Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 033
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
О, забравих най-важното

# 226
  • гр.София
 Мама Галя, Joy. Ето,засрамих се.

===Тук имаше едно кафище,но го изпихме===

Много "дребно" излезе Whistling До обяд ще го изтрия,кой пил-пил.

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 23:51 от blanc

# 227
  • София
Хайде мерси на Бланк за кафето, че аз се затрупах от работа от сутринта и не сколасах да сложа масата Wink

Мисля днес да купя последния Пентаксим за Калоян и утре сутрин или в сряда да го водя, че от петък съм на новата работа и няма да мога през деня въобще да го водя.

# 228
  • у дома
Joy Laughing и мен ме развеселихте рано, рано  hahaha

adrianska чакаме доклад за края на вечерта   Mr. Green 

Подочух,че за сватбата ще трябват и шаферки Grinning.

и аз, и аз  Mr. Green

# 229
  • софия
Блу,вчера се рових в темичките назад  и разбрах,за Барки...
моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 230
  • София
Привет!
Докато Ивчо зяпа Бритни с отворена уста да драсна някой ред  Mr. Green
мама Галя, Блан, мерси за кафето!  Hug
Адрианска, как е махмурлията?  Laughing
Велмар, радвам се, че Дари е Ок! Как така не спи изобщо денем?  #Crazy
Бахи, точно защото и на мен не ми харесва тука има-тука няма Т, сега се стягаме за д-р пак.  Tired
Чрд на Алиса на Лорекса!   bouquet  bouquet  bouquet

# 231
  • у дома
Блу,вчера се рових в темичките назад  и разбрах,за Барки...
моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

dani, мерси  Hug

# 232
Момичета, радвам се, че успях да ви развеселя. На мене също ми беше смешно, още първия път, когато отиде да  Confounded, но после вече се ядосах. Вечерта завърши късно, след хиляди уговорки, да вземе да се отключи най-накрая, че трябва да се къпя, да пишкам и т.н. Той през цялото време ми викаше, че не може и да пишкам в гърнето  Shocked  hahaha. Успях да го видя през ключалката, защото е от тия със старите ключове и въпреки ключът в нея, се виждаше. Беше си легнал и си захлупил главата с една хавлия  Joy. По едно време се притесних и започнах да му тропам и му казах да отключи, пък да си лежи колкото иска вътре, просто да го наблюдавам. Някак си успя да стане, отвори и се сгромоляса на спалнята и заспа на секундата. Днес, се опита да стане за работа, но е по-пиян и от вчера. Аз закарах Боби на детска, Сашко още спеше, ходих до работата да си взема майчинството и като се върнах Сашко щъка около него по пижама, памперса му прелива и гладееееен  eat, горкото дете. Взе си два дни отпуск и досега правих супа по спешност  Laughing. И разбира се, не си спомня изобщо какви ми ги е говорил. Смешно му е, но му е много тежко и се зарича, повече никога  Naughty.
Дани, то и аз бях пила, ама ако трябваше да се довърша, като него, наистина не знам децата как щяха да се оправят  Joy.

# 233
Мацки благодарско много за прекрасните пожелания  newsm51  Обичкам ви  love001
И на 14-ти пак ще чакам поздрави Hands Clap Hands Clap Hands Clap

мама Галя, с това кафе на зърна ме развесели  Joy

Бахи, супер смешно това, че на влюбена по ти приличам от колкото на мъченица...ама ела ме чуй като почна да викам на мъжо - аз така, аз това, аз така и така, а ти нищо  Joy И той веднага ми реква да бе знаемете тебе мъченицата прекрасна дето всичко сама прави  Laughing 
И Бахи, засрами ме с тия хвалби по мои адрес, чак ми се прииска да ги копна и да ги пусна на мъжо  Mr. Green

За възпитанието моята сама се възпитава, майка й само на компа стои, а тя само "Червената шапчица" гледа  Joy И сега наистина сериозно супер и харесва приказката, чак съм изненадана  Crazy

А забравих да се похваля, като я питаш как се казвам аз и тя вика Уаля - ама много смешно и не точно такова де, а татко и е Сашу  Joy Joy Joy Ще се пробвам да я запиша и ще ви я пусна да чуете....супер е смешно  Joy Joy Joy

adrianska,, слънце, хихихи....уж Валентиновците не празнували на мъченица Валентина, ама ето на твоя Валка е отчел празника подобаващо  Joy Joy Joy

А за обрязването и аз мисля като Дани, че е супер хигиенично...ама Dreams-че да знаеш, че на теб или Ани разчитам на снимков материал след време, че ми е много интересно и любопитно как изглежда тогава  Embarassed какво да направя значи като не съм виждала даже и по "ония" филми  Embarassed Embarassed  Blush

Май изпускам нещо...но после като се сетя ще пиша пак  Hug

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 11:33 от val_stef

# 234
Здравейте  Hug

Не мога да го събудя това мойто дете и това си е  ooooh! Едвам я надигнах от леглото преди малко , а тя сега върви и само ми вика Нанииии  ooooh!

Бахи, аз се опитах да се пошегувам, ама май не ми се е получило  Embarassed

Адрианска  Joy Hug

Елфче, ще чакам да пишеш след прегледа  Hug

Мама Галя и мен ме разсмя с това кафе на зърна  Laughing

# 235
  • софия
че ми е много интересно и любопитно как изглежда тогава  Embarassed какво да направя значи като не съм виждала даже и по "ония" филми  Embarassed Embarassed  Blush

Maцко,ако слушкаш мога да те Уредим с едно фото на лични  hahaha!

# 236
че ми е много интересно и любопитно как изглежда тогава  Embarassed какво да направя значи като не съм виждала даже и по "ония" филми  Embarassed Embarassed  Blush

Верно ли бе мило Scream....де  такъв касмет  yesyes yesyes yesyes

# 237
Момочета набързо само да кажа че играта на Памперс с мечетата пак е почнала - вчера в ХИТ Младост ми дадоха талончета. ПОсле ще чета ако има време - ако не - утре!

# 238
  • софия

Верно ли бе мило Scream....де  такъв касмет  yesyes yesyes yesyes
Абе,казах му аз на Мошето тези дни,че ще го направя известен ,а той не вЕрва  hahaha!
а,ЗА играта на памперс аз съм събрала на Ралица 38 мечета,за двете играчки и тя си взе 2 карти онзи ден от Пикадили,а аз вчера си взех една от Била и ще изпратя за патенце на Найа.
ако някоя мама ще събира да свирка да почна от другия пакет и аз да и заделям  Peace!

# 239
Аааа мацко, от Мошето снимка не ща аз  Naughty Срамота така да гледам чужди мъже  Mr. Green Виж ако има някой друг давай  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт