Арабско слънце днес блести-при нас пиши и ти!-53

• 18 499
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Светле как сте Simple Smile,как я карате с баба гостенка. Тя ли ви готви или вие на нея? Wink

Аз пък мисля че тук пишат и много стойностни и сериозни момичета ,от които може да се научи нещо.Любе що така обобщи гадно ,че едва ли не ,който още не е зарязал темата и още албума му стои малко малоумен си пада Grinning ,то и аз съм с 3 деца та викам бре туй и за мен ли се отнася hahaha,то не че съм превъзходна майка имам още да се уча ,но и от мен има какво да научи понякога. Wink ..
И момичета аз лично от вас научавам и полезни неща за ,което ви благодаря.  bouquet...много неприятно нещо са интригите и за тези ,които ги четат и за тези които ги пишат .
Марси скоро ти гледах хубавицата  с тортата,голяма сладурана ти е ,майка й също. Simple Smile

Амалке ,ти учителка ли беше? забравих извинявай.

# 122
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм се разписвала и днес с голямо нетърпение отворих форума. И какво да видя?? Много съм разочарована от поредната размяна на реплики тук. Мислех си, че именно при арабските мами е най-топло, уютно и гостоприемно. И наистина беше така. Не разбирам какво и как се случи, но ми е много неприятно. Надявам се нещата да се оправят Peace
Сега вече не ми се пише, нямам настроение, уморих се от негативизъм, нетолерантност и интриги в този живот. Не визирам никой конкретно, но просто си мислех, че тук нещата са по-различни. Все пак е виртуален свят, в който може да бъдем малко по-добри, по-разбрани и по-толерантни.
Лека вечер!Дано утрото е по-мъдро!

# 123

Мерси, Миа много е хубаво и го препратих на всичките си познати, които знаят български. То тука една молитва за любов и приятелство ни трябва сега  baby_neutral и една по-богата софра с български, арабски, турски и други ястия. Като хапнем и пийнем и ще кротнем  Joy

# 124
Дуа, много ти благодаря за отговора.
Бях чувала, че жените нямат право да ходят сами където и да е. Това вярно ли е?

Water Lily,интересува ме какъв би могъл да бъде живота на една жена там, какво може и какво не може да прави в обществото? Какво е прието, как да се облича, може ли да ходи сама по улиците, да пазарува, да ходи по заведения, да води нормален живот.
Въобще къде мога да науча повече за живота като цяло в Иран  .

Мерси за вниманието   

Лека вечер!

# 125
Стига бе, красавици  Heart Eyes Самият факт, че повечето от нас са свързали живота си с мюсюлмани показва, че сме наистина толерантни към различните от нас. Хайде вече да изпушим лулата на мира  Hug
А питате ли ме мен как се предава история в класове, където има представители и двата етноса?  newsm78 Хем трябва да си обективен, хем да си толерантен- точно за да не настроиш децата едно срещу друго още от малки  Confused
 Чакайте да ви разкажа как мина интервюто в полицията. Първо мина Накиб, питали го как се казват родителите ми и той изтърсил: "О, не съм запомнил, аз им викам "мамо" и "тате"."  Laughing На всичкото отгоре от притеснение ли, от различията в летоброенето ли- взел че объркал датата на сключване на брака  #Crazy Абе- мъже, върви сега оправяй нещата  ooooh! Иначе без проблем казал дори и сложния ми адрес и полицаят ахнал от удивление  Simple Smile
После му трих сол на главата: "Не те ли е срам, аз знам имената и професиите на цялата ти рода..."  Laughing

# 126
Дуа-много хубав поздрав в картинки Laughing
Щом само чертежа на къщата е няколко стотин долара,за другото не ми се мисли... GrinningИншаалла,един ден като я свършите,ще ти идваме на гости(като роднини Wink)

Нафисима-радвам се,че всичко е минало добре,нали не са ви взимали проби и т.н. Rolling Eyes

Мама*Миа-тъкмо щях да се оплача,че няма кафенце..Мерси  bouquet

Йоли-роман бях изписала на лични,но кутията ти беше пълна SadСъвсем нормален живот е там-излизаш сама,пазаруваш,ходиш на ресторант-няма проблем.Само блузата до колената и шала преметнат-това е ограничението.И не може цуни-гуни на улицата Simple SmileВлез във форуми за пътуване до Иран,виж снимки и питай за всичко!

Хари-интригите не са от вчера тук...........

Ейнджъл смайл-и моята Сара е в тази възраст:тършува,разхвърля,обискира чекмеджета CrazyЗле ми става,особено като реши да ми донесе съдържанието на чекмеджето Crazy

Дезърт-моля ти се мила,не се обиждай HugЗнам,че това е деликатна тема...Сигурна съм,че Катето не искаше да те засегне лично.

Тахмине-хайде не се ядосвай и ти,напълно излишно е HugПо-малко нерви-повече любов Heart Eyes

Аз и двете много си ви обичкам и не искам да се карате,моля ви!Дезърт-качи си снимките,не дей така!Въпреки различните мнения по деликатните въпроси,съм сигурна,че двете можете да бъдете добри приятелки Hug
Заради улеснените начини за пътуване,не след дълго светът ще е едно глобално село,хората ще стават все по-красиви,заради смесените бракове и се надявам и расизма да си остане в историята завинаги!

За албума се реши да си остане както си е.Днес щракнах малко децата,утре ще ги кача,иншАалла !Едно птиче ми каза,че по снимка не може да те урочасат GrinningМерси птиче  bouquet

# 127
Леле, какво е станало с вас? За последно писах тук във вторник, после интернетът ми бе беше спрян. Оставих ви весели и доволни, а сега ви намирам ядосани и скарани! Какво е станало с вас за тези кратки 3 дена? Cry

# 128
Лиле, не са ни взимали проби, ама и аз нямаше да дам  Naughty За мен това е адски грубиянско и безцаремонно. Тю, да му се не види, защо не съм бременна, пък после да дойдат да ме питат дали спя с мъжа си или не  baby_neutral

# 129
Днес цял ден гладувах и до 6 часа бях навън. Голямо обикаляне падна! Сега съм страшно гладна и уморена! Днес въобще не ми е ден! Sad

# 130
Ку ку ...как сте,аз тъкмо се връщам от шопинг най добрата терапия Grinning, блузки , пуловерчета,кожено яке и т.н....ама още искам  Crazy и на малката купих разни сладки неща от H&M.  Лиле не разбрах при вас имате ли ги тази марка? Сигурно.А купуваш ли от там?

Който нервен нервен,който недоволен недоволен,които иска албум иска,който не иска не иска , кой българин ,кой не е , #Crazy,хайде стига вече .Никой не е по горен от другия,само може да бъде по достоен -този който иска разбира се. Peace

Нафаси ма , горките вие с тези проверки,но няма как искат да разберат хората обичате ли се или ще правите фиктивен брак....който м-у другото вече не е рядкост.А питаш ли ме мен преди 10 и кусур(това турска дума ли е Wink) как ни разиграваха докато сключим тоз брак.Цяла година ни отне това. Хайде успех и на двамата и наистина скоро тест за брем.да си купуваш. Wink

# 131
моми4ета мисля 4е най големия проблем в темата е никой не назовава нещата имената им,ако една от нас има да каже нещо на другата да го каже направо или да и го пусне на ли4ни,а да не занимава останалите-ина4е ще стане като миналия път
ЛюБЕ не виждам с какво съм те засегнала,аз просто предадох въпроса който ми беше пуснат,а ако ме визираш с това 4е се опитвам да управлявам темата-ще реша проблема веднага-който иска да поема раздаването на паролите ,ако решите албума да остане,решете коя ще е за да и изпратя мейлите-по бързо ще стане отколкото да се изпращат един по един
ХАРИ 4естити покупки,нас също ни разиграваха с месеци в СТ,ЗАГОРА и после склю4ихме брак в Мъглиж в 4етвъртък подадохме документите и в неделя разписахме/за несведущите Мъглиж е на около 30 км от Ст загора-и родата на майка е там/
НАДЯ извинявай,но страшно бързам изобщо не мислех да пиша а само да погледна,но реших 4е се налага да отговоря-утре ще ти отговоря/ако не успея да влезна по късно/
ДУА мисля ти беше попитала-за рефлукса-същото е само 4е при мен има и херния на диафрагмата-спомен от последната бременност
САБИНА какво стана записа ли децата newsm78

# 132
 ooooh!Тъкмо исках да се поразвлека с темичката и пак  Rolling Eyes

Пак трити пак думи се хвърлят  Shocked

Хари  ,доволни сме от гостенката Ами аз готвя че нали ми е по лесно  Честито ти дрешки  и покупки  и сладки Няма ли да почерпиш с нещо от там   chef

Деска  честито на Сами за успеха ,съвсем забравих

Наржис   изпразни си личната кутия препълнена е Надявам се че скоро ще се засечем на скип   bouquet

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 21:57 от svear

# 133
Добър вечер момичета  bouquet Хариет честито ви нови придобивки Simple Smile DUA аз малко късно ти отговарям-да с упойка ми вадиха мъдреца,мен много ме е страх от зъболекар,даже ми стана лошо на стола Cry а те пък ме питаха дали не съм бременна Crazyобаче днес нещата не отиват на добре,надула ми се е бузата и мъжа ми отиде да ми купи антибиотик Cry мерси за диетата за напълняване Wink за спането едва ли ще стане,а за хапването не по 4 ами по 5-6 пъти на ден постояно набивам нещо,днес на обяд изядах две купички пилешка супа и 3 парчета млечна баница и майка Shocked Деси пак не можах да говоря с директорката,беше цял ден в общината Tired

# 134
  • France,Mulhouse
zdraveite momi4eta jalko 4e kogato se vklu4vam niama ve4e nikoi,no ot tezi dvamata malki ne moga da stoia dalgo pred komputara
Svear,iztrih niakoi saobshtenia sega,maikati li e doshla u vas,koko vreme shte stoi
do po kasno ako vse oshte ima niakoi koito ne spi
priatna ve4er

Общи условия

Активация на акаунт