Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 035
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Честит Имен ден на Валката.  bouquet
И Рожден ден на дядото на Калоян.  bouquet
Ние днес също празнувахме имен ден на баща ми ,ама св.Харалампи. Laughing
Велмар-Радвам се,че Дари се е оправила за нула време.Дано всичко е отминало.
 Мама Галя-Честито ви истинско прохождане.Много е сладък и смешен Митко. Hug
Аз в сватбата сюнет да не се набърквам,ама ако все пак ви трябва някой който да държи цветятаи да помага за подаръците срещу някое и друго питие,ще приема  bowuu

# 211
Ади-закъсала си го.... ooooh! А поне говори ли от вътре или нямаш идея какво прави?
Вярно да се смееш ли да плачеш ли??

# 212
Адрианска, влез му в положението на човека - по време на вечерята може и да му е било хубаво, ама сега какво му е...
Вкарай в употреба мокрите кърпи за децата и после любезно го попитай да му помогнеш ли като му държиш главичката над тоалетната чиния, да не оповръща цялата баня  Joy
Човещинка е!

Всъщност това, което шеговите се опитах да кажа е да не си го слагаш много на сърце - на всеки може да се случи, а щом е трезвеник по принцип, не е непростимо. Пък и на чужд гръб и сто тояги са малко  Laughing

Велмар - хубава новина - приятен завършек на тревожния ти ден   bouquet

mmilena - Честит имен ден на татко ти.

# 213
Радвам се , че успях да ви развеселя, но въпросът е дали да го приемам на шега или леко да се засегна.  newsm78

# 214
Определено не му се сърдя затова, че се е напил. Както казах, наистина му е за първи или най-много за втори път, но ме ядоса с това, че ме спъва в моите задачки. По последни данни лежи на пода и май спи  hahaha. Та поне му казах, ако е заради плочките и по-студеното да излезе и да си легне където иска, целият ни апартамент е с плочки. Не иска изобщо да ми отключи, каза че не може  Joy. Май вече ми е по-смешно  Joy.
Велмар, честито на приятелката ти. Лека и безпроблемна бременност й желая.

# 215
 Joy Joy Joy
Ето един хубав завършек на седмицата , Ади.Дано и слеващата седмица да е в добро настроение за всички Hug

# 216
  • софия
ади,мацка,освен и ти да си сипеш нещо за отпускане то друго не ти остава  Laughing,а пък децата да се оправят сами  tooth!
велмар,браво на дарито  Grinning!явно просто е била неразположена  Wink!по женски  Joy!
анни 78,не го приемай лично  Naughty!всичко е в кръга на шегата  Peace!не,че бих отказала едно тумба-лумба.и аз,като миленчето всичко,ще държа и нося особено парата,за едно питие и сладка женска раздумка  Mr. Green!

# 217
  • гр.Добрич
Anni78, не се обиждай. Те отдавна се сватосват и сватби вдигат, но ти по онова време не влизаше толкова често. Във форума има много хора, които изповядват други религии или пък са женени за подобни. Просто на всички им е интересно.

# 218
Ади, мила, не ми се сърди, ама на мен ми стана доста смешно като си представих картинката  Embarassed Сигурна съм, че и на вас ще ви е смешно утре  Hug

Велмарче, радвам се, че Дари е добре  Peace Hug Лека и безпроблемна и от мен  на приятелката ти  bouquet

Мама Галя
сега отивам да гледам твоето сладурче - оставила съм си го за десерт  Wink Искам и аз пилешка кавърма  Praynig Embarassed

anni78 и аз си мисля, че момичетата не са искали да те засегнат, а простос се шегуват  Hug

Анди
, ще взема аз да я изтипосам на логопедката в работата ми - гола водица е горката, и "р" не може да казва  Joy

Пепър, а ние пък сме "Леле"   Laughing /Лора/

Спинки, лек път и успех  Peace Ще чакам да се включиш с нетърпение  Hug

# 219
Ей големи емоции днес.Аz както винаги последна и пак иzпускам.
Тъкмо бях готова да споря,че днес не е Валентиновден,щото 5г. имах гадже Валентин и все на 14ти сме праzнували,ама Ади успя да ме убеди
Валка,честито мила,бъди все така жиzнена и лъчеzарна. аиде на 14ти пак ще ти честитим,че повече на влюбена ми приличаш,отколкото на мъченица
Нана ЧРД на татко ти, Милена ЧИМ и на твоя татко.
Валка даваи снимки,не ни дръж в напрежение.Как да нямаш поводи? Ето нова прическа,имен ден,победителка във ФШ. Стигат ли или още да иzреждам? Ади иzвинявай,но много ми стана смешна и на мен картинката.Дано и ти утре да се смееш Laughing
Блу радвам се,че Ния е добре.А на въпроса ти_ от бебета много ясно.Това ме подсети zа тукашните салами.Има свински,телешки ... и детски. Като питаш продавачките имат ли детски салам и отговорът е "ние деца не колим".
Велмар браво на Дари,виж пък zа сметка на цялото притеснение,колко хубав zавършек на деня си имала.Честито на приятелката ти. Ох и аz много иzгубени връzки търся,ама нямам такъв късмет.Спинки успех в Сф. Мама Галя честити ходещи крачета.Още малко и ще почне да бяга милият  Heart Eyes Елиона се zавърна,айде пресъхнаха ни устите. Елен@ нищо не каzва zа днешния иzпит,няма ли да налееш по едно? Бланк дълга и скучна история,нищо не си пропуснала,а и ми мина фрустрацията вече.Аz пък нищо не рzбрах какво четохте с Анди и zащо да си страшна? Елфче малко ме притеснява ситуацията с Т,някакви други симптоми има ли? 38° не е висока Т.щом досега е вдигал и по_високи,а не е направил гърч,zначи не е zастрашен. Само дето 2 дни има,2 дни няма,не ми харесва много. ВСТ не ви ли е рано още zа логопед? Другите всички букви ли може да ги каzва?
Дриймс, Анни78 благодаря zа раzясненията. Малко на християнското кръщене ми прилича. А какви са религиоzните причини zа обряzването,винаги ми е било интерсно и така и не попитах? Тука в чужбинските четох,че в САЩ и Франция вече било масово,ама zаради хигиената.

