Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 040
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Добрич
Елфче и нашата пишка не е забелена докрай. В началото вървеше добре, но отдавана стои в една позиция и не мърда. Баща му като го пипа си мисля че му е неприятно. Сега обаче най-малкото затова мисля.

Draems, Ani78, знаех си аз че търсите повод за черпня.

# 196
Драсвам два реда, докато мъжете кротко спят.
Чудото е с по- малко сополи, вече кашля по- рядко. Да ми е жива и здрава 80 годишната баба, че тя го гледа докато е болен.
Вчера ходихме на РД на наш приятел. Взехме и малкия бяс, с известно притеснение. Държа се невероятно добре / с изключение на последните 30 мин., че много му се спеше/. Тичаше из стаите, крещеше с по- големите- купон голям Crazy
Много се радваше на бебето, току го сочеше и възхите но казваше "Бее- бе"  Mr. Green Ние нали сме големи  Mr. Green
Честит имен ден на Вал Стеф /никога не съм била наясно кога е баш христянския Валентиновден/.
Elwing, и ние със забелването сме до никъде  ooooh!
velmar, дано детето се оправи бързо. И по- бързо да сваля температурата, че знам как лудва майката в такива случаи  ooooh!
Къде се загуби Мама Иги? Ще взема да поровя... дали само при нас не пише?  newsm78

# 197
  • София
Я, имало още незабелени  Mr. Green
И аз се сетих днес за Мама Иги. Дано всичко е наред!  Praynig
За Т - гадно е наистина.  Confused Напоследък около 38 не го смятам вече за Т  Tired И много странно - има Т ден-два, после няма, после пак има, днес сме на вълна безТ.  newsm78
Спинки, успех утре!  Peace
Мис, сигурно има намаления в Мола, аз скоро не съм ходила. Но най-вероятно ще е на зимната стока  Rolling Eyes

# 198
Честит Имен Ден Вал!весело искарване на празника Wink

Нана
Да ти е жив и здрав рожденика

Велмар,дано бързичко се оправи Дари Praynig

# 199
Започвам подред и накратко, че диването днес ме пощури. Simple Smile

Валка, честит празник! Бъди много щастлива и усмихната! Heart Eyes

Нана, да е жив и здрав дядото ви и все така да ви помага!

Elwing, и аз смятах, че Т от 38 не е толкова висока, докато Гого не направи гърча. Не искам да те плаша, но все пак не я подценявай, а и след случилото се си мисля, че една свещичка Ефералган повече или по-малко не е толкова фатална. Peace
vst, малко късничко, но все пак честита придобивка! Hug А за "ч"-то на Лори може би е време да се направи консултация с логопед. Mr. Green Hug
velmar, как е Дари?
blanc, може да обсъждаме заедно постингите, за да видим коя какво е разбрала. Mr. Green

Днес щурчо стана в 6 и към 15 се принудих да изляза навън, за да заспи в количката, защото беше на път да събори къщата. Поспа 2 часа и сега отново е в стихията си, затова ви изоставям. Hug

# 200
  • софия
Велмар,драсни,ако ти остане време да кажеш как е Дари.
в мола в повечето магазини,даже във всички е вече с новите колекции,но на някой места още не са прибрали намалените неща и може да се намерят доста сполучливи неща.лошото е че на мен окото ми все в новото  Mr. Green...

# 201
  • София
Анди, явно не съм се изразила правилно - напоследък Ивчо има по-висока Т от 38 и затова писах, че вече 38 я приемам почти за нормална  Tired Не я подценявам в никакъв случай!
Гого е издържал от 6ч до 15ч без да спи  Shocked

# 202
  • софия
Дриймсче,след като сега съм на ясно със сюнет-ите  Laughing искам покана за вашия живот и здраве,а и нали има булка та значи ще се наговорим и с Ели докато младите са във файтончето  Joy!

# 203
  • Sofia
Дриймсче,след като сега съм на ясно със сюнет-ите  Laughing искам покана за вашия живот и здраве,а и нали има булка та значи ще се наговорим и с Ели докато младите са във файтончето  Joy!
Ей, това ми хареса. Дриймсче, само кажи кога, че да купя нова премяна на булката Hug
Анди, ти да не си дала на Гого вместо мляко - ред бул?

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 18:32 от Eliona

# 204
Благодаря ви ,момичета за подкрепата и загрижеността Hug
Поболях се от притеснения последните часове, дори си позволих да плача, въпреки че съм на работа.... CryКакот и да е.след  безброй телефонни разговори с моя мъж, важен е резултаата- Дари  като с маги4еска пръчка сега е добре Shocked-все едно нищо не й е било.И мъжът ми не може да повярва, нос е беше притеснил и той  яко.Казахме си дости остри думи по телеофна без да мислим... Rolling EyesНе е искала да яде или пие каквото и да било, аз му казах да не настоява.Все пак да гледа поне да не се обезводни.Педиатърката е в странство, та се обадих на хомеопата.той каза- "супер" за температурата #Crazy.И аз ,колкото и да съм чела по темата за ползата от темепратурата, все пак се притесних сериозно.Едно е теория, а друго ,когато опре до твоето дете.Следобед дори  е искала бисквитки и малко  плодово мляко.че даже и е успяла да ядоса баща си Laughing.Ох- дано й се е разминало, каквото и да е било Praynig.Дано да не вдига Т повече Praynig Praynig Praynig Важното е че сега си с моето дете, такова, каквото си го знаем Hug.чак мъжът ми не вярва.
Още веднъж искам да ви благодаря че сте с мен, макар и виртуално, защото в таакъв момент е ужасно да няма с кого да споделиш ...
И сега, след като вече съм  по-спокойна, искам  да честитя именния ден на нашата  прекрасна Валка  bouquet Желая ти да си много щастливаи обичана !
Нана, да ти е жив и здрав таткото и  все така да помага  Wink
С мама Иги си  писахме преди няколко дни.В общи  линии са добре, но  не пише пори нас, тъй като се чувства неловко...Просто рядко списва тук и когато се появи  е малко като в "небрано лозе... Rolling Eyes"
Иначе днес изпратих баща ми на гарата.Много се радвам че  ни погостува, макар и за кратко.Толкова работа ми свърши Joy И сега вече мога да се похваля с монтиран контакт в банята, простор на терасата, няколко  монтирани брави и т.н.. нитови радости Grinning Ей, златни му ръце на  този моя тати.ДОбре че е той да дойде от 200км да ни свърши работата, че ние само се мотаме Embarassed
Гого е издържал от 6ч до 15ч без да спи  Shocked
Елфче, ДАри най-редовно не спи нито минутка по цял ден Crazy .Има и по-зле...... hahaha

# 205
Ей, това ми хареса. Дриймсче, само кажи кога, че да купя нова премяна на булката Hug

Ей, а къде забравихте кума (и майка му)? Mr. Green

Eliona, незнам за Гого, но аз още към 10 имах нужда от нещо мноооогггоо силно енергизиращо. bowuu
velmar , представям си таткото как се е панирал и какво ти е било: него ли да успокояваш или за детето да се притесняваш?!

# 206
Нъц, нъц 'начи човек да не ви каже нещо.  Mr. Green  Twisted Evil
Айде от мен да мине - почвам да търся ресторант и два оркестъра и каквто там трябва. Няма да минем без сватба я.  Joy  Joy  Joy

# 207
velmar радвам се, че нещата са се разминали само с малко притеснение и уплаха. Аз съм "калена" на високи температури, та вече не се втрисам, но първите 40 градуса на баткото преживях много тежко.

Докато кача клипа за послушно играещи деца, да ви черпя едни ходещи крачета - след като от 10 месечна възраст до 1,4 Митко не се пусна от ръката ми - ето ви документирано първите самостоятелни стъпки. Колко плах е бил - а сега не мога да го стигна.

http://www.youtube.com/watch?v=pjY8dAd9PVA

# 208
Здравейте!
Велмар, радвам се, че при Дари нещата са минали бързо и дано повече да не вдига Т  Peace. Също така се радвам и че другите болни сладурчета вече са по-добре  Hug.
Валка, честит имен ден   bouquet! И мъжа ми е Валентин, но днес празнували само Валентините  newsm78.
Честит РД и на таткото на Нана! Да е жив и здрав   bouquetnewsm67
На нас до преди малко ни бяха едни приятели на гости. Така хубаво си изкарахме и така сладко си приказвахме, че мъжа ми, който по принцип не пие, така яко се натряска, че вече цял час лежи на пода на банята  #2gunfire. И на всичкото отгоре се е заключил. Не мога нито децата да измия, нито себе си. Само да ми излезе . Незнам да се смея ли, да рева ли, те такова чудо не ми се беше случвало  Rolling Eyes.

# 209
МОмичета, на седмото небе съм Party.В меомнта си пиша с моята най-добра приятелка от ученическите години, с която изгубухме  преди време връзка.И .......- тя е бременна!!! ТОлкова се радвам за нея, и така съм се ухилила от тази новина, сякаш аз  очаквам бебе Crazy
Просто исках да споделя с вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт