Машина за хляб - 8 част

• 49 847
  • 668
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добре дошла, Бъни! Успех в четенето:) има доста написано, но напоследък са се появили и нови марки машинки, които не са много коментирани из темите, гледам мамите в последните теми все различни са си купили...явно народът взе да купува и се появи по-голямо разнообразие.
Каквато и марка да избереш, това, което е като основен съвет - да събира повече (над 1 кг.), да има надежден сервиз. Другото като опции мисля, че почти на всички им е еднакво...
Хайде, чакаме те:)

# 586
Димитрина 73  bouquetмерси за инфото. Планирам да ходя за машинка но по рано от 2 седмици няма да е. Така се очертава за съжаление. Като се спра на няколко модела ще питам пак. А засега съм си харесала рецепти - доста добри сте пуснали.Има и за козунаци а аз такова поръчение имам сега. Засега ще меся на ръка.Дано скоро се сдобия с машинка, че мъжът е луд фен на хляба и питките.

# 587
Моята машина е ветеранка в сравнение с тези за които чета във форума.Петгодишна е ,но не е за изхвърляне.Ползвам я почти през ден и нямам рекламаций.Иначе е на символична цена ,купена на шега от ТСМ.От някаква разпродажба там за 25 лева.Класически хляб почти не пека,но като омеся тестото ,че като ми се развинти фантазията -правя супер интереси питки,мини хлебчета,милинки и тутманици.Не бих си заменила машината за хляб за нищо друго на света.  chef  chef  chef  chef  chef  chef

# 588
А аз да питам - четох назад ,но не открих рецептата за козунак на Лебедуна. Малко някой да ме ориентира Praynigпоне на коя стр на търся или може би в някоя стара тема newsm78.

# 589
А аз да питам - четох назад ,но не открих рецептата за козунак на Лебедуна. Малко някой да ме ориентира Praynigпоне на коя стр на търся или може би в някоя стара тема newsm78.
в авторската тема на Лебедуна 'Лебедово езеро' в раздел 'Любими рецепти'  Peace

# 590
в авторската тема на Лебедуна 'Лебедово езеро' в раздел 'Любими рецепти'  Peace

Мерси  bouquet

# 591
Бъни, ето тук можеш да видиш още много рецепти: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0/

# 592
Пчеличке, много хубав ти е станал козунакът. Вижда се какъв е пухкав. С пудра захар ли го поръси?

# 593
  • варненка от София
Отдавна не съм се разписвала тук, но ви чета редовно. Машинката бръмчи всеки ден без да я спирам. Правя основно хляб и чат пат кексове, имах един опит с козунак, но беше пълен провал и за това за сега оставих тази област.
Ето тук последната пита, която спретнах http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=174

# 594
Снощи пробвах козунака на Пина и понеже не ме бива много в плетките,го опекох направо в машината.Направо стана разкошен,наду се чак до капака Grinning

# 595
Здравейте!
И аз съм решила да си взема машина за хляб и в момента разглеждам в Техномаркет какви се предлагат. Искам един съвет коя от тези два модела е по добра
OW 5000или
OW 2000

# 596
Здравейте!
И аз съм решила да си взема машина за хляб и в момента разглеждам в Техномаркет какви се предлагат. Искам един съвет коя от тези два модела е по добра
OW 5000или
OW 2000
OW 5000 е с по-голяма вместимост и с две бъркалки, OW 2000 е с една бъркалка и по-малка вместимост. Иначе няма кой знае каква разлика между двете като програми. Аз бих те посъветвала да си вземеш OW 5000.

# 597
Пчеличке, много хубав ти е станал козунакът. Вижда се какъв е пухкав. С пудра захар ли го поръси?

Не, поръсих го с обикновена захар, но тук тя е много ситна, на вид може да се сбърка със сол. Няма хубава едра кристална захар Sad Иначе наистина стана пухкав Peace

# 598
  • Балчик
Днес направих хляб със спанак. Много вкусно стана.

# 599
Джемма сподели моля те рецептата. Изглежда много апетитно, може и сиренце да му се добави, а?

valia80 аз съм с OW2000 и да ти кажа нямам никакви забележки. Но си прецени колко хляб ще консумирате, ако ядете много и сте много хора си вземи 5000, но ако сте по-малко 2000 е идеално решение. Зависи и от паричните възможности също така. За 5000 не съм сигурна дали прави от 500 гр. или беше от 1000 и 1500 това го провери. Но задължително гледай да имаш поне за 3 грамажа.

Общи условия

Активация на акаунт