Ани Салич да не си е сложила и тя силикон??

• 13 575
  • 177
  •   1
Отговори
# 105
  • Абсурдистан
Както вече казах по-горе, харесвам много Ани Салич. Но ако трябва да сравняваме с Ралица Василева, то тя /Ралица Василева / е много по-висока класа от Ани Салич. И излъчването и е друго, и по-интелигентен вид има.

# 106
Благодаря на КЛОНКА,че напомни за Ралица Василева.Изчетох цялата тема и реших да не вземам становище,защото съм на възрастта на Ани Салич и нямам право на глас,поради пенсионна възраст.

# 107
  • Там където е семейството ми
Момичета и момчета,като ви чета съвсем се депресирах. Shocked

# 108
 Е, ти чак сега ли? Аз отдавна съм разбрала, че не трябва да излизам от къщи.

# 109
  • София, Борово
Аз я харесвам. Пищна жена с излъчване е.
подкрепям! Peace
На мен ми харесва много.

# 110
И в крайна сметка какво отсече всезнаещата форумска гилдия за силикона?
Има ли го или го нЕма?

# 111
Само в България могат да се пишат и говорят подобни глупости. Огледайте водещите по световните канали. Салич на мен лично вече не ми харесва, но в крайна сметка не пускам телевизора да получавам естетическа наслада, а да се информирам. Очаквам новините да са поднесени добре.

# 112
НЯма силикон, сланина е.

# 113
А, нея да не казвам пък каква я нарекоха, заради цвета на косата...ПАк форумки, разбира се.

е че не й е уместен цветът на косата за национална телевизия с претенции за професионално направени новинарски емисии. иначе жената е хубава, да.
аз пак ще кажа че всичко е до стилистите - гена също не знам как я пускат с тази прекалено дълга коса с цвят като на куклите, произвеждани през соца

# 114
Е, ама обидиха нея, не стилистите. А ГЕна явно изобщо няма място там, тъй като е несъразмерен крокодил.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 20:56 от Дренка

# 115
# 116
Благодаря, Клонке, съвсем на място! tooth

# 117
ако става дума за тази с късата коса, не е наркоманка, но си пийва порядъчно.
Ирина Костадинова вече май не е наркоманка. 

# 118
  • София
И на мен ми харесва Ани  Peace

# 119
  • София /Абсурдистан
Ами всъщност аз доста приличам визуално на Ани (само косата ми е естествено права). И я харесвам - и като човек, и като визия, и като излъчване, следователно, одобрявам и себе си. За съжаление не съм ходещо рагу, че съм и на същата възраст като нейната, такива като нас нямат място в днешния перфектен свят, поради което май ще трябва да тръгвам да се беся. Само едно уточнение - въжето сама ли да си го купувам, или плюещите тук топ моделки ще ми услужат с едно?

Общи условия

Активация на акаунт