Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 054
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Какво става бе момичета.Няма кой едно добро утро да каже и кафене да сложи.Я вижте кое време стана Grinning
Започвам аз с това оспамващо "разпис" за днес,  пък дано се активирате с по-смислени неща.Аз ище дремя и не съм много   в час Crazy.Смао знам че утре  съм почивка Party и се надявам да поспя чаааааак до  7.30.Днес следобед баща ми идва на гости , та- това ще ми е емоцията за деня.

# 106
Тази сутрин на мен се пада честта да сложа кафенцето. Заповядайте!

Pepper, леле, сигурно наистина много си ги изплашила. Неприятно, поне оправи ли ти зъба?
Айде болничките бързо да оздравяват.
Аз съм се захванала да слагам Сашко през 30 мин. на гърнето, но нещо не ми се получава. Не иска да пишка, явно трябва да разредя малко  newsm78. Започва се с мъчението, но мисля, че му е време.

Велмар се разписала, аз докато направя кафето  Laughing

# 107
Хей, Ади- много страховито кафенце си сервирала Grinning.ТОва го разбирам  с подтекст"не се плашете  от петъка- идват почивни дни Hug!"
А за гърнето- при нас е доста странно положението.Аз не се сещам да я слагам, ама тя ходи, взима си го , казва пиш и си седи там( пък дори и без да съм и свлаила гащите Embarassed).С две думи- много съм недериозна.В яслата много им я хвалят по тази тема и наистина  е време да се захвана по-сериозно вкъщи.Ох, добре че повечето време прекарва  в яслата, та ис изгражда добри навици, че с таква  несериозна майка.... Blush
Иначе за честотата на слагане на гърне( без да си казват децата), мисля да спазвам схемат аот яслата, за да продължа  навиците от там.Иначе през 30 мин и на мен ми се струва доста често newsm78

# 108
Хей, Ади- много страховито кафенце си сервирала Grinning.ТОва го разбирам  с подтекст"не се плашете  от петъка- идват почивни дни Hug!"
Не е страховито, по скоро закачливо, тип тази емотиконка  Mr. Green  Laughing. Но, подтекста ти е добър  Hug.
Незнам за честотата, някой път като излизаме на обед си личи, че е пишкал само един път, защото памперса му е почти сух, а друг път си му е за смяна. Явно си зависи колко течности пие. Ей, сега го вдигнах от гърнето след 15 мин. седене и като стана веднага надигна чашата с вода. Та сигурно вече е свършил работата в памперса  Thinking.

# 109
Ама ти ако на  30 минути слагаш Сащоко на гърне и там седи по 15 минути.... #Crazy.МОля те, смили се над детето Simple Smile
Дари пие малко те4ности, но наистина, всеки  път сдържанието на памперса  в различно.Знам ли - то си е 4ове4е- не машина. Не може всеки ден да е еднакъв  Grinning

# 110
  • гр.Добрич
Кафенцето е малко тип "Хелоуин", но на мен ми хареса.
Опитите за гърне и при нас са неуспешни. Преи да влезем по болниците, бяхме започнали поне да пишкаме от време на време. Ивчо се удряше по памперса и мъкнеше цукала. Вярно че то тогава много пишкаше, защото е бил вече болен. Сега обаче категорично отказва да седне.

Pepper, много кофти ситуация, но поне е имало хора около теб.

Ние пак ще хващаме пътя към София. Откакто сме се прибрали Ивчо започна много да ходи по голяма работа. Имам чувството че стомаха му въобще не преработва храната и всичко излиза много бързо. Говорихме с докторката и тя ни вика да му пускаме нови изследвания а те се правили само 1 път в месеца. Какво ли ново ще ни сервират този път? Cry

Елфче, как е адаша?

# 111
  • София
Добро утро и от нас!
adrianska , кафенцето е супер!
Аз да ви се похваля, моето дете вече 5 нощ спи без да се буди. Това не ми се е случвало от година и половина, бях забравила какво е да си легнеш, да заспиш и да се събудиш чааак сутринта.

С гърнето мисля да започвам като ми свършат очните, началото на март. Аз и сега бих започнала, но няма смисъл да прекъсвам, мисля да му взема от тези седалки, които са за тоалетна. Всяка вечер като го изкъпя и го оставям на столчето пред мивката да си мие зъбите, задължително се изпишква. И си мисля, ако имам такава седалка, направо там.  newsm78

И да ви питам, на кой оставяте дечицата да ги гледа, ако имате работа ?

spinki , измъчихте се, дано да няма нищо  Praynig

# 112
Ама ти ако на  30 минути слагаш Сащоко на гърне и там седи по 15 минути.... #Crazy.МОля те, смили се над детето Simple Smile
Това, определено ме разсмя  Laughing. Не, сега го държах толкова, защото от както е станал сутринта не беше пишкал в памперса и си мислех, че му е време. Както казах, ще се съобразявам с течностите  Peace.
Spinki, мисля си, че Ивчо ходи по голяма нужда по-често, защото е на нов режим на хранене. Всичко ще е наред  Hug.
elen@, браво на Марти. За гледането, в повечето случаи си правя нещата така, че да излезна когато мъжа ми си е вкъщи. Така хем той ги гледа, хем ползвам колата. А, иначе ако той не може карам свекърва ми или майка ми да ги гледат. Но, определено повече залагам на мъжа ми  Peace.

# 113
Спинки Hug Hug Hug
Елена, то си е за черпене вашето  Grinning.Абе- повлече крак ади с това кефенце Wink.Ще видите че денят ще бъде пълне  само с  хубави неща Hug(лелеееее, какъв петъшен оптимизъм ме е обзел....... Crazy)
чакайте сега да кажа ,каквото  забравих ooooh!.Вчера ни биха  последния Пентаксим.Дари , както винаги се държа геройски.За протокола- 12кг Blush и 81см.Бях забравила тия неща с мерки и теглилки Joy

# 114
  • София
velmar, и марти е със същите размери.
А за черпенето бях казала, че като му излезе и последия зъб, ще направя купон и ще се напия, ама ще изчакам малко  Mr. Green

# 115
А за черпенето бях казала, че като му излезе и последия зъб, ще направя купон и ще се напия, ама ще изчакам малко  Mr. Green
Бая ще трябва да почакаш  Mr. Green  Laughing. Ама, ние може да те отсрамиме  Joy.
Велмар, браво на Дари за геройското държание. Абе, големи хора са си вече  Rolling Eyes.

# 116
  • София
Привет!
Днес е наш ред да почерпим за 18м  Laughing

Кафето е страхотно!  Mr. Green
после пак ще пиша.

# 117
Здравейте  Hug

Абе аз бая си мислех да отменя днес Велмарчето с кафенцето, като го сложа преди да си легна, ама реших, че в 5.30ч. е прекалено рано и ще изстине  Joy

Ох, и аз още се размотавам с гърнето, не правя никакви опити  Embarassed Пък и Лори пищи яко от него  Rolling Eyes И аз си мислех направо да й купя от тези седалките за тоалетна и да почваме опитите там  newsm78

Браво на Дари - как си мечтая и аз един ден да ви се похваля, че Лори се е държала така при лекарката  Wink

А за гледането - ами и ние сме горе долу като Адрианска - само където до сега не сме я оставяли на родителите ми, а свекървищата нали не искат да я виждат, та съвсем. Вярно малко ни е трудно понякога, ама за сега се справяме.

Heart Eyes Hug за Ивчо

Ставам, че Лори току що ме замери с част от закуската си  Joy

# 118
Спинки, лек път, мила  Hug Много гушки за малкото ни геройче и стискам палци всичко да е наред  Hug Heart Eyes

# 119
  • София
Поздравления за Дари и Марти Peace От кога чакам и до кога ли ще чакам да се похваля и по двата параграфа  Thinking
Спинки, гушкаме ви!  Hug Измъчи се детенцето!  Sad Дано всичко е наред! И да попаднете този път на хора, които си разбират от работата!  Praynig Heart Eyes
Ивчо е все така, дори нощес пак вдигна Т  Tired
Валка, този вентолин какво е - АБ ли? Ще поровя за инфо из нета  Rolling Eyes
За гледането - баща ми е супер детегледачка, обикновено той е свободен и аз успявам да посвърша нещо.  Peace Дори и наакани пампрес сменя, нещо, което мъжа ми не е правил още  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт