!
.
Срамота така да гледам чужди мъже 
ееееееееее,а и то си е същото,ама без кожорляк

По въпроса - една приятелка каза, че не забелязва голяма разлика
Аз пък не съм виждала също
Ивчо знае само баба как се казва - Мими
Освен това е пак със зелени сополи
Та ще лекуваме сега това. И след 2 дни пак ще се чуем, и ако се налага - ще се видим с д-ра.
А Ивчо така се е наплашил, че види ли бяла престилка, било то и на чистачката в б-цата, почва да реве

Ходих на фризьор и аз като Валката доста се подкъсих.

- и аз съм на тази вълна

...ама ти тъй добре ми го обясни, че долу горе си го представих

И дано оздравее по бързо милото 

- такава си ни е приказката с Дриймсчето, пък на мен специално ми е интересно всичко от тази религия, защото ме е много непознато. Без да обобщавам, но познавайки почти всички августинки, мисля, че изобщо не трябва и да си помислиш за обида. Просто чувството за хумор на някои от нас е по-изявено
Елфче оправяй го Ивчо и стига толкова болести.Пиши какво каzа лекарят.
.Дано и днес сте в настроение 
.Изказа съмнение за съби,макар да е супер рядко срещано чак такова повишава не на Т.Ама нали тя е назад със зубоникненето...., та може сега да са я напънали всички зъби
.А и не дава да видим, та ми остава само да гадая.Питам я - къде са зъбките, и тя ми отговаря "там"
.Смао ми се хили и не дава по никакъв начун да вудя дикъде е стигнала с разтежа.Тази нощ спа спокойно- без да проплаква, та се надявам днес да е добре и да е на ясла
, 4е ина4е не знам как ще я караме...НЕ мога да си седя вкъщи докато й избият всички зъби 

който иска да заповяда 
.
. А, Валката, не я мисли нея, няма лошо само да гледа, нали Валка? 
.Препоръчани теми