Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia, BG
Супер е новата игричка, а и ми даде 0.06 бубз като за начало  Party
Най-накрая разкарах тая супа, така и не зацепих как се играе  newsm78 Чакам следващата, за да шитна и Вег атак - дава малко бубз и е досадна!

# 601
Mela, тези 6 макспака еднократно ли са или всеки месец ги плащаш  newsm78
Мисля, че се плащат всеки месец

# 602
Момичета, кажете ми как за си потвърдя реда на опашката. Наредих се за USB лампата и не искам да пропускам

# 603
Момичета, кажете ми как за си потвърдя реда на опашката. Наредих се за USB лампата и не искам да пропускам
Първия ден кандидатстваш, а на втория ден, като влезнеш в акаунта си, отгоре където ти изписва че имаш съобщение ще пише: Dont forget confirm your queue (май така да беше). Цъкаш на него и ти показва на кое място си - първото число, а второто число показва колко хора са на опашката.

# 604
Видях новата игра и понеже съм нов в този сайт искам да попитам като вече избрах там някаква игра защото нз какво да правя и тя ми замести там 1-та с дяволчето, но не бях разбрал, че се замества с др. игра Sad и да попитам може ли да се смени вече като сам я избрал да ми я замести с някоя друга ?

# 605
Която избереш първия път, тя си остава. Ако имаш желание пиши им на французите, пък може и да се отзоват. Чела съм, че може да им се пише за някоя игра.

# 606
Благодаря ти Бейби,  Hug значи е нужно само всеки ден да влизам в акаунта си?  newsm78

# 607
# 608
За тези, които искат да спечелят 1.00 бубс може да изпълнят един куест The Quest of the Miraculous Fishing. За целта трябва да стинете до 16-то ниво на Sinkyfrog's Ark и да се самоубиете, т.е. да скочите директно във водата. След това  да напишете или копирате в адрес бара http://prizee.com/quetepeche.php , и натискате ENTER.
Аз вече го изпълних, така че това наистина действа. Не знам дали куеста може да се изпълнява повече от веднъж.
Успех!

Party И аз вече имам 1.00 бъбза  Party

# 609
Голям мерак имам да вляза в  прайзи клуба, но как се събират 6 макс пака? newsm78
можеш да ги купиш от www.codes-discount.com ,един струва около 1 евро.

Как точно се купуват от този сайт? И как ги получаваш?

# 610
 Smiley* ,в този сайт можеш да купуваш и продаваш всякакви кодове.аз продадох кодове от code-clic,gratkado,g2space и други в ,които нямаше кодове за призето и така сьбрах пари и си купих  Peace кода ти го пише веднага като го купиш и може да го изиграеш Peace

сьщо можеш да купиш код през пей пал .

# 611
silvi@ , благодаря, сега ще пробвам да се регистрирам.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 12:42 от Smiley*

# 612
и аз реших да се пробвам да се регистрирам, но нещо не мога. Попълних всичко, което ми искат, но не става.
silvi@, помагай Praynig

# 613
да не ти тьрси име за спонсор,мойто е silvia82.

а,ако имаш проблем с френския,можеш да погледнеш в блога на чочка  Peace

# 614
да не ти тьрси име за спонсор,мойто е silvia82.

а,ако имаш проблем с френския,можеш да погледнеш в блога на чочка  Peace
Еееееее точно го направих и не писах спонсор, иначе щях да те пиша.
Но сега ще обясниш ли къде трябва да отида, за да обявя нещо за продаване и съответно за купуване Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт