И много странно - има Т ден-два, после няма, после пак има, днес сме на вълна безТ.

А за "ч"-то на Лори може би е време да се направи консултация с логопед. 
!

Какот и да е.след безброй телефонни разговори с моя мъж, важен е резултаата- Дари като с маги4еска пръчка сега е добре
.И аз ,колкото и да съм чела по темата за ползата от темепратурата, все пак се притесних сериозно.Едно е теория, а друго ,когато опре до твоето дете.Следобед дори е искала бисквитки и малко плодово мляко.че даже и е успяла да ядоса баща си
.Дано да не вдига Т повече
Важното е че сега си с моето дете, такова, каквото си го знаем
.чак мъжът ми не вярва.
Желая ти да си много щастливаи обичана !
И сега вече мога да се похваля с монтиран контакт в банята, простор на терасата, няколко монтирани брави и т.н.. нитови радости
Ей, златни му ръце на този моя тати.ДОбре че е той да дойде от 200км да ни свърши работата, че ние само се мотаме
.Има и по-зле......

. Също така се радвам и че другите болни сладурчета вече са по-добре
.
! И мъжа ми е Валентин, но днес празнували само Валентините
.
! 
. И на всичкото отгоре се е заключил. Не мога нито децата да измия, нито себе си. Само да ми излезе
.В меомнта си пиша с моята най-добра приятелка от ученическите години, с която изгубухме преди време връзка.И .......- тя е бременна!!! ТОлкова се радвам за нея, и така съм се ухилила от тази новина, сякаш аз очаквам бебе 
Препоръчани теми