Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?

/. Не се сърдя обаче, в крайна сметка, по-добре да гонят оттам, отколкото да е някой хан, то и аз да видя някой банго да ми се мота покрай жената и щерката
. Стаите им били средна хубост - като за няколко дни се търпи, сигурен съм, че всеки му се е налагало да пребивава и в по-лоши, тъй че не е чак такава болка. Тоалетните пък обаче - мамма миа. Все нещо трябва да нацапа пейзажа. Вип стая нямаше свободна, при това положение - щеш не щеш, обикновената стая си е твоя. Моите принцеси са добре, мама се възстановява добре, с бебка сега упорстват да се учат да сучат, макар и да няма много много какво, но ще тръгне. Живот и здраве, очаквам ако всичко е наред в неделя да си ги вземам вкъщи. Накрая, съвет за всички, които ще раждат там. От хора, които са раждали там с уговорка съм чул по-скоро добри отзиви. Така че, който има възможност, да се уговори с лекар, на който има доверие. Макар да звучи грубо, да е много несправедливо и нередно, очевидно е, че когато екипа има личен интерес, нещата стоят различно. Надявам се не съм досадил, приключвам писането, че трябва да се спи - утре сутрин трябва да варя смрадлика.
. Само, където и от ЖК вчера ми казаха, че няма изгледи скоро да раждам, като че ли. Бебето му е високо главичката, околоплодни води- бол, плацентата е добре, а малката ми госпожица става огромна и ме плашат с цезарово
), после в понеделник пак и така може да си ме чакат и цялата следваща седмица, докато не отгледам готово слонче:))))). Благодаря на Светлана, че се е сетила за мен и дано подействаш като орисница за скорошно раждане;)!

ако мойе да ме жклу4ите кум гордите май4ета и мен 
,че направо ми идеше да убия доктора