Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 026
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
 Привет и от нас....
Блу-много завоалирана срещичка...Кажи за далаверите... newsm78 да си приготвиме ли нещо? Пари да носим ли? Подръчни материали?Едно,друго.....не искам да съм неподготвена.... Mr. Green Аз хубаво ще клюкарствам ,ама и някоя далаверка да завъртя... Mr. Green

Велмар-на Марти зъбите и ги проверявам като я гъделичкам с надолу главата и тя се смее с глас Peace

Ние пък имаме нова програма-знаете как Марти не признаваше лъжицата и ядеше само с ръце  #Crazy Е,такова възпитание съм и дръпнала,че сега и нарязана на залчета филийка иска само с вилица да яде. Joy hahaha

Хайде,слънчев ден   bouquet

# 256
  • у дома
който си прави сметка без кръчмаря, така е  Mr. Green

познатия ни клуб е зает в този ден, както и още 6-7 клуба, заети цялата събота и неделя  ooooh!
но намерих компромисен вариант, надявам се тези които бяха сигурни, пак да са си сигурни, а останалите да успеят и те да дойдат  Mr. Green

мястото Барбарони 2 Бъкстон, ул.Казбек 49, времето 13.30 - 15.30, 6лв за два часа на дете, 16-ти събота.
ще мина да оставя капаро днес  Peace

mmilena  Whistling

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 10:54 от blueeye®

# 257
МИленка, тя Дари се  смее с глас и без да я гъделичкам, ама щом ме усети че се насочва мкъм устата й ми вика Не и ме блъска.Ох- да изкарат тия зъби, че на мен рога ще ми поникнат докато й избият Crazy Аз знам за съществуването на6 зъби.Сега се информирам кои са следващите, които би трябвало да очаквам Grinning
Блу, ние мисля 4е сме Ок за срещата Peace .Дари ако спи въобще, ще дремне между 12.30 и 12.50 Crazy Crazy Crazy

# 258
  • София
Привет!
Браво за срещата  Hug Май по-лесно става така организацията  Laughing Ние не знам дали ще дойдем, може би тогава ще ходим на рд на братовчедчето  Rolling Eyes
Бахи, това каза д-ра - да се чуем след 2 дни  Rolling Eyes Уж било от ушите  newsm78 Радвам се, че Мадона е добре.
Велмар, дано Дари не вдига повече Т  Praynig
Нана, браво на Калоян! Ивчо свали доста тези дни  Rolling Eyes , сигурно поне 1-2кг е отслабнал.
Тази нощ ни беше пак тежка.  Tired

# 259
Здравейте!
Бързо да оздравяват всички мушмурочета, Дари, Ивчо! Praynig Peace

Блу, браво за срещата.Да не правите далавери с покритието за торти? Simple Smile После да показвате красоти, поне очите да напълним. Mr. Green
Vst_80, Val_stef, довечера ще снимам мартеничките, въпреки че не са нищо особено.А яйцата ми са все още на "заготовки", тях по-късно като съм готова.Много мерак и идеи имам, ама пусто време за нищо не стига. Crazy
Да похваля Викито - цяла нощ спа непробудно дори без биберон.Сутринта чак се чудех какво става, истина ли е това. Grinning
Сега бързо всички да я заплюете! Mr. Green

# 260
  • гр.София

Блу, браво за срещата.Да не правите далавери с покритието за торти? Simple Smile После да показвате красоти, поне очите да напълним. Mr. Green

Вярно,бе! Ембър,този път ти си Шерлок Холмс-а Peace

Ние сме пас за срещата.С. е бая настинала, а и шофьора ни е на работа тогава.

Елвинг, Ивчо и слабичък,и тежичък-всякак сме на опашката за сватосване Simple Smile.Само да е здравичък Peace

Леле,че съм невъзпитана. Добър ден! да ви кажа,все пак.

# 261
  • София
Блан, взимам я С. веднага Hug  Heart Eyes И да се оправя бързо!  Peace Какво й е? Т? Хрема? И т.н.?
Пропуснах преди - Валка, много са ти хубави яйцата  Mr. Green
За срещата - да гадаем ли кои сте или ще си кажете?  Laughing
Ембър, заплюваме Вики!  Wink Пу-пу! Аз дори не мечтая за това. И през 3ч да се буди пак ще е добре, а не като сега - през 30мин  Close

# 262
Здравейте,група!

Адрианска,смях се на неволите ти с пийналия ти съпруг.Моят веднъж се беше напил зверски - бяхме на гости - като си тръгнахме,по пътя все искаше до го хвърлям в някой треволяк,че да си починел.Геройски го замъкнах до вкъщи,силите ми стигнаха до килима в хола и го проснах там.

Бахи,благородно ти завиждам за гостуването в Холандия.

Велмарче,дано се оправите скоро!Блан вие също.

Нана,успех на новото работно място!

Пък аз да ви се похваля,моят мъник от два дни ми казва МАМА ИЛИ МАМИИИИИ.нАПРАВО СЪМ НА СЕДМОТО НЕБЕ.Досега казваше само ТАТИ И ПАПА/за хапване/.

Приятен ден!

# 263
  • София
Браво на тези, дето скоро са нарекли мама с най-хубавото име - Ицето и Доби!  Hug
kabzimalka, сега се загледах в подписа ти - сигурно не ти е лесно с Лъв и Овен  Wink То ако не се лъжа и Блан е така - за децата говоря. Дано мъжете ви са по-кротки зодии  Laughing

# 264
Здравейте от мен! Hug

Тези дни не ми остава време да пиша.Успявам само да прочета какво сте писали.Много весело настроение заварвам,което ме радва.
Понеже стаята в която е компютъра се отоплява вечер и много не ми се стои на студено. Сметките ми не излязоха верни. Времето се застуди и пак сме в къщи с Тони.Слизаме само до моята баба да се порадва и тя на Тони и пак сме вътре.А Тони само ме дърпа да излизаме навън.
Надявам се довечера да не заспя пак с Тони за да мога да седна на спокойствие пред компютъра. Иначе Тони само ме води до компютъра и вика "тата" и чака да види баща си. Защото тези дни се гледат по скайпа, добре че е той, да не се забравят.
По-късно ще пиша пак.
Лек ден на всички и болничките бързо да оздравяват. Hug

# 265
  • у дома

Вярно,бе! Ембър,този път ти си Шерлок Холмс-а Peace
 Ние сме пас за срещата.С. е бая настинала, а и шофьора ни е на работа тогава.

Joy  Whistling

Elwing, то ще си проличи в събота кои ще сме  Mr. Green но все пак ще задоволя любопитството ти с информацията, която имам на този етап  Hug

аз, marulka_s, vst_80, AndyB, Нори, velmar, mmilena, adrianska мисля, че сме сигурни  Rolling Eyes ммария, elen@ - може би  Peace това знам на този етап   Simple Smile аааааа знам няколко мами, които няма да успеят поне тези с които съм се чула, но това няма значение  Mr. Green Laughing

# 266
Чакайте да ви кажа кой ми се обади.... Laughing свеки Crazy Гледам аз непознат номер, вдигам  очудено и отсреща някой ми казва"добър ден" Shocked.Аз - любезна- отговарям,ама тя усеща въпросителната нотка и ми вика-свекърва ти е  Joy Joy Joy
Та така Mr. Green НЕ съм я виждала от средата на декември и вече я забравих дори как звучи hahaha Тя не остана трогната от това, ама  се опитва да се шегува hahaha
И сега, заредена с настроение се отпрравям да търся голеееееми килими с детски мотиви нейде из София newsm78( ако някой има идея къде  да търся Praynig Rolling Eyes Praynig.Ще обзавеждаме яслата,че нещо им е хладно като си играят на пода...

# 267
  • София
привет и от мен,
аз днес бях половин ден отпуск да водя Миташки на дофтор, че тази кашлица ми взе здравето Crazy ( цяла нощ плака), а и нашето тати е болен и не успях да взема Митко да спи при мен, за по-лесно, и ставах непрекъснато от нашта -до неговата стая. Пък лелята беше у нас ( тя остава 3 пъти седмично -че и е далече) та и дивана в хола беше зает  ooooh! не успях да пратя татито там  Confused. Но пък се оказа само леко възпъление на гърлото и сега пак пием сиропи.....Даже му е пресипнал глас и е много смешен като се опитва да говори с лек пуберски глас ( съвсем го докара до пубертета  Laughing)
Мисля, че до скоро ще сме здрави ( та да поспя и аз - малко егоистично звучи, ама си е човешко  Embarassed) Ние сме ентусиасти за събота, ако сме здрави, обаче това ни е времето за следобедния сън - така че не знам, ако нещо заспи по-рано или ...истината е, че много ми се идва ( пак егоистично....)....

айде отивам да работя и да ви доизчета.....
Адрианска твойта история страшно ме разсмия вчера Hug, напомни ми за разни мои ( на бивши гаджета и настоящ мъж) истории, то наистина в такива момента да се смееш ли да плачеш ли... Joy
това със сватосванията съм го изпуснала....началото и сега трябва да открия откъде не съм чела  newsm78
Дриймс - дано бързичко се възстанови Токи  Hug

айде този път наистина доскоро  Heart Eyes

# 268
  • София
лелле каква съм уфтсъ  Embarassed, аз тръгнах да пиша предишния пост с идея да каже къде има килими..... ooooh!

Велмар - в Биокарпет имаше големи детски килими - незнам колко е голяма стаята в яслата де, но си имаше големи размери - има един магазин на Стамболийски, в отсечката между Св. Неделя и Ботев. И другаде съм гледала ама трябва да се сетя къде точно - има един магазин на Т. Александров вече в частта в Люлин - пак имаше карпет в името.... newsm78 - само не помня дали имаше и големи.

# 269
Да питам преди да се заявявам - само августинчета ли ще бъдат на срещата или може и с баткото newsm78

Общи условия

Активация на акаунт