ПЛЕВЕН _ 41

• 14 528
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Хайде и аз да сколасам да се запиша за следобеда, докато дребен спи  Simple Smile На вълна торти и рождени дни съм вече  Crazy

# 61
  • плевен
веси, при кой лекар ходите вие?
При д-р Гатев сме от второ ДКЦ.

# 62
  • плевен
vesi@ ,ще ти приемат ли Марио с АБ на ясла?При нас в градината посмъртно няма да приемат детенце така-всяка сутрин на входа лекарка и сестрата гледат гърлата и определено не биха се съгласили да приемат дете с АБ,което си е правилното и според мен,де.
Права си Валенце,но няма начин-просто няма кой да го гледа.Майка ми си взе само един ден и днес е при нея,но повече не може,а свекърва ми,с която живеем изобщо и не пука за малкия.Аз съм на нова работа и не става.
Взех АБ, който се дава на 12 часа,само и само да мога да пратя малкия на ясла.Дано само не се усложни.Вече почти не кашля, Т няма.Дано всичко е на ред.

# 63
Дикси, на снимките с Митаче мернах каша Little Bee. Кажи мнение, че се чудих дали да купувам.

М...не е лоша. Нали уж е Био, затова я купих, но честно казано на Милупа повече си ми харесват. Но пък по ми харесва от Хумана.
Слагам я по средата  Grinning Митко я яде. Той всъщност яде всякакви каши.

# 64
  • София
Дано скоро всичко е наред,Веси. PeaceАз обаче съм от другата страна и честно да ти кажа винаги съм се ядосвала,когато видимо болни деца са в градината.За радост контрола в нашата градина е на доста високо ниво от известно време.Пожелавам ви скорошно оздравване!

# 65
Божидар вече каши не ядо. Той пък какво ли яде изобщо  ooooh! Сега ще му правя попара, не е ял поне месец, та дано хапне. На обед се отчете с 4 лъжички мусака  Tired

# 66
Валенце ,коя е вашата градина-да имам впредвид .Щом има такъв контрол е много добре

# 67
  • Плевен
Добър ден!Хайде и аз да се разпиша за днес.
Бях се поразчистила докато малката спеше и чак сега ми остана време.
Много неприятно,че има още болни дечица,дано оздравяват бързо.
А за яденето ...без коментар,вече се чудя какво да давам на Меги да яде,даже и
супа отказва,хапва по 4-5 лъжички и до там newsm78.Дано отмине по бързо този
период,че ще се побъркам Shocked

# 68
  • Плевен
Привет и от нас ние и двете сме добре с Деската,нямаме температура и почти не кашляме,сега се молим да се оправи времето и да тръгнем на разходка,а и количка трябва да си купим,че досега само с кенгурото се разхождаме във вторник сме на покупки за беба  smile3508

# 69
  • Плевен
Да се похваля,че поръчката от 13.01 дойде днес. Дрехите за Михаела,особено пухенката за 5 евро и панталона за Сергей са супер.Обувките Пума не ме изненадаха,нали си ги мерих тук. Но панталоните за мен са отврат.

# 70
Да се похваля,че поръчката от 13.01 дойде днес.
Ейй, браво!Дано и нас, с Дикси, ни сполети съобщение за ларедутско колетче  Crazy

# 71
Хайде и аз да се разпиша. Днес бях на консултация с Иван. Не, че кой знае колко са важни мерките но да ги напиша. Още един кг е сложил и вече е 8 кг и 4 см е порастнал. А е само на кърма. Ще го правим волейболист.
още щях да пиша, все безинтересни неща, но ме викат с рев в другата стая.

# 72
Да се похваля,че поръчката от 13.01 дойде днес. Дрехите за Михаела,особено пухенката за 5 евро и панталона за Сергей са супер.Обувките Пума не ме изненадаха,нали си ги мерих тук. Но панталоните за мен са отврат.

Еее, това не е честно. Аз чакам от 9 и 10 и ги няма.

# 73
Е, супер, дано и моят да пристигне от 17ти. аз утре ще ходя вече да проверя, че днес не успях. )))

# 74
  • София
Е, супер, дано и моят да пристигне от 17ти. аз утре ще ходя вече да проверя, че днес не успях. )))
Мира,в тая поръчка ли са и нашите джинси? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт