Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 206 371
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Само едно искам да ви кажа БРАВО на вас. Hug Не се отчайвайте и се борете както го правите до сега. Аз нямям този проблем, но бях до човек с такъв.
Няма да се намесвам повече във вашето форумче. newsm10
БЪдете много силни и щастливи, от все сърце ви го желая.  bouquet

# 226
Ние нямаме нищо против да се намесваш  Peace всеки доброжелател е добре дошъл, а и нямада се говорим само за болести я  Wink

Добро утро и от мен,
във Варна е мрачно и студено но аз ви пожелавам слънчево настроение.   bouquet  bouquet
Хулиганке, чакаш за химиото ли или за друго лекарство?

# 227
  • София
Чакам за химиотерапия, лъчето я свърших преди седмица.
И като свърша химиотерапията, тогава започвам с хормонотерапия. И естествено, че няма да си говорим само за болести. Толкова хубави неща има, за които да споделяме и радваме  Peace
И аз мисля, че темата не е само за нас, а за всички, които имат отношение към проблема.

# 228
  • София
Здравейте и от мен!Подкрепям ви в борбата ви срещу тази коварна болест!
13 години след операцията, майка ми откри, че рака се е върнал.Този път- с разсейки в черния дроб.
Чухме по телевизията Теодора Захариева, че е преборила рака на черния дроб.Моля ви, ако някой знае какво е било лечението и или някакви нейни координати, да ми пише!!!!!!!!! Всякаква информация може да бъде от полза.

# 229
Много съжелявам....наистина Sad
Нямам представа коя е тази жена но искрено и от все сърце Ви жерая да я откриете. Дано някой от този форум има представа. Потърсете информация и в клуба на раково болните. Там има много информация и пишат страшно много хора от години, все някой ще знае нещо.
Успех

# 230
 Cry  след поредния  курс  химия на приятелят ми   разбирам ,че и баба ми  е   болна  от  рак и  вече няма  спасение-   кара само на морфин....  Вече се  замислям  за  генетичното наследство което  ще получи дъщеря ми... продължавам да се  моля  непрекъснато  за всички   болни  и за  техните близки, съжалявам че трябваше да стана една от тях за да забележа  страданието    на  масат и народ в   милото  ни отечество... моля ви  кажете ми къде  да намеря  бялата лястовица???

# 231
offf na men puk mi se poqvi ne6to kato top4e li e i az neznam kakvo vuv dqsnata 4ast na vutre6nata sramna  ustna nqkoi da e imal ne6to podobno?Ne sum imala polovi kontakti za sega i prosto neznam kvo moje da e na pipane me nabolqva pls help sujalqvam,4e nqma nishto obshto s temata no neznam kak da napravq svoq,shte se radvam ako nqkoi otgovori-blagodarq predvaritelno...

# 232
Добро утро, борци!

ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!!!
newsm51

Да сте много здрави, щастливи и желани!
Нека сте заобиколени само с честни и предани приятели и близки!
Около вас да е пълно с любов!

# 233
offf na men puk mi se poqvi ne6to kato top4e li e i az neznam kakvo vuv dqsnata 4ast na vutre6nata sramna  ustna nqkoi da e imal ne6to podobno?Ne sum imala polovi kontakti za sega i prosto neznam kvo moje da e na pipane me nabolqva pls help sujalqvam,4e nqma nishto obshto s temata no neznam kak da napravq svoq,shte se radvam ako nqkoi otgovori-blagodarq predvaritelno...

Мисля, че е възпалена бартолинова жлеза. Има във форума писано за нея.  Hug Peace А може и да просто някаква пъпчица.

# 234
  • София
Честит празник, момичета  newsm51
Бъдете здрави, весели и изпълнени с оптимизъм  Peace

# 235
Бъдете жени благословени,
с любов и нежност надарени,
с усмивки вечно озарени
и с много радост наградени

Да сте ми живи и здрави

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
здравейте  Simple SmileЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ и от мен..имам 1но питане:понеже съм на лъчетерапийка и ми пържат малкото мозъче/17 курса съм минал досега,остават ми още 11  Wink/там където минават лъчите ми пада косичката ще ми поникне ли косица въобще и ако да след колко време  Party??

# 237
къде те олъчват по-точно?

# 238
Хубав ден желая на всички дами!  Hug

Е, и на мъжете до тях  Wink

# 239
  • гр.София
Честит 8  март момичета
Бъдете винаги много обичани

Общи условия

Активация на акаунт