Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Какви са впечатленията на хората от Иран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Форумът разкрива смесени мнения за Иран и Пакистан. Някои участници имат положителни преживявания с гостоприемството на хората в Иран, докато други се притесняват от политическата ситуация и потенциалните опасности в региона, което води до отрицателно мнение за страната. Що се отнася до Пакистан, негативното възприятие е свързано с предполагаемата подкрепа и финансиране на талибаните, като някои поставят под въпрос истинността на тези твърдения.
-
Какви са впечатленията на хората от Иран?
Форумът показва различни мнения за Иран. Един участник споделя положителни преживявания относно гостоприемството и дружелюбността на хората в Иран, докато други изразяват притеснения относно политическата ситуация и рисковете в региона. Споменават се също така интересни подробности за културата и музиката на Иран.
-
Какво мисли един човек за образователната система и какво мисли един ученик за учителите и училищната система?
-
Какви са впечатленията от Ирак и Иран?

Що пък те не дойдат, така е редно, майка ми няма да ги изгони, ама докато не ги види, няма да ме пусне
...полудях..фризьорката като се шашна,като прибледяна..."бреее аз съм объркала номерата на боите"...викам еми хубаво,то все на мене бе такива "кадърни фризьорки"...и сега съм кестенява
Не, че приемам всичко казано от тях за чиста монета, но най- вероятно има зрънце истина /не говорим за иранския народ и култура, а за иранска политика/. А това за строгите нрави също не ме учудва- моят младеж твърди, че в Иран са по- педантични и от Афганистан. Иначе са фенове на иранската музика, знаят цели легенди за техни музиканти... а сега много слушаме Араш, който също е с ирански произход. 
Какво стана ,разкажи.
...Ти как си как са твоите каки и малката принцеса-ама много интересно,че средната е по-висока доста от каката-беше пуснала снимка когато заваля снега-това около вашата къща ли беше и маслинови дървета ли са,че много ми напомни за къщата ни в Ливан 

За жалост, има разлика между частните и държавните училища- говоря по принцип, не визирам конкретно училището, в което работя. Вие си плащате и очевидно искате детето ви не да бъде глезено, а да получи реални знания- и така трябва да е. В повечето държавни училища реалността е друга- учителите се страхуват, че децата ще напуснат училището, а често се случва когато едно дете си отиде и се закрива цял клас или цял гимназиален курс. И съответно много колеги остават без работа. Именно това е причината в доста български училища критерият да е силно занижен, учителите пишат високи оценки за малко знания, само и само да задържат децата в тяхното си школо. И от там всичко тръгва по дяволите- разваля се и дисциплината, срива се авторитета на учителя, често и директорите в стремежа да запазят броя на паралелките вземат страната на децата... Била съм в такова училище и знам какво е да ми оказват натиск другите колеги с аргумента: "Ако им пишеш ниски оценки децата ще си отидат и ще останем без работа."
аз оби4ам много желета, даже рибен бульон съм правила във форма и се сервира с украса !от риба, яйца и майонеза,зеленийка!тука моите не ядат освен крем карамел или кремвове с желирана сметана! то и желатин няма в моя град, не знам за големите градове има ли? лимонтузу пак няма ,внасям си редовно!
вчера получи нови спайдермени и искал да ги катерим по стените.Хариет радвам се,че отново си тук
Миналата седмица шефа на мъжа ми се върна от Дубай и си донесе много лош вирус с повръщане,много се притеснявах да не се заразим и ние,з ащото преди сме го карали и ние и с дъщеря ми бях в болница,дано да не стигате до там
Магда здравей
И аз много искам да ви видя вече всички,но май ми е рано още за албума