Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?
Пише че с тези мерки са невероятна атракция също и праща много поздрави на февруарки!
, браво за всичко, справили сте се чудесно! И много се радвам на броящата звездите че има такъв духовит мъж! Да и пратиш поздрави!
)
Мисля че след скорошно падане може да изкърви малко пъпчето, особено ако е плакало детето, при плач пъпа се издува. Но нека ви види лекар.

пия ги 2 пъти по едно и съм добре,но не съм си правила иследвния,просто чувствам подобрение от тях(а и те са специално за бремени жени и кърмачки,затова си ги пия спокойно,иначе съм много мнотелна към хапчетата)

.

на Ивето!Бързо възстановяване!
много и
Ние с мойто бебче сме още 2 в 1 и аз все още нищо не усещам , не знам вие така ли сте , но на мен постоянно ми се обаждат роднини и приятели всеки ден да ме питат не роди ли вече и ми писна да обяснявам , че не съм и като родя ще ги уведомя
,нищо друго не ме изнервя само тези постоянни проверки. Искам да питам от варненските мами освен pile_5 , която се изгуби напоследък има ли други които ще раждат в АГ?