Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 191
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Не знам защо не ги пише в сайта на болницата. Имаш ли някакви координати на които мога да си запазя час? Ако знаеш и кои дни преглеждат ще ми е от полза. Започнах лъчелечение и не мога да отцъствам. Трябва много точно да планирам всичко.

# 151
  • София
Клиниката по химиотерапия е на първия етаж в НОЦ.
Вратата най-вдясно. Ако отидеш някъде към 11 часа, може и да почакаш. Винаги можеш да помолиш за консултация. Поне на мен никога не са ми отказвали.
Следващата врата вляво е на доц. Кръстева. Предполагам, че и тя няма да откаже.
Много са мили и любезни, а ако трябва си плати консултациите.
Първия ми химиотерапевт също е много добър доц. Дудов. Той сега е директор на Областния онкологичен диспансер. Там не зная как може да стане. Ако искаш утре мога да проверя кой и кога имат свободен прием. Предполагам, че ще трябва да платиш за приема, а след това с направление да се преместиш тук в София.
Не зная, ако искаш да проверя утре ?

# 152
Да, повери моля те ако не ти е проблем. Ще си платя за консултацията, не че имам много пари но като няма как....ако трябва заеми ще вземам, ако трябва ще крада...но не искам заради едни пари да се проваля. А ако се наложи и в София ще се преместя да живея. Просто тук ще ме побъркат. Познанството ми с шефа на Онкото във Варна вместо да ми помогне ми изигра лоша шега....но сега не е време да се ядосвам за това. Трябва да се действа адекватно.
Благодаря ти. Peace

# 153
  • София
ОК, утре е събота. Едва ли ще мога да направя нещо. Но в понеделник  ще се постарая да помогна с каквото мога.

# 154
 Здравейте,аз съм добре за сега чакам да стане 4 март и започвам  Лъчетерапия,засега си почивам.
Optimistche мен също ме оперира доц.Гаврилов,той ми направи и другите 3 операции преди 10 години от фиброаденоми.Прецени че явно не е засегнато при мене голямо място и затова не махна гардата,но махна 12 линфни възли.Имам огроомен белег,но по добре това,живот и здраве ще мисля да си направя пластика.Доцента каза че мога да си кърмя някой ден от нея.
Относно химиотерапевтити и аз ще похваля доктор Трифонова тя е единствената която ми обарна внимание и да го кажа тя ме нави да правя Химиотерапията и досега продължава да ме напъдства.
Бабу Хулиганке какво ще кажеш за доц.Тимчева мисля да направ консултация при нея.А при доц.Милев ходилa ли си?
mamamariq  все искам да те питам доколкото съм чела твоите отговори разбирам че и ти си колкото мен на години и сега прочетох че доц.ти е махнал гърдата ЗАЩО как беше при тебе.Колко е голям тумора,колко курса мина химиотерапия разкажи ми моляте ако не те претиснявам.Прегръщам ви  bouquet

# 155
  • София
На теб съм сърдита, обеща да се регистрираш, а още не си го направила.
Плашиш ме с името СТРАХ МЕ Е.
А аз съм вече възрастна, нали  hahaha
За доц. Тимчева само суперлативи.
За доц. Милев- патолога ли ми говориш ?
Ако става въпрос за него, прекрасен човек и страхотен специалист.
А, че си добре - не съм се съмнявала нито за миг, че ще е така.
И защо ти е консултация с доц. Тимчева ?
Те са един екип.

# 156
За потребителското име права си Blush
Питах за Тимчева защото комисията ми беше назначила 4 курса Химиотерапия и после Лъчетерапия,аз ги изкарах .Но сега ми казват че трябвало да си направя 6 това бил палния курс и че може би няма да пия хормонални(ЕЙ ТОВА МИ Е НАЙ ГОЛЯМАТА МЕЧТА)Искам да направя с нея консултация за да я питам смята ли че е необходимо да направя и другите 2 вливания и дали найстина мога да се отърва от хормоналните.
А Доц.Милев  е СТРАХОТЕН ще трябва да го навестя и него защото ми каза след като направя 4 вливки да отида до него.

# 157
 Simple Smile Дано да ти се размине хормоналната терапия. Колко лъче ще правиш?
Аз запачнах лъчето но незнам какво ще стане с химиото. Твоя карцином е точно лобуларен нали?
Желая ти успехи  Peace
ихайде вече вземи се регистрирай....няма да си говорим само за болести обещавам
Аз от ПОМОЩ станах ОПТИМИСТЧЕ... и ти си избери нещо такова, да знаеш има ефект  Wink

# 158
Да да моя Карцином е Лобурален
Ти как изкарваш Лъчето,някакви проблеми.Чула съм че и при него има разни странични реакции,но е по добре от Химиото.Доколкото знам пълния курс е 25 и толкова ще ми правят.

# 159
  • София
Да, и според мен трябва да са 6 курса. Предполагам, че това ще ти кажат. Но ти си минала вече четири, така че ще се справиш.
А лъчето не е толкова мъчително, колкото химиотерапията.
Но все пак си направи консултация и с Тимчева.

# 160
Една научна статия, свързана с нови методи за борба с рака.

http://rumengospodinov.hit.bg/DNA_vs_cancer.htm

# 161
И аз имам 25 лъче. За сега съм добре но са минали само две облъчвания. Това което ми казаха е да се пудря с бебешка пудра. Кожата трябва да е суха за да не се получават изгаряния. На фона обаче на всички други вреди които ще нанесе на тялото ми, някакво си изгаряне едва ли е толкова страшно. Мен за сега ми понася. Ходя сама  с колата и си я карам на връщане без проблем. Дано така да изкарам целия курс.
Ти фиброаденоми ли  си имала? И то толкова млада...казваш преди 10 г. Една приятелка доста операции за отсраняване на фиброаденоми има и вече покрай мен доста се е поуплашила, а е и по-млада от мен. Аз я карам да роди пак...че човек никога не знае...но разбира се на нея не и казвам истинските си притеснения.
Този Гаврилов къде работи? За преглед при него къде мога да си запазя час?

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 19:18 от optimistche

# 162
  • София
Казах ти, че в понеделник ще се замъкна в Онкологията и ще проверя всичко.
И се пази, наистина стават изгаряния.
Чакам да ми изпратиш документите.

# 163
Първия фиброаденом ми махна Гаврилов на 14 години 1 година по касно се появиха още 2.10 години нищо само ходих на прегледи до тази година Shocked.
Гаврилов има частен кабинет приема в събота ако искаш ще ти дам кординатите голям специалист е но не обича да дава много обяснения колко пъти ме е разплаквал ,но му имам вяра,много е категоричен.

# 164
  • София
Съгласна съм с мнението ти за Гаврилов, той е отличен специалист.
Преди години имаше клиничен спор между моя операторски екип и него. Той се оказа прав.
Добре, че не се оказа късно и още съм сред вас.
Той е най добрия според мен.
Вярно е, че не говори и не обяснява, но това не го прави по лош.

Общи условия

Активация на акаунт