Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 206 423
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
abigele,аз знам че се забранява само санаториуми с минерална вода,даже са ми дали инструкции да не се къпя в такава вода и аз няма представа защо.Иначе аз също сам подучула,че май имам право на такива и ми се иска да се възползвам след терапиите да си почина.

# 196
  • гр.София
Е момичета най накрая се регистрирах, това съм аз STRAH ME E Grinning много се чудех какво да избера и реших да е противоположното на STRAH ME.

# 197
Поздравления   bouquet  bouquet  bouquet
Супер ник....и сърцето ме кефи  Peace
На мен нищо не са ми казвали за минерална вода newsm78 а приятели смятаха да ме водят скоро на  басеин, сега се чудя да ли да се съгласявам...
И за санаториуми не съм чувала нищо, дорине се сещам кого да попитам. Можем да се уговорим да отидем всички заедно и да му направим едно купонче, да изпием няколко чашчици и да хапнем по няколко порцийки....и това е  Laughing

# 198
  bouquet- Поздравления  за Без Страх1
 Hug - Момичета аз съм навита  за уговорката да се видим   - може и по една салатка с пиене да направим Party

За минералната вода също незнам нищо  но за Нова година бях в Египет и си направих плаж  Sunglasses и се изкъпах - беше супер готино!

Целувам Ви
 и весел уикенд Flutter

# 199
  • гр.София
Благодаря момичета Grinning  bouquet  bouquet  :  bouquet
optimistche много ще е яко да се видиме едно такова любопитство ме е обзело,имам чуството че всички сме луди тикви Grinning Grinning Grinning
mamamaria много ме кефиш браво за Египет,това ми е мечта да отида там.Ти иначе от Пловдив ли си,ще направиме егаси сбирката от всички краища Whistling
А и се сетих вие сега продължавате ли да си работите,на мене април ми изтичат 6 месеца болнични и трябва да се явявам на ТЕЛК и там едни разправии за да ми го увеличат.Целувки

# 200
Ей, мацки след лъчето да внимавате с плажа....Няма да стоите на слънце, да сте със шапка, плажно масло с висок индекс...
Разходки на слънце сутрин до 10,30-11 и след обед след 18

Без майтап внимавайте. За това би трябвало онкологът да ви предупреди и обясни...

# 201
Здравейте  пак   bouquet

Предупреди ме онколога - да- каза  да съм внимателна и аз уж внимавам де ама ще видим....... отказах цигарите; пийвам  червено вино само и така но  не искам да се отказвам от всичко  Heart Eyes

Аз съм от Пловдив- но съм мобилна- мога да достигна  до всяко крайче на БГ щом е за купона  Party За ТЕЛК- знам, разправиите са ужасни просто- 2 пъти ходих и вече тръгнах на работа! От една страна добре- не мисля за глупости  но напълно те разбирам - там просто са избирани с конкурс за  ненормалници!  Както май е и цялата ни държава  #Crazy

Поздрови още веднъж момичета!   bouquet

# 202
  • София
Писах, писах и не ще да публикува  newsm78
А то не съм влязла  Joy Joy Joy
Бабешка му работа  #2gunfire
За слънцето е вярно, за плажа също. Много внимавайте.
А за срещичката и аз съм навита, стига да не сте въздържателки, щото аз си падам пияндурка smile3532
Без страх ме е - страхотен ник. Бабет е доволна Peace

# 203
Здравейте  пак   bouquet

Предупреди ме онколога - да- каза  да съм внимателна и аз уж внимавам де ама ще видим....... отказах цигарите; пийвам  червено вино само и така но  не искам да се отказвам от всичко  Heart Eyes

Без тия номера. Няма "уж ще внимамвам"... Аз 15 дни след приключването на лъчето, (някъде средата на май, ако се не лъжа) бяхме на гости на едни приятели, на виличката им на морето. Е, мънечкото отиде да си играе на пясъка, а аз ooooh! ooooh! загубената стоя до нея. Да съм била на слънце 15-20 мин, не повее...
Слънчасах, стана ми лошо. Втресе ме... Изповръщах си червата... Мани, мани...

После лятото ходихме на море с децата. Моя милост се показваше на плажа след 18,30.

Цигарите ги отказах, докато бях в онкологията... Blush

# 204
Писах, писах и не ще да публикува  newsm78
А то не съм влязла  Joy Joy Joy

Joy rotfImao  love001

Честит ник на БЕЗ СТРАХ! Hug

Колкото до социалните придобивки- в първите страници бях пуснала линк. Зависи от групата. Но имайте предвид, че много от институциите не разгласяват много- много отстъпките, които дават.
Например БТК имат план Инвалиди, но никъде няма да го видите разгласен. За него трябват над 91%-т.е. първа група. Таксата за месец е 1,80 с ДДС и има мисля 100 или 200 импулса безплатни- но само за градски разговори (и май за общината).
БДЖ дават две безплатни пътувания- отиване и връщане в страната за година.
С автобус май пак може две пътувания и после ти осребряват билетите.
Също гледах например Пловдивския панаир даваше с отстъпки билети за вход, но трябва документ все пак.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 16:04 от abigale

# 205
Направо ме наплашихте  Confused....аз нали съм си варненче и на плаж много ходя...сега като свърша с лъчето края на март, лятото няма ли да мога да ходя на плаж Praynig Praynig Praynig

# 206
  • София
Никакъв плаж не се позволява. Даже като ходиш по улиците си избирай сенчести тротоари. Бягаш от слънце, като дявол от тамян.
И не се плаши, свиква се даже е приятно в един момент да не те напича  hahaha

# 207
лелеее....а днес едно слънце беше напекло и аз цял ден по слънцето ходя....да събирам витамин Д Thinking, ама от къде да знам...ужас. Аз без слънце не мога да живея  Confused Sad 
А цигарите отдавна съм ги оставила....абе вие тези работи все от онколозите ли ги знаете??? На мен никой нищо не ми е казвал....ама то и аз нали се лутам насам натам...
Писах преди операциите до някакъв форум и чак днес ми отговарят...доц. Цекова пише, не знам да ли е тази от ИСУЛ....та тя ми казва....никакви деца  Cry Cry Cry не, че нещо ще ми има та да не мога да забременея, а ще бъде много рисковано. Получавали се  метастази или поне вероятността е голяма. Много кофти....ама нали сега не мисля за това.
Няма ли в този форум да се появи някоя минала по нашия път и родила след това....всички  ми казват, че имало такива....но къде са???
И цял живот ли не може да се ходи на плаж????Направо ме разстреляхте с тази информация... Confused

# 208
  • гр.София
 Ама това с плажа завинаги ли е Shockedили само докато се възтановиме.Макър че аз тази година 10 дена след морето напипах бучката,а докато бях так ме понаболваше но нямаше бучка,нали от операциите преди 10 години имам фобии и само да ме заболи и се самоизследвам.Та незнам дали слънцето е допринесло за това,като се има в предвид че аз съм змия и съм стигала до сериозни изгарания с кръв Sick
optimistche знам че сега е важно да се оправиме,ама вече и аз се обърквам явно ние с тебе циклим на една вълна деца,ама омръзна ми различни доктори все ралично казват,едни ще можете да имате деца,други по добре не шашнах се,искам и аз да се появи някой жена която след такова нещо има детенце

# 209
Момичета, аз като една дърта клюкарка да кажа- Баба хулиганка има рожден ден:

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН, ХУЛИ! bouquet  bouquet  bouquet

Да си жива, здрава, винаги исмихната, с огромна воля, оптимизъм и желание за борба! Ние сме с теб, приятелко! Hug  love001

Позволи ни да се почерпим за твое здраве!

И не ме бий... Laughing

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 18:50 от abigale

Общи условия

Активация на акаунт