Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Какви са впечатленията на хората от Иран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Форумът разкрива смесени мнения за Иран и Пакистан. Някои участници имат положителни преживявания с гостоприемството на хората в Иран, докато други се притесняват от политическата ситуация и потенциалните опасности в региона, което води до отрицателно мнение за страната. Що се отнася до Пакистан, негативното възприятие е свързано с предполагаемата подкрепа и финансиране на талибаните, като някои поставят под въпрос истинността на тези твърдения.
-
Какви са впечатленията на хората от Иран?
Форумът показва различни мнения за Иран. Един участник споделя положителни преживявания относно гостоприемството и дружелюбността на хората в Иран, докато други изразяват притеснения относно политическата ситуация и рисковете в региона. Споменават се също така интересни подробности за културата и музиката на Иран.
-
Какво мисли един човек за образователната система и какво мисли един ученик за учителите и училищната система?
-
Какви са впечатленията от Ирак и Иран?

Ти съвсем ме забрави. Много хубав пейзаж описваш, дай малко снимки от Сур. На мен съседното на мъжа село много ми хареса - като че от някой италиански филм беше извадено. 
Ама вие сте си такива де.
, просто общи познати.

Охх спи ми се,ще легна да дремна с Миа за 20 мин...тя по толкова спи
Пробвай някой път. И редовно си използвам крем-балсам за коса без отмиване на Дав, много съм доволна...вече от 1г. или 2. постоянно си го използвам и течни кристали за връхчетата на една друга марка. Това са грижите, които полагам за моята коса. 
знаеш ли от кога го сънувам. Обожавам ляхмаджуна. 
та не ми се пише! цял ден сърфирам в обяви за работа из бг, тунис и европа! много ми колебливо в каква посока да тръгнем? моят иска да пробва някъде другаде!каза с тази клиентела и с тези рестрикции по внос и плащания, направо ставаме на загуба! та да видим къде ни води съдбата!молете се за благополу4ието ни, 4е май много надолу тръгнаха нещата и няма оправия! 

.Той нищо не прави толкова да ме ядоса,ама не знам и аз какво ми става вече.И малкия само прави бели и му се карам,после пък ми става гузно и си го гушкам и му се извинявам,абе луда работа!