Голямо сватосване,голямо нещо.А zащо момиченцата предлагат?Да не би да се еманципираха вече?
Браво zа контролните прегледи,ние тук цяла година нищо,само 1 ваксина,иначе тегли и мери сам вкъщи.
Неzабелените момченца педито трябва вече да ги zабели,че колкото по_късно,толкова повече боли.

Алекс днес ме раzби.Качи се на хладилника и не иска да слиzа,рови си там и какво търси,само той си zнае.

Ау,много се улях,сори.
Лека и мека на всички

# 220
  • гр.София
 Привет.
 Много смешно ми тръгва понеделнишки,благодарение на вас.Дано не ми се стъжни.
 Велмар,как такава висока Т изчезва изведнъж? Добре,че е минало.
 Слушала съм хомеопатите как съветват и при 40градуса да се радваш и да не взимаш мерки.Сигурно бих се побъркала от раздвоение.

Подочух,че за сватбата ще трябват и шаферки Grinning

Бахи, с Анди сме чели различни неща,общото е бавното загряване(но това се случва мно-ого рядко Naughty). На мен мисълта ми често лети,а изпод клавишите ми излизат някакви неизяснени и разхвърляни щуротии.Та сигурно и другите ме четат по два-три пъти...

Детски салам,бебешко олио и логопед за Лори Joy
 Ние сме от крайно изоставащите-само  ТАТИ. Обаче баща й се размазва от кеф.

# 221
Добро утро и от мен!  Hug
anni78 не трябва да се обиждаш. Това са си нашите традиции. На момичетата им е интересно, защото за тях това е нещо ново. Може да им покажем снимков материал след време.  Laughing Наистина костюмите за ритуала са много хубави.  Hug  Peace
Бахи нали знаеш, че религията повелява че така трябва да бъде. А ти го тълкуваш както си искаш. Според мен се прави заради хигиената.
Много се смях  Joy и спирам да пиша, че работа ме чака.
Лека и успешна седмица на всички!  Heart Eyes

# 222
  • софия
Добро утро  Hug!
Чакам Ади да се включи и да раздуха как е завършила вечерта  newsm53..
Аз,ако някой ден си имам момченце,ще го  smile3553 в момента в който лекарите разрешат  Peace!мисля че е хигиенично,а и не мъчиш детето с разни забелваници до половината,пък после пак и едно "т.н",ще напиша за Елфчето  Mr. Green!

# 223
  • София
добро утро и от мен.
Леле колко сте изписали за три дни, ще гледам до края на раб. ден да ви изчета  Wink

Малко отчет и от нас - в петък бяхме на консултация - 83 см и 11 кг. Биха ни и последната противоменингинта ваксина ( ние сме с инфарикс и затова допълнително бием и тази). Последната ДТК е за след 3 месеца.
Миташки беше в петък добре, а пък през почивните дни като почна една кашлица  ooooh!- уж само сутрин и вечер ( заради многото слюнка от никнещите зъби) пък сега и през деня, цяла нощ се е будил  и сега съм като зомби  Shockedна работа ( добре че хората са измислили фон дьо тена)
Та с две думи - утре пак сме на доктор....дано да не е нещо сериозно......

За възпитанието - и ние според мен влезнахме в бебешкия пубертет ( нищо че е момче) постоянни опити за налагане, тръшкане и рев като не стане на неговата, включително захапва първото нещо на среща му - дори и шкаф и хапал  #Crazy. Опитвам да не става на неговата - понякога му угаждам - но гледам уж в рамки да е.......

Обувките - аз купувам от Колев и те се водят ортопедични - даже пантофите имат допълнително стелка - така ми казаха в магазина. За съжаление нямам възможност да гледам Часът на мама - ама да взема да питам педиатъра за това  newsm78

Айде че пак стана дълго.
Спорна седмица - сигурно пак ще се включа като ви изчета  Heart Eyes

# 224

Бързам
Мелете, варете, пийте.
От мен беше саденето, поливането, брането и печенето.
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт