Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 027
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
че ми е много интересно и любопитно как изглежда тогава  Embarassed какво да направя значи като не съм виждала даже и по "ония" филми  Embarassed Embarassed  Blush

Maцко,ако слушкаш мога да те Уредим с едно фото на лични  hahaha!

Ееееееее, Дани, давай наред на ЛС тогава! Няма само Валката да се образова  Joy.

# 241
  • софия
Аааа мацко, от Мошето снимка не ща аз  Naughty Срамота така да гледам чужди мъже  Mr. Green Виж ако има някой друг давай  Whistling
k'в друг,бе мила  Mr. Green,аз друг не съм виждала от  newsm78 ееееееееее,а и то си е същото,ама без кожорляк  Joy

# 242
Е, развеселила съм ви пък сега. Ако го бях оставила на зърна да хрупате щеше да е смехория, ама аз дадох и машинките, пък Бланк се е справила като професионалист с варенето.

Честит Рожден ден на Алиса на Лорекса - да е румена, засмяна мамина отмяна.

Ние днес направихме половин часова замръзително-освежаваща разходка около блока. Независимо от студа пак се прибра с тръшкане и рев като че ли някой го коли. Това е положението - последното място, на което моите деца искат да се прибират е у дома - от малки са уличници /е, успокоението е, че са момчета и няма да се приеме в "оня" смисъл/
Сега блажено се приспива, а аз се скъсвам да се хиля на супичката на Адрианска. Толкоз ли нямате зелева чорба, та се тормозиш със супички  Joy

Бахи - няма нужда да ме хвалиш за самостоятелното заспиване - нямам "вина" за това - и двамата бяха научени да си заспиват сами още от дома, а аз просто не се поддадох на желанието да са при мен в спалнята и си наваксвам на гушкане като са в будно състояние.

# 243
  • София
Леле, Дани, мъжо ти ако види какво предлагаш  Joy  hahaha По въпроса - една приятелка каза, че не забелязва голяма разлика  newsm78 Аз пък не съм виждала също  Blush
УаляHug Ивчо знае само баба как се казва - Мими  Mr. Green , а ако му се скарам за нещо и му кажа Ивайло, той повтаря - Айло  Laughing
Така, ние сме пак с възпалено ухо.  Confused Не знам какви са тия рецидиви  Thinking Освен това е пак със зелени сополи  ooooh! Та ще лекуваме сега това. И след 2 дни пак ще се чуем, и ако се налага - ще се видим с д-ра.  Tired А Ивчо така се е наплашил, че види ли бяла престилка, било то и на чистачката в б-цата, почва да реве  ooooh!

# 244
Честит Рожден Ден на Bamboocha и таткото на Nana77!(със закъснение)
Честит Имен Ден на Val_stef и таткото на Mmilena!
Много весело тези дни тук. Grinning
Много сте писали и докато ви изчета...забравих какво щях да пиша.
Днес сутринта най-после успях да подам документите за пререгистрация на фирмите, голям е ужас.И така се бях напушила, ама като ви прочетох ми мина.Много се смях с Adrianska. Simple Smile Hug
Ние сме добре, Вики все така не иска да говори, но пък от два дни бръмчи постоянно нещо.
Опитах се този уикенд да си почина - отдадох се на гушкане с Вики и правене на мартенички и яйца.  Simple Smile Ходих на фризьор и аз като Валката доста се подкъсих.
Гледам, че коментирате възпитанието - и Вики прави опити да се налага, но за сега с приказки се справяме.Е, в къщи веднъж се тръшка около 20 минути, аз и баща й се правехме, че не чуваме, порева, порева и като видя, че няма да мине номера сама спря.

# 245
  • Бургас
Еееее 2 дни липсвахме,а то темата почти свършила.

Със закъснение ,ама...Честит Рожден Ден на Бамбуча и таткото на Нана77.

Честит Имен Ден Валка!

vst 80,като стане Лори толкова късно,после спи ли следобед и вечер в колко си ляга.
И ние ставаме късно,ама гледам да я събудя най-късно10.30,после заспива с голям зор към 15.30 16.00.А ако не я събудя и спи до по-късно ми заспива към 17.00-18.00 и после купон.

Ние днес се събудихме със сополи и видях,че и е избил втори кътник(отгоре в дясно).Цяла седмица не спеше спокойно и се видя резултата.Дано сополките бързо отминат и си останем само с тях.Ще се опитам довечера по бабешки да я оправя.

Ади,бая се посмях на случката ви.Особено на "спането на пода в банята".Знам,че на теб не ти е било смешно тогава,ама.....

# 246
Ира, Лори е някакъв особен случай  Laughing Може да спи и до 12 на обед и след това без никакъв проблем си ляга и заспива към 14-14.30 ч. На обед обикновено спи около два часа. А вечер си ляга към 10.30 ч.  Издържа и до по-късно, но съответно сутринта спи още повече  hahaha
Та така - аз много се шашках, че както не мога да ставам рано ще ми се падне някое раннобудниче, а то си изтеглих направо джакпота  Joy

Ембер, няма ли снимчици на красотите ти, че да събирам идеи  Praynig - и аз съм на тази вълна  Wink

# 247
Леле, Дани, мъжо ти ако види какво предлагаш  Joy  hahaha
Нали, нали  Joy Joy Joy
Дани, мило, тъй си мислех аз, че друг предлагаш на лични, пък то Мошето... аз съм възпитана жена и чужди мъже не ща да гледам, пък дори и на съфорумка   Joy hahaha ...ама ти тъй добре ми го обясни, че долу горе си го представих  Joy Mr. Green

Ember, наистина дето казва vst_80, покажи някоя снимчица, че и аз като нея събирам идеи. Миналата година правих една украса, но не стана много красива, тая година съм започнала да събирам черупки на бели яйца поне на цвят да ги докарам по хубави  Grinning
Иначе ето това са  http://valstef.multiply.com/photos/album/9    /първите няколко снимки/

IrrA_78, честит ви кътник  Hug
Ние сме си вече със 16 зъба и скоро не чакам зъби, всъщност знае ли човек  Joy

Елфче, браво на Ивчо, ама той и твоето име трябва да казва, то поне кратичко и лесно  Heart Eyes И дано оздравее по бързо милото  Praynig

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 20:11 от val_stef

# 248
Валка, много са ти хубави яйцата  Laughing Hug

Елфче, да нагушкаш Ивчо хубаво и да оздравява бързо  Hug Heart Eyes

# 249
  • Sofia
Адрианска, браво!! Направо си ме разсмя от сърце. Все пак човещинка е да се напиеш! Другият път е твой ред!!! Mr. Green
Трябва да предложа на мой Митко тази схема - един ден той, на другия - аз!! Само трябва да се засечем в къщи, че и двамата само пътуваме.
ДаниPeace
Дриймсче, от мен пиенето за празника, а за шаферките -  проблем няма Hug
Ани78, няма грам място за обиди  Hug Hug Hug- такава си ни е приказката с Дриймсчето, пък на мен специално ми е интересно всичко от тази религия, защото ме е много непознато. Без да обобщавам, но познавайки почти всички августинки, мисля, че изобщо не трябва и да си помислиш за обида. Просто чувството за хумор на някои от нас е по-изявено Mr. Green Mr. Green.  Лично аз уважавам самия човек и не се влияя от това, каква религия изповядва. Ей на, ще женим Димана и Токи Laughing

# 250
Купонът тук продължава да тече
Ади ти аватара си zаради иzпълненията на мъжа ти ли го смени или zащото Валката не иска да гледа чужди мъже? Валка щях да пиша друго,ама айде няма да те хваля повече,да не те zасрамвам. ВСТ помислих наистина,че говориш сериоzно. Много ми хареса лафа на Бланк: детски салам,бебешко олио и логопед zа Лори  Joy  Елфче оправяй го Ивчо и стига толкова болести.Пиши какво каzа лекарят.
Аz пък ще иzклюкаря,че Мадонката е добре,но я бият хормоните и няма муzа zа дълги роzови постинги.
Раzличните религии и мен ме интересуват,zатова и питах.Чакам снимки от сватбата.

При нас все още е пролет и днес прескочихме до Холандия малко на гости на приятели.Те имат ферма и се нагледахме на коне,после Алекс цяла вечер не спря да вика иаааа и пръхти с ноzдри.

Лека и мека на всички

# 251
Ей, как ме е яд- пропуснала съм веселият ден Crossing Arms.Дано и днес сте в настроение Hug
Аз съм вече на работа.Дари уж е  д обре.Всъщност- и аз нямма обяснение за състоянието й Rolling Eyes.Вчера отново вдигна лека Т, кояот след 10-ина минути я нямаше Shocked .КАзах на педито, и тя се учуди #Crazy.Изказа съмнение за съби,макар да е супер рядко срещано чак такова повишава не на Т.Ама нали тя е назад със зубоникненето...., та може сега да са я напънали всички зъби newsm78.А и не дава да видим, та ми остава само да гадая.Питам я - къде са зъбките, и тя ми отговаря "там" Crazy.Смао ми се хили и не дава по никакъв начун да  вудя дикъде е стигнала с разтежа.Тази нощ спа спокойно- без да проплаква, та се надявам  днес да е  добре и да е на ясла Praynig, 4е ина4е не знам  как ще я караме...НЕ мога да си седя вкъщи докато й избият всички зъби Tired
Сега спирам и отивам да пия

# 252
  • у дома
дубрутро  Hug

тази събота 16-ти, от 16 часа в познатия клуб Барбарони 3не ме бийте ще има сбирка на мами-августинки. диванетата ще дивеят, мамите ще клюкарстват, част от тях ще правят далавери  Laughing Hug който иска да заповяда  Laughing почетният гост е marulka, дошла от Варна специално за срещата Whistling

засега сме сигурни 6 мами

още не съм звъняла в клуба, но след час ще го направя и ще сложа като анкета, т.е. да съм сигурна че този час е свободен  Mr. Green и да цъкнете, за да се ориентираме за бройката  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 11:18 от blueeye®

# 253
  • София
Да се отчета. Върнахме се от консултация. Калоян е 14 200 грама и 86 см Laughing
Качил е от 15 ноември досега кило и половина и е пораснал 4 см. Биха му последния Пентаксим.

Дано днес да е спокоен, че аз отивам на работа след малко, а татко му едвам гледа, че се върна от нощна смяна. Praynig

# 254
Здравейте!
Велмар, нали си спомняш, че Сашко изкара един такъв вирус само с висока Т. Два-три дни около 39 градуса. Може и Дари да го кара сега, от зъби не ми се вярва да вдига толкова висока Т  newsm78.
Бахи, смених си аватар, че нали идва Св.Валентин. Все още го раздаваме влюбени  Heart Eyes. А, Валката, не я мисли нея, няма лошо само да гледа, нали Валка?  Wink
Elwing, дано му минат на Ивчо ушичките бързо, че на пълно ви разбирам и тебе и него  Peace  Hug.
Леле, Нана, ми той голям мъж вече Калоян   Laughing
Днес се очертава хубав ден. Приятни разходки!

Общи условия

Активация на акаунт