Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Какви са впечатленията на хората от Иран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Форумът разкрива смесени мнения за Иран и Пакистан. Някои участници имат положителни преживявания с гостоприемството на хората в Иран, докато други се притесняват от политическата ситуация и потенциалните опасности в региона, което води до отрицателно мнение за страната. Що се отнася до Пакистан, негативното възприятие е свързано с предполагаемата подкрепа и финансиране на талибаните, като някои поставят под въпрос истинността на тези твърдения.
-
Какви са впечатленията на хората от Иран?
Форумът показва различни мнения за Иран. Един участник споделя положителни преживявания относно гостоприемството и дружелюбността на хората в Иран, докато други изразяват притеснения относно политическата ситуация и рисковете в региона. Споменават се също така интересни подробности за културата и музиката на Иран.
-
Какво мисли един човек за образователната система и какво мисли един ученик за учителите и училищната система?
-
Какви са впечатленията от Ирак и Иран?
)
:
Лили много хубава снимка,по-добре ли са вече дечицата ти
Кате как си,и аз без кола и шоколади не мога,вчера вечерта изядах една милка от големите. Миленка наистина голяма борба за градините,вече искам да ги дам,да станат по-самостоятелни,да научават нови неща,а и да свикват с други деца,защото когато сме с други деца те предпочитат да си играят двамата.DUA мерси за ливанските баклавички
Днес на обяд мъжа ми донесе една кошничка с ягоди и череши[подарък от шефа му] черешите-100лева килограма
Искам слънце вече- така и настроението ми ще е друго... 
ама ни се обади дружка за гости и се наложи да се връщам спешно и да приготвям нещо за по4ерпка!
та правих инстантен крем карамел и сега за да не съм капо и един желатинов сладкиш с вафли, да го видя какъв ще го докарам! накрая и 4истих и мих, та свърших преди малко! днес съм мързел световен, извинена съм!
аз оба4е съм супер хепи от една покупка на кухненско кантар4е, не стига ,4е бе последното, но и на два пъти било на промоция, тоест по4ти без пари!сега ще си меря вси4ко ,дето ям! хахаха има да се плаша от себе си!!