Арабско слънце днес блести-при нас пиши и ти!-53

• 18 499
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Надя-Леа тази ли беше,дето при самолетна катастрофа е загинала?

При самолетната катастрофа загина Паша Христова, нашата "една българска роза"

а Леа Иванова почина от рак, била е ухажвана на времето от Ив Монтан и е била уважавана много във Франция
тя е от по-старото поколение певци макар, че си отиде много след Паша

# 106
аз пак по никое време Rolling Eyes мъжа ми сега ми освободи компа,гледаше си филм Close  Деси как си Thinking Магда точно за Коледарче се боря,чувала съм добри отзиви,а и ми е до блока

# 107
тъкмо да намеря някой буден като мен Hug,по добре съм,децата тъкмо заспаха,у нас пак е като хирошима,и сега ще запо4вам да 4истя
http://www.liniastandart.com/modules.php?op=modload&name=New … der=0&thold=0
вижте какво намерих-една диета която не вклю4ва нищо от забранените ми храни и мисля от понеделник да я по4на,дано да даде резултат Praynig,и до лятото поне да се доближа до желаните кг

# 108
не съм будна само аз,Магда също,тя досега май готвеше в готварския Simple Smile аз търсех там една рецепта за един крем,че мъжа ми ми наду главата за него Whistling Магда и нашите комшии отдолу са ужасни,така викат че се чува всичко,аз понеже съм живяла повечето време в къща и нещо не мога да свикна с тези апартаменти,а пък комшииката до нас дига шум и вика за целия блок-милата ми свекърва Crazyврата до врата сме ooooh! Деси на мен трябва да ми намерите ,,диета,,за напълняване Simple Smileима ли такава newsm78 защото тези близначета ми изпиха кръвчицата Winkкато стрела съм,всеки с неговите желания,очите и ушите на 6 #Crazy приятно чистене и аз одеве едвам оправих Tired

# 109
Смятах повече да не пиша тук и да ви оставя по живо по здраво, но явно има хора които без интрижки не мо'Ат да стоят  Sick
Наминавам да попрочитам от време на време,  заради старите ми познати, които започнаха темата и сега се чувстват доста неловко заради простотиите, които се изписват тук, а уж това беше най-миролюбивата темичка ( Миле, БЕШЕ  Confused ) Sick Sick
Сега някой го раздава на тартор, мисли си, че знае всичко, може всичко, че е най-умен и раздава акъл от малкото, който има....
Няма да визирам имена, всеки да го разбира както си иска....
Аз, хамдуллилах, имам доста познати и пак хамдуллилах завързах доста приятелства, които до сега са до мен в трудни моменти, от точно тази темичка.  Peace
Сега обаче вече тази тема нЕма нищо общо с първоначалния си вид когато Милена за първи път пита: "Има ли някоя мама в ОАЕ?"

Хайде със здраве!!!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:11 от Дивиана

# 110
Изпихме кафето сега да попишем-добро утро  bouquet

Миленка чакай да те почна-първо-защо пишеш рядко и защо още си ни лишила от удоволствието да се радваме на дечицата ти от албума-е това е шегичка,но тъй като установих,че си една от ветеранките тук,а в началото си пишела доста и все интересни неща...направо си от старите пушки във форума...дано пак намериш време,щот аз малко се улисвам в тоя форум.

Хариет,докато не съм забравила-я разкажи за този интересен начин на рисуване,питам те ,защото аз рисувам и по едно време ми беше хоби,имам и картини,но нещо не ми се занимава,сега само на децата им рисувам и те се палят...в Ливан племенниците като ме подхванат-рисувам им Спайдърмен,принцеси ей такива-лятото покрай моите деца го обръщаме на нещо като лятно у-ще-отвън на терасата-всички проявяват желание за учене и рисуване,а майките им не могат да повярват....та как точно рисуваш и какъв е крайният резултат...

Сабина-ще ти кажа диета за напълняване-спи от рано до късно Laughing,храни се по 4 пъти на ден ,но в едно и също време-като увеличиш месото и зърнените храни,а също мляко и бобови-така може да напълнееш и няма да е вредно-но все пак всичко е до конструкция-аз сега съм с нормално тегло-може би като спра да кърмя ще отслабна с3-4 килограма,да се върна къкто бях-но за мен свалянето на тегло вече не е проблем,както беше преди да отслабна с 12-13 кг след второто раждане-с тази бременност не напълнях,защото знаех какво да правя,а именно да не ям прекалено Joy

Та ако някой се интерсува от диета ,ще му препоръчам моята-наистина успях с нея-Ябълков оцет на капсули,и намаляване количеството на храната-и то доста-в началото се иска воля,но после стомахът привиква да приема по-малко храна и човек се засишта по-бързо...закусвах късно-подробности ,ако някой се интерсува

Деси-какъв е този рефлукс-да нямаш проблема ,за който казваха лекарите,че има моето голямо момче-някаква клапа на хранопровода не се затваря,та се връщала храна по малко-пък детето все му се ядяло newsm78-в крайна сметка -всеки казваше различни неща...
Забравих да те поздравя за отличничката-ето това е да имаш момиче-първа помощ на мама и нейна гордост-малко да седнеш с тях-и стават отличнички-блазе ти-моята рабуба докато стане на възрастта на твоите каки,все с момчетии ще се разправям-ние сме с амбиция все първи да са децата в училище-ама да знаеш що зор виждам-уж големия не бил от най-палавите-ама като седнем да учим-то се клатушка на стола,давам почивка,в която започва бясна игра с узвочение-скачат върху спалнята,борят се,катерят се по мебелите и от там скачат-както казва мъжът ми като са вкъщи децата-Ал бейт бадо имши(къщата ще тръгне на някъде от движение Mr. Green...а гледам моята Рабуба-от сега си личи ,че е шатура(послушничка)-Алхамдулилла ,че ни се роди...

Лиле-здрави ли сте вече-да ти кажа нека оставим нещата с албума така,че вярно ,както каза Жасмин,много задълбахме,все пак тези дето имат паролата са си ветерани-то и ти си от  първите-като четох стари теми-там дето си родила второто ти момиченце-ми стана едно мило-и това е повече от година-нека си останете в добри оитношения,че и ние да ви се радваме...ама като четох и тогава съпреживях твоята радост и тревоги покрай раждането -много хубави моменти-и е нещо като дневник или албум за спомени bouquet-а за плана на къщата-самия план-като чертеж-струва500долара-само за това,което виждаш-но строежа-доста повече-във всеки случай-ще е много по-ефтино-ако се хване да правим такава къща тук-там стр. материяли са наистина с ниски цени-че покрай тия войни-все се строи и конкуренцията голяма-а моя девер-ни правиорнаментите от ковано желязо-отвътре и отвън-разбира се му плаща моя мъж,че те едва свързват двата края-но си е майстор и се старае-но по принцип в Южен Ливан-дори по-малко заможни хора,имат възможност да строят къщи като кукли...мое мнение-аз не искам толкова голяма къща-важно е градината да я издокараме,че там голямя част от времето си прекарваме отвън-ама какви градини правят там ,като паркове-стига вода да имаш-пак се размечтах Heart Eyes

Магда-по-добре да имам и аз такива шумни комшии,така поне ще оправдая шума ,който вдигат моите палавници и викането,когато ги усмирявам-то при нас през деня е тихо-ама ела да видиш вечер-луна парк-децата вдигат всякакви шумове-когато се разправят и когато играят дружно-бебка може и да реве за нещо,мъжът ми се опитва да слуша новини,но за да успее да чуе в така създалата се ситуация,телевизорът е доста увеличен,аз-се опитвам да въдворя ред и тишина-но в суматохата -май шума от гласа ми се смесва с останалия- Joy-мъжо ги гони в другата стая,но и там все същото-ей това е -комшиите,все възрастни хора-кой знае какво мислят за нас-и без това са предубедени,че сме араби Sick-мили са...ама знам ли newsm78

Марси-ама какво не е наред-пиши ми ако ти се разказва,че той животът труден-лесен-все си е изпитание  bouquet

Амал-никак не съм те забравила-но и аз имам задачи-но ти пиши на лични-много ще се радвам да разкажеш нещо от новата позиция в службата.  bouquet

Кате-това ядене-Лахме беажен ли е newsm78-щото ние го ядем-малки пици,отгоре с кайма и доматче нещо-върви с айран-вкусно си е Heart EyesЕ какво ядохте ли от него вчера

Някой да ми каже рецепта против пристрастяване във форума и компа-че много заразно ,бе #Cussing out

ПРиятен ден  bouquet

Малее колко дълъг пост newsm78

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:19 от Дивиана

# 111
  Здравейте и от мен, разписвам се и потеглям ,че работа ме чака.Моя мъж като все не му остава време да научи добре българския с документите все аз трябва да се разправям.Дуа и при нас вечер лудницата е пълна.Особено от както и малчо иска да пише домашни с батковците,такива скандали се вихрят,а и битки.Комшиите са ни свикнали.Ама тези под нас са чудо.Любе толкова неща на куп върша,че хич и нямам време за форума,но тук се разтоварвам,а и научавам по нещо ново.Това е за сметка на съня ми,ама покрай децата като все по рядко се виждаме с приятели и излизаме,форума ми помага да комуникирам по някакъв начин с хора като мен и да научавам доста нови неща . На всички останали сърдечни поздрави и хубав ден.

# 112
Хапнахме вчера ляхмаджун Hug Успокоих душицата, иначе, вервайте ми, умирах.
Мн се засмях сервитьора как сам разбра, че 3та са за мен, а 2та за момчето. Собственика е познат на момчето, кюрд от Турция е , и като ме видя как сладко папкам, много се зарадва, та черпи по още 1 Laughing

Дезърт, тая маска за суха коса ли е? Нали хумата изсушава още повече Rolling Eyes Татко искаше да ми намери истинска хума, баба ми навремето си мила косата само с хума, без никакви сапуни, и й е била много лъскава и здрава.  Тия кристали все мисля да ги пробвам, но фризьорката каза, че били вредни,м ефекта бил временен само Confused

Тарикмам, ляхмаждун има и в арменските ресторанти, пук в Канда ги имало многооооооооо Simple Smile

Дуа, аз съм последния човек, който може да даде рецепта против пристрастяване Simple Smile  Но след 1-2 часа се прибирам в нас, и тържествено обещавам, че събота и неделя, НЯМА ДА ВКЛЮЧВАМ КОППЮТЪРА ДОРИ!!!!

Надя, като малка все ги намирах четирилистни детелинки и все в бележника ги слагах. Сега вече не намирам, а спешно ми трябва една да си я сложа в протмонето Mr. Green

# 113
Миленке и Любе що така бе сладурки?  Къде ще ходите  Simple Smile,я си стойте тука и драсвайте отвреме  по редче.И двете сте ми много симпатични(надявам се е взаимно)...А за СНИМКИТЕ  имам един съвет към всички -не се занимавайте повече с това ,оставете нещата както са си. PeaceМисля че и на Деси вече може да й е писнало леко. Wink

Лиле ,радвам се че те ''запалих'' поне да опиташ органика. Хубаво е че си доволна.Кажи ако опиташ и нещо друго. Peace

Дуа аз рисувам като за хоби ,това не ми е професия.Но то границата понякога е тънка между двете неща.Имам неща върху стъкло,керамика но те са в бг.Тук имам материали сега ,но не и време май. Simple Smile Иска се спокойствие и терен така да се каже ,а на мен за сега ми липсва хе хе с 3 деца и малка къщурка.( та Любе,не винаги форума е виновен  Outta JointWink)

Кате а бе жена ...как го правиш това с якото плюскане и стоенето слаба. newsm78  браво на теб. Аз ако така правя няма да си вляза в дънките след седмица още.

Тарик мам същото е положението и с лондонските метра ,не винаги има за количките стълби или асанс..Голям е зор е понякога.

# 114
Темата не е за конфронтации и обиди, сигурна съм, че знаете.
Достатъчно чистки имаше тук, както и достатъчно предупреждения. Стига толкова.
Бих искала да ви предупредя, че ако продължите в този дух, ще заключа темата.
Приятен ден!

# 115
ОЛЕЛЕЕЕ-ОТИВАМ ДА МИЯ ПРОЗОРЦИ-нещо трябва да се направи-днес е денят на РАЗПРАВИИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ

ми да ви поздравя потози повод-може да ви се подобри настроението

ето на обидиха се и се разотидоха хората-...недей така човече -върни се - Cry Cry

# 116
  • сред маслини и портокалов цвят
Айде спрете се вече. Или продължавайте, ако искате да заключат темата.
Има предупреждение от модератор. Както и правила на форума. Който не ги е чел, да вземе да ги прочете.

Дуа Hug

# 117
  • по пътеката
здравейте от туниско! духовито ни е днес и хладен вятър се вихри навън, то гледам и тука из темата е станало хладно и студено!  #Crazy newsm78какви са тези постинги, открито и директно обидни, не виждам защо не можем да си бъдем коректни и стойностни хора и мами, нали така даваме пример на малките до нас! големи моми4ета сте ве4е да се дра4ите за парцалки и кукли, я да си помагаме и да не си търсим кусурите!няма идеални, няма и изцяло лоши,та ако сте решили трийте вси4ки албуми и споко! кате, пустинна, на вас пък какво ви е хванала патриотарската вълна? ooooh! Thinking
 аз съм си решила проблема с толерантността, макар и потомък на боен бг род и много патриоти4ни хора, с една мисъл-хората са и добри, и лоши, и навсякъде можеш да попаднеш на едните или другите, но е важно ти какво им показваш от себе си за да те приемат правилно!а  имам много проблеми и неспокойно ежедневие, мислене, тревоги по деца, у4илище,кредити, работа, болести и запазване на малкото 4овешко щастие,на изживяване на мига, деня или малкото време,когато  сме заедно, защото никой не е по-велик от оня ,дето ни гледа и ни взема в мига, в който сме най- ! Tired Naughty
намерете доброто у себе си и не си слагайте на сърце дребнави конфликти, които ще ви направят в бъдеще още по-нетърпими към дреболии и недоразумения, а това непременно ще ви се отрази на характера! Peace
мене не ми пре4и да го има или няма албумът! Peaceмакар,4е мислех да го махна и без това не съм слагала нови снимки, нямам как да ги ка4а!по-хубава няма да стана, най-много да се сбаби4косам от зор!  Mr. Green
аз уважавам другите и техният избор! раз4итам на лоялността и дискретността в темата! Hug

# 118
да се разпиша в нашия клюкарник,4е може да си помислите 4е съм ви забравила  bouquet
към мамите от Сф-ако имате път към билла или кауфланд,може ли да ми вземете една карта за играта на памперс?тук в с.Ямбол,не са 4ували в билла за такива карти  newsm78...нали сме на село  #Cussing out #2gunfire

# 119
E-e-e,момичета,моля ви се недейте така,не се карайте!От скоро пиша при вас,и ми е толкова приятно и интересно,ако стане така че затворят темата,ще ми е много мъчно.Принцеса,моля те,не спирай да пишеш,винаги с интерес чета постовете ти,ще е гадно ако те няма.И всички момичета,от скоро съм с вас,но много ми допадате и нямам търпение да ми се освободи време и веднага влизам в темата да чета.
И в Казанлък има турски ресторант,Ориент се казва.Намира се много близо до вкъщи и често го посещаваме,много вкусотийки съм хапвала там! Simple Smile
Моят разбойник днес е решил да ме подлуди,сутринта е станал в 8 часа и на обяд не искаше да спи,чак сега заспа,и постоянно прави бели,отваря шкафове вади,разсипва,чупи,ужас!Като термит е,навсякъде рови и човърка,чудо!Постоянно подреждам след него и след 5 минути е пак разхвърляно,все едно слон в галоп е минал през къщата! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт