Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако имам нередовни контракции и майка ми иска да отида в болницата?
-
Какви са вагиналните глобули, които се предписват преди раждането и колко струват?
а като си представя още колко има....и ми иде да плача

. Към края на седмицата Нинка ще ме преглежда. Направо се надявам след този преглед да си родя. Успокоява ме, че бебето е поне 2.500-2.600, дано да е права!
.
Оооо, да идва и да заминава и вече да се радваме на дъщеричката. Снощи му споделяме на Петър как ще се наложи да вляза в болница, за да ме стабилизират след болестта и да ми направят изследванията преди секциото, които при мен са малко по-различни, заради евентуалното вливане на кръв. И как после ще се прибера със сестричката му и той такъв окорил големите си очи ни пита: " Ама февруари ли е, мамо?"
....
Нито 1 бебче ли няма днес?
, а моя корем е толкова схванат, че не мога да сляза и до първия етаж. Абе думи нямам. Гледам само да не се нервирам и да почне раждането все ще се обадя на някого, но после да не ми се мярка.