-ray и там им кажи че си бременна и отказваш.
За Мюнхен ще летя.
Сега се сещам, че аз вече съм минала на скенер веднъж.
 newsm78На 02.01.08 се върнахме от Анталия със самолет, а аз съм била вече бременна без да знам.
Абе Господ да ни пази децата. Praynig

# 232
irinaradeva, никакъв риск няма от този скенер, който е за метали. Той не облъчва. Рентгенът е опасен. Но и аз не знаех, че има и такива нови с X-ray лъчи, ще го имам предвид.

# 233
ninka не, то не е за всички този скенер. Те май го пробват, но само на хора които теглят  настрана. Той те скенира до някаква дълбочина под кожата като ренген та не е добре за бебока.

Иначе няма нищо страшно с летенето, само самолета да слуша.

# 234
  • София
Рентгенът е опасен.
На мен и рентген ми правиха newsm78 - на зъбите.
Добре, че във вторник съм на лекар и ще го разпитам за всички тези неща.

# 235
Предполагам, че са ти сложили жилетка. Но и на мен с предната бременност ми правиха снимки на зъбите.

# 236
  • София
Предполагам, че са ти сложили жилетка. Но и на мен с предната бременност ми правиха снимки на зъбите.
О, да. Една дреха, която приличаше на бронирана жилетка Grinning
Това е била съвсем в началото на бременността - още преди закъснението. И антибиотик пих, пак заради зъбите Sad За него лекарят ми знае. Каза, че ще ни следи изкъсо с бебо.

# 237
  • София
Добре дошли, EMPERIORS, _nora, roxia_t Hug

Някаква мистика има тук, да знаете.  Laughing  Какъв вихър ни е връхлетял нас, двудетните мами, по Коледа и Нова Година?  Wink

_nora, ти си един герой- двете ти деца са още толкова мънички!   bouquet Затова пък си още на 28 и ще ги отгледаш всички наведнъж, после- LIFE!   newsm44

За себе си нямам много какво да кажа. Още не мога да свикна с специфичното чувство на глад, което се проявява като някакво леко гадене и все със закъснение вдявам, че всъщност съм гладна.  Laughing Иначе съм много доволна, че все още килограмите ми са същите. Запасите ми от сланинки са доста и се надявам бебо да ги използва, преди да трупа нови.  Simple Smile

# 238
  • София

Хубав ден от мен мамчета!

Sheila вагинален е ехографа, още 1-2 пъти ще ме гледат с него и започвам с другия.
 mari_p при коя докторка ходи в Щерев? Аз съм при Андреева и съм доволна.

# 239
  • София
Точно тия дни се бях сетила за теб. В началото пишеше често, после позачезна и малко те мислех, да си призная.
Но, радвам се, че всичко при вас е наред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт