Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 089
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
mamamaria къде работи тази доцентка, в София или Пловдив и какъв специалист е?
А този дядо от Пловдив бил лекар, не е някакъв лечител или гуро...

# 91
optimistce - доцентката е в София в ИСУЛ

Иди- няма да ти навреди- специалист- онколог-химиотерапевт и хормонотерапевт

Свястна жена е PeaceА за дядото щом е лекар ок ти си знаеш, дано не те обърка повече-казвам го от личен опит.Когато Гаврилов- доцента от Онкологиите ми постави диагнозата само от пръв поглед аз естествено не повярвах и хукнах в Пловдив и къде ли още не да търся други мнения #CrazyНакрая естествено се върнах при него и му се доверих напълно- затова успя да ме излекува- не ти пречи да пробваш NaughtyПри всички случаи успех и Наздраве  bouquet

Весел празник на всички  bouquet

# 92
Честити празници, момичета!
 Wine Glass
Отпуснете се тази вечер, пийнете една-две чашки винце за здраве! Hug

# 93
  • София
Значи от всички нас, които в момента провеждаме някаква терапия, аз трябва да съм най-отчаяна. Дне излязоха резултатите от изследванията.
ХЕР-а ми е положителен. Утре съм на химиотерапевтична конференция. Как ще ме лекуват изобщо не зная.
На всичкото отгоре това ми е n-ти рецидив.
Ще кажете, че вече имам деца и съм сравнително възрастна ?
Е да, ама ми се живее и никога няма да се откажа от надеждата, че изход има.

# 94
Хулиганке, ти си пример за всички!!!   bouquet

Желанието за живот не се измерва с изминалите години!
Никой няма право да определя кой колко живот заслужава!

Ти си светлинката за всички! С теб сме! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 20:42 от abigale

# 95
честит празник на всички ви!
 много  ви се радвам за силата  и куража!
В МОМЕНТА   МНОГО НИ Е НУЖЕН... 
за  това   ви пожелавам  успех!
и  още  bouquet  Благодаря ви че  ви има!  Hug 

# 96
  • София
Щом казваш " ни е нужен" значи си в отбора.
Добре дошла, и на теб успех и много кураж, вяра и сила Peace

# 97
Бабо хулиганка, превеждам ти малко (леко съкращавам), източникът е

http://www.breastcancer.org/symptoms/path_report/the_cancer/her2 … JECFQ6hQwodeGq9Cw

HER-2 е ген, който контролира как клетките растат и делят. 1 от 4 случаи на рак на гърдата се свързан с HER-2. HER-2 генът е свързан с производството на специални протеини, наречени HER-2 рецептори, в раковите клетки.
Ракови образования с прекалено много HER-2 рецептори разтат по-бързо и при тях има по-голя риск от разсейки. Но те могат да се контролират със специални терапии с HER-2 антитела,
Има 2 теста за HER-2:
IHC (резултатите могат да са: 0 (отрицателен); 1+ (отрицателен), 2+ (на границата) и 3 (положителен).
FISH: този тест просто показва отрицателен или положителен резултат.
Прпепоръчват да разбере човек точно какъв тест са му направили и точно какъв е резултатът. За да знае как да подходи. Чела съм, че жените с положителен  HER-2 реагират много добре на лекарството Херсерптин.

http://www.cancerbackup.org.uk/Treatments/Biologicaltherapies/Mo … odies/Trastuzumab

Та ако искаш можеш да ги питаш утре, на конференцията. За която ти стискам палци.

# 98
  • София
Благодарна съм ти за информацията, но това не е нещо ново за мен.
На границата  съм.

# 99
Хулиганке, предните пъти какъвв беше този Her 2?
Успех днес, въпреки че съм сигурна в положителния край. Ти явно си създадена да се бориш и да побеждаваш, независимо да ли ти харесва или не Sunglasses

# 100
Добро утро момичета  bouquet

Хулиганке- от тебе можем само до се учим Hug Имаш много оптимизъм и сили- така трябва а защо толкова изпитания ти минават през главата- незнам  ThinkingНо трябва да се справиш- няма начин и да вдъхваш все така кураж на нас  bouquet
optimistce - надявам се да си добре, перуките изкуствените си личат наистина но пък са толкова добре направени че всички си мислеха че нарочно съм си взела такава #Crazy

Лек и успешен ден на всички Hug

# 101
optimische относно перуките аз попаднах на разкошни направо се чудех коя да си взема,по нищо не си личеше че не са мойта коса и си взех 2.В момента съм с тази която е като моя цвят с едната разлика,че моита беше къдрава и тогава често ходих на сушоар за изправяне.а сега съм непрекъснато изправена  Grinning и с бритонче и е дълга колкото беше моита.Една девоика толкова ми хареса изправената коса с бритона,че иска да я водя при моита фризиорка ,а последната прическа която ми направи тя беше да ми обрасне главата,та си мислих ако знаеше тази девоика еджа дали ще иска същата прическа.Преди 2 дена си обръснах пораснали мъх и сега е започнало да набожда твърда косица.Ти каза че си от Жарна,незнам какви магазини има там,но тук в София имаше доста добри перуки.

# 102
Един постинг отново да ви подкрепя момичета. Борете се! optimistche проследих този път твоите постинги и тук се обръщам като естествена реакция предимно към теб. Открийте това за себе си, което да ви държи над повърхността. Приемете за напълно естествена реакция и своята. Разбирайки диагнозата си, осъзнавайки и приемайки болестта си видях как всички мои мечти, планове рухнаха. Мина се време и реших, че имам нужда от нови планове и си ги направих. Мисля Хулиганка беше написала, всеки е изпадал в депресия, някоии повече, други по-малко. Аз лично познавам и такъв човек със същото като мен заболяване CML - левкемия, който не е изпадал в дупка нито веднъж. Имайте вяра, че кошмарите някога ще свършат. Споделяйте и говорете с хора, които ви обичат.

# 103
Благодаря Фанита...знам, че си права и ти и хулиганка и всички останали които ме укоражявате, знам че е така..........просто от време на време изпадам в дупки. Днес установих, че разчитам на някой хора и когато не получа от тях това което очаквам като разбиране и подкрепа...или дори само като жест, изпадам в дупка. Днес една жена ми каза, че всечки това трябва да преживея разчитайки само на себе си. Може би е права, че така трябва и в това всъщност няма нищо лошо. Това което не ни убива ни прави по-силни. Смятам да стана по-силна  Peace

# 104
Хулиганке, къде изчезна Confused какво стана на конференцията днес? Peace

Общи условия

Активация на акаунт