Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 450
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Ето ме пак  Mr. Green
мойте още спят,та успях да кача снимки на Ани от зоологическата.Ние с татко и си седяхме по пейките,а тя гледаше какво има в клетките  Laughing
Понеже пред всяка клетка има пейка,само се местихме по-малко.Тя идваше до пейка и ни вика "мама,тати" т.е. ние да седнем,а тя да гледа.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168837&photo=124

# 31
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета, аз сколасах да седна да драсна два реда, че последните дни малко не ставаше номера  Mr. Green.
Люба, аба какви са тия неща при вас  Shocked. Мале, добре,. че е  отминала тревогата , че то това си е ужасно преживяване. Дано скоро се оправите всички. Прегръщам ви силно и ви пращам много много целувки от нас. Hug
На всички болни пожелавам бързо оздравяване.   bouquet
Невероятни и ужасно пораснали са станали дечицата ви. Много сладки бонбонки, калпазанки и прочие направо не е за вярване колко са големи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Таталина, това на бузката на Еми аз съм го рисувала с едно специални джаджи, като червила в различни цветове предназначени за парти грим. Подариха ги на Еми за Коледа и нямаше как да пропусна да не я нацапам  Mr. Green
Дирдри, уби ме с тоя план бе жена. То така давай до 10-та бройка го докарайте  Joy  hahaha. Не че има лошо, мен ако ми даваха сигурно и за 10-то щях да се навия знам ли  Joy
Албенке, тия три милиметра дето ги чакаме хич не ми аресват да си кажа аз сега. То знам ли на момата колко бързо й пораства косата  newsm78. Я се връщайте по-скоро и без оправдания  Hug
Зорката чудесно е това за детенцето на приятелката ти. Хем ти ще си докарваш някой лев, хем ще си в помощ, а и най-важното малката ти принцеса си има другарче в игрите.  Браво на теб   bouquet
На всички пращам много целувки, съжалявам ако съм пропуснала някой, но трябва да ставам, че Сами се пробужда  Hug. Пожелавам ви лека вечер   bouquet

# 32
Добро утро момичета.
Вчера заведохме Преслава при друга лекърка,педиатър -специалист.Много съм доволна от нея,защото не изписва антибиотици,за щяло и нещяло.Вече няколко пъти сме ходили при нея и малката е оздравявала без антибиотици.Освен това е ЗА хомеопатията.Не е точно хомеопат,но я прилага доста успешно.Онзи ден на малката и се появиха гурли първо на едното око и и се зачерви,а вчера и на другото.Лекакрката ни каза че е конюктивит и ни изписа капки за очи.Снощи беше голяма  борба докато и ги сложим.Освен капките и давам сироп за кашлица,витамин C,хапченца за гърлото и Panadol.Щом ме види със спринцовката на Панадола и почва да newsm45 и си запечатва устата.За да и дадеш лекарствата трябва да  и стиснеш бузките иначе не отваря.Та мъчението ще е по 3 пъти на ден.Дано оздравее скоро  Praynig
Анелиз ,стискам палци за интервюто.
Таталина ,бързо оздравяване Hug

Zorri,страхотни снимки.[/size]

Чао от мен Heart Eyes на всички .

# 33
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Тук времето е толкова потискащо, писна ми от тая зима....
Ени продължава с хремата, от която нощем трудно диша и проплаква. Тъпите кучешки още не са пробили и картинката ви е ясна. Но поне температура вече няма. С кухнята няма прогрес, само десерта изяжда и то не с голяма охота. Та това е при нас, нищо ново.

Зори, не знаех за творческите ти заложби, браво, снежковците са чудесни Simple Smile Само не знам кога намираш време, че и две деца гледаш.
Анитка, какво стана с интервюто? Стискам палци нещата да се подредят по най-добрия начин за теб  Peace
ВилиHug дано днес си по-свежа!
Ванче, бързо да оздравява и твоята принцеса. Искрено съчувствам за процедурите с лекарствата и при нас борбата е голяма, но няма начин, за добро е.

Повече усмивки и здрави дечица!

# 34
Привет и от мен!
ох,това време вече ме побърква,само мъгла и студ,писна мииииииии Mr. Green
Тея вече 3 дена е в къщи и познайте #Crazy,а уж казаха че ще се стопля.
Анитка, чакам отзиви за интервюто Peace
Таталинка, дано Ени свикне с новата храна,аз мисля че малко по малко ще стане,не се отказвай,освен това сега както казваш че вади зъби,апетита и сигурно е много малък така че въоръжи се с търпение Peace
Зори, браво за изкуството и за това че намираш време,аз ако не се занимавам с Тея,уча с баткото Mr. Green
Ето и една снимка от Неделната ни разходка,тогава Тея за първи път се вози на влакче и мисля че и хареса

Сега да ви питам имате ли идейки за подаръци на любимите за Св.Валентин,че аз нещо немога да измисля newsm78

# 35
  • Варна
Благодаря за пожеланията, интервюто мина добре, в смисъл, че дамите, с които разговарях бяха много готини. Казаха ми обаче направо, че имат и други кандидати, които и в момента работят и няма да имат нужда от опресняване на знанията. На мен пък не ми хареса особенно работното време- от 9 до 18. Аз отидох в 18,15 за интервю и повечето хора си стояха по бюрата или се готвеха да си ходят. Обещаха да се обадят все пак, но не мисля, че това ще е новата ми работа. Не съм се разбързала, искам да видя Крис как ще се справи с яслата от другата седмица и тогава ще търся по-активно.

Зори, чудесни снимки на Ани. Нещата, които си показала са много красиви и интересни  Peace Аз само се възхищавам от страни, не ми се отдават  подобни занимания.

Корни, сега се сещам, че вие и Еми имате страхотни коси. Още едно доказателство в полза на твърдението ми за положителния ефект от тортите  Wink Е, как да не яде човек!?!?!

Ванче, бързо оздравяване на Преслава  Hug и дано са ви по-малко лекарствата с новата лекарка.

Коте, днес купих едно ароматизирано сърчице от плат от един цветарски магазин (до градинката на кухнята ви).Между другото магазина е нов, има много красиви аранжировки, опаковки и дреболийки.  Като допълнение мисля да взема евентуално комплект боксерки и тениска. Изтъркано, но нямам други идеи за сега. Може би талон за масаж (или кола-маска  hahaha) не е лоша идея. Ще се радвам да има и други споделящи, може пък да открадна още някоя идейка.

Вили
, как е Нана? Как се справя с отсъствието ти? А ти лесно ли се адаптира на работа? Ама съм питанка  Mr. Green

# 36
Анитка, хич не се ядосвай за интервюто,щом работното време е до 6,а в 6,15 всички са били още по бюрата,значи отива поне до към 7ч.
И аз съм в голяма чуденка дали да се връщам в Санита,защото там не съм доволна от заплащането,а мъжо засега спря да пътува/по мое настояване/ та ще трябва и аз да си потърся нещо по-платено,а не да ходя на работа само за соц.контакти Peace
За този магазин ,който ми обясняваш не успях да вдяна къде е newsm78,хем на тази градинка ходя много често.

# 37
  • Пловдив
Хайде да се покажа и аз като активна (поне докато дребчо спи)
За подаръците- ами няма да му купувам нищо специално- може би някоя дреболийка за РС-то, но ако имам време (че за 15-ти ще правя доста сложна торта) ще му направя кулинарна изненада (дано да имам, та да ви я покажа после).
_albeni_, успокоих се, че не съм останала само аз. Но ако знаеш вече как ми писна, а и 80% от родата вече пищят д го отбивам.
Zorri, кога успяваш и 2 деца да гледаш и да твориш. Браво на теб.
vancheto, оздаравявайте по-бързо
Анелиз-че, щом са с такова работно време по-добре потърси на друго място, а и нали не ти е спешно.

И да ви питам- има ли друга като мен, която няма да си дава детето на ясла, а ще си го гледа докато почне градина?

И за последно- приятни следобяд и вечер и много послушни и здрави дечица  Hug

# 38
  • София
Здравейте и от нас!

Чета ви редовно,но нещо нямах настроение за писане. Ние сме добре. Ники от ден на ден става все по - послушен JoyБебчо вече ме рита със страхота сила и корема ми придобива извънземна форма Simple SmileНай-накрая се обърна с главата на долу и вече и на мен ми е по-добре.

От два дни питам и разпитвам в НОИ - как стоят нещата с майчинството при раждане на второ дете при положение,че първото още не е навършило 2 години и майчинството му е прехвърлено на майка ми. За сега ми казват две коренно различни версии и аз незнам вече какво да правя #Crazy Утре ще разпитвам още! Ако някой от вас знае нека да ми пише на лични Hug
На болничките бързо оздравяване Praynig

Целувки на всички Heart Eyes

# 39
Пепи тук съм,амам не пиша защото просто не чета темата и не искам да се изказвам неподготвена,но в момента толкова неща са ни на главата ,че просто не ми остава време.
Иначе ние сме добре,много мрънкаливи,тия зъби ще ни побъркат.
Скорошни снимки нямам но,ще гледам поне снимки да пускам да ни видите,за да видите и нашето развитие,все пак сме заедно от бремеността ,та не е честно ,да си укривам щерката.
Много прегръдки и целувки от нас.  bouquet
И благодаря на всички момичета които се сещат за нас. Heart Eyes

# 40
  • Varna
 Анитка , от кога не си се разписвала при нас Hug.
 Аз почвам да набирам персонал в хотела- ако мога да помогна за работа- в друг хотел съм между другото.

# 41
Добро утро на всички!
Тази сутрин Преслава кашляше много и довечера ще ходим на контролен преглед.Тя още спи та имам възможност да драсна някой ред Simple Smile
Благодаря на всички за пожеланията.Бързо оздравяване на всички болни:hug:За подаръците-нямам идея.Мисля да сготвя нещо вкусно.
И един въпрос-миете ли зъбките на дечицата?Каква паста използвате?

П.С.При проблем с профила към кого да се обърна?

Лек ден на всички. Heart Eyes

# 42
  • Варна
Анитка , от кога не си се разписвала при нас Hug.
 Аз почвам да набирам персонал в хотела- ако мога да помогна за работа- в друг хотел съм между другото.
Иночка, вярно от доста време не съм  Embarassed А относно работата, още съм в процес на чудене и мислене, може би ще изчакам Криско да свикне на яслата и тогава ще търся по-сериозно. Благодаря за предложението  Hug

Пепи, Албенче, аз си мисля, че Люба също кърми още. Абе пловдивчанки сте страшен отбор  Wink

Коте, магазинчето е във втората или третата пресечка от светофара. Но щом не се сещаш, ще ти го покажа. И без това само се каним от няколко месеца  Hug Хайде другата седмица ако не са минусови температурите вече сериозно да се видим.

Ние днес бяхме почти цял ден в МОЛ-а, аз се обзаведох с нова блузка, а Криско с 2. Този път успях да направя снимки, ще кача след малко. Сега ме чакат 2 перални Sick

# 43
  • Пловдив
Анелиз-че, Любето май не кърми, но Миленка (Змейковица) и Анелия (duhi-puhi) са още в отбора на кърмещите. Ама те нали се пренесоха при майските, та за това питах за юнки  Wink

# 44
Мда,аз приключих още миналата година/през декември/....ама се разбрахме с Иво по взаимно съгласие да го направим....лошото е,че той сега не ще да пие никакво мляко-ни кисело,ни прясно,ни адапте........набляга на соковете......но като гледам ще оцелее и така/с триста зора по-малко кисело пробутвам в манджите/
Иначе от кърмещите още е Га/която не се е разписвала скоро/.....пък може и други да са останали/а гореспоменатите  Пловдивчанки са правилно включени в списъка/

Общи условия

Активация на акаунт