Отново със Дюкан напред стигнахме до юбилей - 75

• 28 206
  • 878
  •   1
Отговори
# 675
Аби, поздрав за теб и за всички, които харесват Lord of the dance. И аз обичам ирландски танци, но не мога да ги играя. Ако дойда с лъжицата на вседюканската среща, ще ме научиш ли? Praynig
По-скоро на лятната, но ти и сега ела с лъжицата.  Grinning Едно време подскачах, после подскачането ми взе да предизвиква земетръси и задъхвания, та не мога да кажа, че помня нещо, освен ритъма. Но си намерих клуб за ирландски в София, в удобно за мен време и в момента, в който сваля до 65-68, се записвам.
Три пъти вече си гледам поздрава.  Joy Joy Joy

Цитат
Освен ПКК е добре да се пусне белтък, урея, холестерол и кръвна захар- поне да си струва боденето  Peace
10х  Hug

# 676
  • Варна
мога ли 2дена протеини и 3дена протеини и зеленчуци newsm78и още нещо според мен гъбите не са ли неутрална храна-т.е. нито въглехидрати нито протеини са newsm78

Желателно е Протеиновите дни да равни на брой или повече от смесените.
Гъбите са си зеленчук, откъдето и да ги погледнеш. Можеш да си ги хапваш изобилно в смесените дни, само да не са купешките мариновани със захар (чети етикетите).

Гуди, в туй нещо слагам малко накълцано варено яйце и е бомбастично. Да взема да си стъкмя и аз утре (днес съм П).   chef

Сън, сакън!
Никакво отказване, че ще осиротеем тука без теб.  Peace

Кри, сякаш също започваш да биеш отбой!?! Моля те, дръж фронта  Hug

# 677
Ок.Мерси.А тази ескузия къде я намирате?Защото аз в никой магазин досега не я видях

# 678
  • Пловдив
Foli, mirahris  Hug Hug
Тъкмо и аз щях да напиша, че на самото шишенце с течен парафин си пише, че е леко слабително, та не виждам какво се изумяват тези аптекарки?! Те как си представят, че трябва да се консумира??? newsm78

На клизма?  Joy

# 679
Е, не, отказвам се  #Crazy
Още съм на 27-ма стр. Докато изчета всичко, ще започнете нова тема.
Затова само казвам Здравейте всички! Прекрасен ден!  Hug Heart Eyes и продължавам да наваксвам с четенето.  Crazy
Е,Сънче,аз стигнах със зор до края ,ама забравих вече кой какво е писал Embarassed EmbarassedЗа това ще поздравя всички с едно голямо  Hugи с една   love001

# 680
  • София
Мишле,  БРАВО! Тези 600 г са сериозно и много стимулиращо постижение.
Дани, така е! Hug При условие, че предните две седмици кантара беше тръгнал да се катери нагоре и в един момент незнайно как ми беше заковал с кило нагоре и не помръдваше.
Но това кило, дето толкоз ме нервеше го ликвидирах и освен него и тези 600 г! Flutter

# 681
Ок.Мерси.А тази ескузия къде я намирате?Защото аз в никой магазин досега не я видях

Аз си я намерих във магазините на верига"Европа".

# 682

Билла, Фантастико, Пикадили

# 683

Билла, Фантастико, Пикадили
Метро

# 684
  • Варна
Дорче-значи щом карах 2 дена протеини 2 дена смесен.Така ли.Защото на 3 протеинов ден вечерта не можах да устоя на една шопска салата и на печено пиле със гъбки и затова протеиновите ми станаха 2.Но днес още съм на едно млекце newsm78

# 685
Дорче , голямо гуш. Hug

Сиренето, което аз ползвам от началото на режима е от обезмаслено краве мляко с до 40% мазнини в сухото вещество.
Не ми се отрази на режима, но аз хапвах до 50 гр. дневно.
Не мисля, че 3% мазнини са много, като се има предвид количеството.
Освен това , французите не са виждали бяло саламурено сирене, за тях сиренето е кашкавал. Hug /лично мнение/

# 686
Фенси,мнооого апетитно! Peace
Сънче,добре дошла ! Heart Eyes

# 687
Благодаря ви много момичета. HugОще днес отивам да си я купя.Да ви кажа че килограмите ми нали мръднаха само с 1 килце, но пък за сметка на това се чувствам много лека и отслабнала. JoyОще малко ще полетя Party

# 688
  • Варна
Фоли, по- Hug

Снежи, ти си за тигана на Вещи. Как в протеинов ден ще хапнеш таквиз неща Naughty Мисля, че трябва да си караш днес и утре на П, а после да минеш на ПЗ. И как така само едно мляко досега? Я да хапваш, трябва по-солидно, че до довечера ще си като ламя озверяла!

# 689
Снежи, хубаво те е подпукала Дорчето, ама и аз да те подхвана. Ти само питаш, питаш, а не изпълняваш.  Naughty
После ще кажеш, че не сваляш, то не става само с неядене. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт