. Та поне му казах, ако е заради плочките и по-студеното да излезе и да си легне където иска, целият ни апартамент е с плочки. Не иска изобщо да ми отключи, каза че не може
. Май вече ми е по-смешно
.
!
!явно просто е била неразположена
!по женски
!
!всичко е в кръга на шегата
!не,че бих отказала едно тумба-лумба.и аз,като миленчето всичко,ще държа и нося особено парата,за едно питие и сладка женска раздумка 
Лека и безпроблемна и от мен на приятелката ти 
Искам и аз пилешка кавърма

Ще чакам да се включиш с нетърпение
Елиона се zавърна,айде пресъхнаха ни устите. Елен@ нищо не каzва zа днешния иzпит,няма ли да налееш по едно? Бланк дълга и скучна история,нищо не си пропуснала,а и ми мина фрустрацията вече.Аz пък нищо не рzбрах какво четохте с Анди и zащо да си страшна? Елфче малко ме притеснява ситуацията с Т,някакви други симптоми има ли? 38° не е висока Т.щом досега е вдигал и по_високи,а не е направил гърч,zначи не е zастрашен. Само дето 2 дни има,2 дни няма,не ми харесва много. ВСТ не ви ли е рано още zа логопед? Другите всички букви ли може да ги каzва?
). На мен мисълта ми често лети,а изпод клавишите ми излизат някакви неизяснени и разхвърляни щуротии.Та сигурно и другите ме четат по два-три пъти...

и спирам да пиша, че работа ме чака.
!
..
в момента в който лекарите разрешат
!мисля че е хигиенично,а и не мъчиш детето с разни забелваници до половината,пък после пак и едно "т.н",ще напиша за Елфчето 
- уж само сутрин и вечер ( заради многото слюнка от никнещите зъби) пък сега и през деня, цяла нощ се е будил и сега съм като зомби
. Опитвам да не става на неговата - понякога му угаждам - но гледам уж в рамки да е.......
Препоръчани теми