Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 023
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома
Да питам преди да се заявявам - само августинчета ли ще бъдат на срещата или може и с баткото newsm78

разбира се, че може и баткото  Hug  bouquet

# 271
Да питам преди да се заявявам - само августинчета ли ще бъдат на срещата или може и с баткото newsm78

разбира се, че може и баткото  Hug  bouquet

Peace Hug Мама Галя много ще се радвам да се запозная и с двете ти слънчица  Heart Eyes

# 272
Заявих се - господ да ви е на помощ  Joy
По-късно ако не заспя ще пиша по-подробно, че днес само на два пъти ви чета по диагонал и малките хакери не дават да пиша  Laughing

# 273
  • Sofia
Мацки, аз ще пропусна, защото точно в 13.15 Димана отива да спи и ако случайно някой се отплесне и не я сложи в леглото в 13.15 тя чинно го хваща за ръката и го отвежда до стаята й и леглото, и се хваща за решетките. Така че - много сори. Cry Cry
Велмар, не знам колко голям килим искаш, но есента гледах в Карпет макс и Домко мокети с много готини мотиви на цветя. Има и с разни мишки, мечета и др. подобни. Не си спомням цените обаче, но при мсички положеня ще  е по-евтино от килим, или поне така си мисля.

# 274
За съжаление и ние няма да присъстваме, защото днес заминавам за Пампорово и се връщаме в събота, неизвестно кога. Sad Но пък може да направим отново едно Люлинско матине през седмицата. Peace

# 275
Добро  утро Hug Много студено навън SickЗа разгрявка стъргах скреж по колата - страшна физ-зарядка Crazy Сега съм на кафе и ви каня да се присъетините към мен
Благодаря ви за отговорите за килимите  bouquet Мокет няма да взема, защото  болшинството са тънки и става безсмислено.Точно килими търсим- по-дебелички WinkГОляма съм ...... ooooh! Пух, мерси че ме подсети за Биокарпет- магазина го "държи" на една приятелка мъжа й.Ще й звънна като стана по-нормално времето Peace

# 276
  • София
Добро утро!

Велмар благодаря за кафенцето. Особено ми е нужно, едвам станах днес за последната си смяна в Дарик.

Ние също ще пропуснем срещата по същата причина като Елиона - Калоян ляга в 13 часа.

Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 277

Велмар благодаря за кафенцето. Особено ми е нужно, едвам станах днес за последната си смяна в Дарик.
Лека работа и хубав ден ти желая Hug
AndyB , приятно изкарване! Ех, как ми се  разпуска и на мен..... Rolling Eyes

# 278
Добро утро на всички и особенно на ранобудните ни работнички Велмар и Нана Mr. Green

И Марти спи от 14 до 16ч  Sad ,което предполага,че и ние ще пропуснем  Cry Освен  ,ако нещо не ни промени режима,ама едва ли.
 А с мъжа ми сме се засилили да търсим и поръчваме кухня и е нещо страшно.  ooooh! 8 месеца се мотахме и сега трябва да направим всичко на юруш,защото той започва нова работа от 25-ти 02 и до тогава трябва да сме я поръчали и стена гардероб,осветление и т.н...... Crazy

Слънчево е ,ама мнооого студено  Confused

# 279
  • гр.София
 Привет.
 kabzimalka,права е Елвинг за зодиакалното разпределение у нас. Хем не му се връзвам,хем се позовавам на него,когато ми е изгодно Wink
 И двамата са ми се скапали.София влачи хрема и кашлица.Но без Т.Дано устиска.
 Този клуб,в който ще се срещате е на много завъртяно място.Голямо лутане с колата между блоковете му ударихме за един РД.Пеша е много лесно от Т.Каблешков.

Значи,да не съжалявам,че при това слънце стоим вкъщи-щом е студ.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 11:08 от blanc

# 280
  • у дома
Този клуб,в който ще се срещате е на много завъртяно място.Голямо лутане с колата между блоковете му ударихме за един РД.Пеша е много лесно от Т.Каблешков.

откъм Бъктстон е много лесно, с кола и пеша  Simple Smile вчера го намерих от раз  Mr. Green blanc, дано стане чудо и успеете за неделя  Praynig  Hug

опс, забравих, добро утро  Hug  bouquet

# 281
Здравейте!
Мацки, аз ще пропусна, защото точно в 13.15 Димана отива да спи и ако случайно някой се отплесне и не я сложи в леглото в 13.15 тя чинно го хваща за ръката и го отвежда до стаята й и леглото, и се хваща за решетките. Така че - много сори. Cry Cry
Абсолютно същите сме и ние. Няма да може да дойдеме  Sad.
Ембер, браво на Вики  Peace. Пу-пу  Laughing
И Сашко нещо се разсополиви, тая нощ едвам дишаше. Ама, нормално, като се има впредвид какво е времето  Rolling Eyes.

# 282
МОмичета, я да ви върна сега в първи клас Crazy.ТРябва ми списъка от бременнния период, който си бяхме направили в на4алото на страничката-онзи с покупките newsm78.Някокй да го пази слу4айно.Сега ровя из разни от4етни теми4ки на очакващите, ама не ме кефят, а нашия ,доколкото си спомням беше много хубав Rolling Eyes

# 283

Общи условия

Активация на акаунт