Умопобъркваници и мистерии-19

• 39 240
  • 1 607
  •   1
Отговори
# 1 380
Точно за този код питах,с римските цифри.Аз имам 2,3,4,5,6, и7 в римски цифри,но под тях всичко е в кръгчета newsm78
Във фургона,дърпам ръчките,но няма дръжка,която да завъртя и изобщо съм много зле ooooh! На дъската с тебешира не знам,кое да отметна  Blush
Ако на някой му се занимава да помогне....

# 1 381
  • там където ме зове сърцето!!!
Точно за този код питах,с римските цифри.Аз имам 2,3,4,5,6, и7 в римски цифри,но под тях всичко е в кръгчета newsm78
Кръгчетата се броят от цифрите 8 има две кръгчета -(съставена е от две 0 една върху друга), процентите съща са две кръгчета , 0,6,9  -1 кръгче , 1,2,3,4,5,7-нямат кръгчета -погледни под римските цифри колко цифри с кръгчета имаш и ще се ориентираш , там където е празно как да броиш!!Надявам се да ме разбереш  Hug

# 1 382
Ръчката беше май в палатката.

# 1 383
Благодаря,намерих ръчката!
Вивка мерси,обяснила си го екстра,но сега уж броя пък май не какато трябва!Като въведиш числата се натиска отключи нали?
Ох оправих се Blush

# 1 384
За онова с ръчките да попитам.Записах си всеки цвят,как се подреждат цифрите.После трябва да ги въвеждам според цвета на дръжката ли?Без значение какви цветове са самите цифри?Правилно ли съм разбрала?
Сага пък кобминацията е различна от тези,които съм си записала #Cussing out

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 19:03 от MariaEli

# 1 385
Аз във фургона нищо не мога да направя!
Пиша цвят на фона, цвят на  дръжка и цифрите и после, ако дръжката ми е синя поглеждам дали на син фон съм записала цифри и по реда на циифрите смъквам тези като бутони надолу но нищо не ми се получава

# 1 386
а аз още риба ловя

# 1 387
Светна ми само първото в зелено  Mr. Green

# 1 388
излезнах най-накрая!   Laughing
само да кажа за хлебарките, че е нужно само 1 резултат да се познае - те се състезават винаги в една и съща последователност по цветовете на пистите жълто - синьо - червено - зелено - бяло. така че пробвате да видите коя писта ще атакуват гадинките и за следващата по цвят предвиждате кой ще победи и така докато познаете поне веднъж

# 1 389
здравейте,не ми се отваря страницата с игрите,само на мен ли newsm78

# 1 390
Едната ми хлебарка,винаги е първа-5-цата.Кои ръчки да дърпам?Само номер 5 и 3 ли?

# 1 391
аз още се моткам при ръчките в автобуса
Сапфира добре го е обяснила,но при мене не се получава
веднъж ги изредих ,втори път/а те си сменят цифрите всеки път/
и на третия вече съм бясна
кажете горе-долу колко пъти се повтарят цветовете,за да знам дали изобщо да я продължавам

# 1 392
аз се отказвам Naughty
ще чакам следващата

# 1 393
На мен не ми зарежда дуделката  Cry
Кажете как се казва играта да си я потърся от друго място  Praynig

# 1 394
бейб,зарежда бе ама чакане му е майката
ето ти и заглавието:
DooDoo Dog 2

Общи условия

Активация на акаунт