Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 145
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Без страх ами разбирам се добре с плажовете. Повечко под чадър и мазане с по висок фактор. Не мен ми бяха казали навремето само първата годиан да се пазя много. Не знам дали не е било грешно и дали не е трябвало по-дълго време да се пазя. Минало заминало, дано няма последствия. То с Нолвадекса ми ставаше толкова горешо на моменти, че изобщо не ми се стоеше на слънце Simple Smile

# 391
Еххо....странно, че не са ти били золадекс но може би тогава ги е нямало.
Нолвадекса спира ли цикъла, както золадекса?
Без страх...спря ли ти сърбежа? Аз се мажа трети ден и не бих казала, че има кой знае какъв напредък. Относно плажа, на мен лъчетерапевтката ми каза да е пазя 4/5 години. Утре съм пак на лекар и дано да не забравя пак за попитам как стои въпроса със спорта. Не знам дали е хубаво да се спортува...по принцип е хубаво но в нашето положение? Бях помощник инструктор по аеробика и точно преди операцията ми предложиха да стана инструктор....но не би  Wink дано поне може да се спортува, че малко да поддържам форма.

# 392
Хулиганке, мислено съм с теб.  Hug Hug Hug
Чакаме те... Heart Eyes

# 393
Оптимистче ама недей така, как няма да спортуваш Simple Smile Аз 3 пъти седмично съм във фитнеса. Ей ме на по Нова година Просто трябва да внимаваш с натоварването на ръката. По лекично с нея. Попитай все пак лекарите си откога.
Золадекса го имаше по мое време, но не са ми го изписвали. Нолвадекса не спира цикъла напълно, но става супер нередовен.

# 394
Здравей,Оптимистче!Аз съм оперирана на 21.06.2007г.в Онкологичната болница в Дървеница.Още   докато бях в болницата с дренове,доц. ми казваше да спя на оперираната страна.Така,че не се притеснявай.Кофти е,но се свиква.Успех в опитите.

# 395
Еххо....за съжаление не мога да отворя снимките при мен. И дъщеричката ти не можах да видя.
Питах я докторката  и тя ми се изсмя....разбира се, че може да се спортува. Каза ми да си водя напълно пълноценен начин на живот....така, че от тук нататък спирам с въпросите и си я карам постарому доколкото е възможно. Довечера съм на аеробика  Grinning Grinning Grinning а по късно съм на SALSA парти  dancing
Без страх - днес си купих CICA CARE, така че скоро ще те информирам за резултата Wink

# 396
Здравейте момичета Hug
Баба хулиганка е добре,вчера мина изследвания,всичко е ОК,изцяло в норми Grinning,днес е вливането Peace
Предполагаме ,че утре сутринта ще я пуснат,че едвам издържа без компютър ooooh! Laughing
Праща ви целувки Hug

# 397
Viki i mama много целувки и на нея! Чакаме я!

# 398
Поздравете Баба Хулиганка и от мен  Hug Hug Hug

# 399
  • София
Astrid,
На мама след операцията, а и все още и изтръпват краката, не ги усеща, все едно я бодат с иглички (така го обяснява) или я болят. На нея и обясниха, че по време на операцията са прекъснати някои "връзки" с краката, нали доста са изрязали, но не е страшно нещо, да свиква, щото ще бъде така занапред. Тя нали е живичка и здравичка, пък отвреме навреме да се "обаждат" малки болежки, здраве им кажи.
Дано си разбрала, че аз като прочетох, какво съм написала, нищо не разбрах  ooooh!
Баба Хулиганка  Hug
Момичета  Flowers Four Leaf Clover

# 400
Viki i mama, много поздрави за страхотната ти майка. Grinning Само така да я дава! Praynig

ivka, предполагам са срязани  нерви. Те не се възстановяват, но съседните нерви постепенно поемат тяхната функция. Ще отшуми предполагам този проблем. Пък и наистина е 'бял кахър'. Здраве да е! Peace

# 401
Здравей, Ivka76!Много се радвам че ми отговори.Знаеш ли откога искам да те открия .Четох твой постинг откъдето разбрах,че и майката и е оперирана във "Весела" от д-р Младенов.Майка ми също е оперирана там от същия лекар.НЕВЕРОЯТЕН Е!!!!!!!!!Ако може пиши ми диагнозата на майката ти,как се чуства сега?Ходите ли при Младенов от време на време на преглед или само в онкологията.Оф,много те разпитвам-извинявай!На майка ни и изтръпва крака ами направо си я боли като ходи-даже когато е силна болката.Това се получи след лъчето,но тя е много зле с вените така че проблеми много.Знаеш ли къде се е преместил д-р Младенов вече не работел там.
Благодаря ти предварително!  bouquet

# 402
  • София
Ето я и Баба Хулиганка  bowuu
Много ми беше мъчно и пусто без вас, пък и без форума.....
Следващия път ще си занеса лаптопа, ама къде ще го включа  newsm78 newsm78 newsm78
Иначе съм супер. Надупчиха ми дупето и вените, ама нали целта оправдава средствата  Peace
За спането на оперираната страна - опитвайте се да спите почти само на нея. Няма нищо да ви стане, само по-бързо ще свикнете. Сега безсмислено я пазите.
 newsm51

# 403
Здравей Хулиганке  Hug
Радвам се, че си добре....и наистина целта опрадава средствата   bouquet
На колко време ще ти правят вливки? Как се чувстваш? Каква химиотерапия ти правят? Аз всъщност не си спомням да съм те питала какъв вид ти беше последния тумор? Извинявай, че докато излезе от болницата и те метнах с въпросите  Embarassed

# 404
  • гр.София
Бабо Хулиганке радвам се че си тук  bouquet,не се и съмнявах,че нещо няма да е наред,та ти си нашта гордост,много се радвам че си добре.колко вливания ще ти правят общо  bouquet
optimistche колко парички е CICA CARE,бях чула че е на 100лв.има ли такова  нещо.Как ти завиждам че  ще почнеш да спортуваш,аз преди това ходех на ТаеБо,но  сега заради перуката немога,а се чувствам такава издута и понапълняла,казаха че е от химиото.
Еххо на снимката изглеждаш прекрасно  bouquet,а сетих се ти като казваше че не си пускала отдавна туморни маркери,поне на контролни прегледи ходиш ли и кой доктор те беше оперирал?
Бабо Хулиганке още един пат радвам се че си добре.Целувам ви

Общи условия

Активация на акаунт