ПЛЕВЕН _ 41

• 14 545
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • плевен
Атракция извинявай, но имам една молба към теб.Знам,че сега покрай рожд.ден на малкия нямаш много време,но аз ще почакам
Та значи нашите преди седмица си взеха хлебопекарна на Мулинекс.Прави много хубав хляб.Но майка ми реши да направи в нея козунак по рецепта от книжката и стана много безвкусен-слага се само 70г захар и доста сух.
Молбата ми е ако можеш да ми пратиш някоя изпитана от теб рецепта за козунак и нещо др., което ти е харесало.
Благодаря ти предварително.

# 91
  • Плевен
нади-миши, напиши молба свободен текст и за всеки случай занеси и копие от свидетелството за раждане.
Тина, бързо оздравяване на детенце и на всички болнички.
Веси, има тема за хлебопекарните и там има много и различни рецепти, момичетата си дават съвети и какват къде си сбъркал, ако нещо не ти с е е получило.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 11:43 от valja

# 92
Момичета, ще ходя да записвам Михаела в ясла. Какви документи трябва да нося,знаете ли? А дали има значение в колко часа ще отида?

На мен ми искаха копие от Акта за раждане и там написах  молба свободен текст.
Я да ви питам Атракция и Надето, нали сте Дюканки, пиете ли овесени трици и от къде ги купихте. Аз още съм в дилема коя диета да предпочета - Дюкан или точковата. Дюканската трудна ли ви е? Споделете какво ядете, че ще има да се чудя какво да приготвям.

# 93
  • Плевен
Ние с мъжа ми овесените трици ги ядем на закуска с кисело мляко. Най-много ядем пилешки гърди.В гювече, в плик. Най-добре е на скара,но трябва да си купим,че нямаме.Риба тон и ролца от раци(в кауфланд на промоция 250гр.-1 лв,но видях,че имат захар и май ще ги спрем) ядем . Само първата вечер на мъжа ми му беше малко гладно,но оттогава си хапва по-добре и не е гладувал. Овесените трици ги взех от магазина на ъгъла на бул.Русе и Н. Рилски. Днес ще отида да взема ,че свършват.

# 94
Веси, ще намеря рецептата-тя е на Дивиана и всеки път ми се получаваше. И Валенцето може да ти даде някоя-тя е видна майсторка   chef

4o4olina, овесените трици купих от диетичните магазини-пакетче 200гр. е 1,40. Слагам в киселото мляко, правих и питка, баница, рецетите ги има тук  Peace

# 95
Каква е разликата между овесени ядки и овесени трици?

# 96
# 97
Каква е разликата между овесени ядки и овесени трици?

Овесените ядки са пълноценна зърнена закуска, богата на белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини и минерални соли.

Овесените трици представляват разтворими растителни влакна в нерафинирания овес. Действат като гъба, абсорбирайки вода в стомаха и тънкото черво, като по този начин забавят храносмилателния процес и създават усещане за ситост. Изследванията показват, че разтворимите влакна могат да намалят нивото на холестерол в кръвоносните съдове.

# 98
TINA, защо трябва да влизате в болница?? Дъщеря ми изкара пневмония и беше само на годинка и 8-9 месеца, но изобщо не е ставало дума да ходим в болница, излекувах си я у дома. Дано ви се размине болницата!

# 99
Аха,да залъжем стомахът,че в него има нещо  Laughing А вкусни ли са? Като гледах дюканските рецепти - ми те не са никак лоши, даже имаше едно индийско ядене - пиле Тандури, само,че не върви да си готвя само за мене, щото мъжо така няма да ще да яде.

# 100
  • Плевен
Аха,да залъжем стомахът,че в него има нещо  Laughing А вкусни ли са? Като гледах дюканските рецепти - ми те не са никак лоши, даже имаше едно индийско ядене - пиле Тандури, само,че не върви да си готвя само за мене, щото мъжо така няма да ще да яде.
Готвиш месата по рецептите,а за мъжа ти слагаш гарнитура и сте готови Grinning

# 101
Готвиш месата по рецептите,а за мъжа ти слагаш гарнитура и сте готови Grinning
Там е работата,че той не иска гарнитура,а сос, та да може да се яде с пустия му ориз,втръснало ми е от него,но поне е диетичен. Лошото е,че всичко пържим в къщи и е доста калорично.

# 102
Драго спечели от З рок автобиографична (май) книга за Ози Озбърн  Mr. Green

# 103
Драго спечели от З рок автобиографична (май) книга за Ози Озбърн  Mr. Green
Ха да му/ ви е честита наградата  Peace
 Петя, как е сестра ти?

# 104
Размина ни се. Българанов каза че няма нужа да бъде хоспитализиран. Изписа ни антибиотик, и сега сме си в къщи.
Пристигна ми поръчката от Ла Редут от 10.01   Peace  а от 09.01 още я няма   newsm78

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 15:03 от TINA

Общи условия

Активация на акаунт